- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Bebegini bu derece umursamayan biri icin degmez uzulme sen soylemissin oda tepkisini vermis bundan sonrasi onla annesinin gunahi senin degil zamani gelince oderlerBu arada dediğiniz sanki benim durumumu anlatıyor. Benim de son bir damlayla taştı resmen...
Anlatırsanız bile anlayacağı zaman bir kere anlatıp sonrasında tekrara düşmemek lazım, kastettiğim oydu. Hani sürekli baban da baban diye şikayet eden bir kadının çocuğu bir süre sonra annesini de suçlamaya başlar .. Siz öyle yapacak biri değilsiniz belli ki .. inşallah evladınızın sizi suçladığı bir gününüz bile olmaz...Bana neden ayrıldığımız illa ki soracak ileride. Gerçekleri anlatmayı düşünüyorum açıkçası.
Amin canım teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin.Bebegini bu derece umursamayan biri icin degmez uzulme sen soylemissin oda tepkisini vermis bundan sonrasi onla annesinin gunahi senin degil zamani gelince oderler
Allah yardimcin olsun
amin canım inşallahAnlatırsanız bile anlayacağı zaman bir kere anlatıp sonrasında tekrara düşmemek lazım, kastettiğim oydu. Hani sürekli baban da baban diye şikayet eden bir kadının çocuğu bir süre sonra annesini de suçlamaya başlar .. Siz öyle yapacak biri değilsiniz belli ki .. inşallah evladınızın sizi suçladığı bir gününüz bile olmaz...
Amin canım. Aynen olan zaten benim doğmamış çocuğuma oluyor. Bugün ağrıdan mahvoldum resmenAllah yardımcın olsun canım, rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın.. Kayınvalide haklı olsa ne olur bu sonuçla doğmamış torununa yaşattıklarına bakın
Amin sağolun çok teşekkür ederimBu arada Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah evladınız zarar görmeden bu süreci atlatırsınız.
Eşinin cebine bı kadın not bırakmış ondan sonra havalanmış iyice adam gerçi adam ben bişey hissetmedim seni aldatmadım falan demişti. Arkadaş en son ailesinin yanına gidecekti işte. Sonra yazmadı bişey.Canım Allahım yardımcın olsun
Gönlündekinden de güzel şeyler olsun bir anda hemen
Kızlar bu arada bir konu hatırladım, hani polis bir hanım, eşi sebepsiz boşanmak istiyordu, bir tane de oğulları vardı, kocası hayatını yaşamak için ayrılmayı talep etmişti. O konu ne oldu bulamıyorum merak ettim
Canım son kez bebeğim için denemeye karar verdim. Ama inan çok mutsuzum. Dönmeme rağmen değişen bir şey yok gibi görünüyor. Yine ciddi kavgalar vs oluyor. Hatta geçen hafta yaşanan kavgadan sonra kanamam oldu. Düşük tehlikesi yüzünden 2gece hastanede yatmak zorunda kaldım.neler oldu canım var mı herhangi bir gelişme? A Allah bizimledir
canim önce geçmiş olsun. bak çok iyi düşün taşın. bol bol dua et bu güzel günlerde. rabbim ıslah eylesin inşallah.Canım son kez bebeğim için denemeye karar verdim. Ama inan çok mutsuzum. Dönmeme rağmen değişen bir şey yok gibi görünüyor. Yine ciddi kavgalar vs oluyor. Hatta geçen hafta yaşanan kavgadan sonra kanamam oldu. Düşük tehlikesi yüzünden 2gece hastanede yatmak zorunda kaldım.
Bunun sebebini söylemiştim ama sanırım okumamissiniz.Bir şans daha olsa veremez misin ?
Ve madem ayrılmak istiyordun neden çocuk sahibi olmak için uğraştın ?
Allah yardımcın olsun canım şu mübarek günlerde inşallah bir an önce feraha ulaşırsın.Allah kolaylik versin cok zor cocugum 1 yasinda 4 aydir ayriyiz ama bizde siddet vardi ben artik dayanamadim cocugumu aldim annemin evine geldim ama babasi yok cok zor bosanmaya karar verdim ramazandan sonra bosanacagim cocugumun velayeti bana verildi cok dustu pesime cok yalvardi aileme. Ailem kackere ikaz etti ama yine ayniydi cocuga bagirirdi oglumun psikoli bozuldu orda 4 aydir annemdeyim cocuk coj mutlu burda cok iyi avukata gitmis konusmak icin avukat bile ona dediki cocugu orda rahat birakin cocugu dedesinin kucAğında. Cok mutluydu cok iyi bakilmis onun yerini annesinin yani dedi bana diyoki cocugu alacam. Senden dunde yazdim onaki ben avukat tuttum herseyi konustum. Onla bugunde aradi bni ne cocugu gosteriyon birde avukat tutmusun diyor nedemk istedi çocuğu. Ztn avukat dedi bna ister goster ister gosterme dedi bna cunku siddet var arada dedi
Amin canım inşallahcanim önce geçmiş olsun. bak çok iyi düşün taşın. bol bol dua et bu güzel günlerde. rabbim ıslah eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?