Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

bu konuda aslında önemli bir ayrıntı var.
mesela konu sahibi müslüman ise (türkiye geneli müslüman olduğunu varsayarak);
boşanmanın gerçekleşmesi için regl döneminden sonra (yani temizlik sürecinde) cinsel ilişki yaşandığında boşanmaları uygun değil... bu aslında evliliği bir öfke ile bitirmemek adına konulan kurallardan bazıları...

öte taraftan dediğiniz insanız, hepimizin ilişkisi inişli çıkışlı dediğiniz gibi... hatta yarınımıza garantimiz yok. değil ki eşimize... kendimize bile garantimiz yok.
ancak inişli çıkışlı olsa da ortalama bir gidişatı vardır. boşanmak evlilik kararı almak gibi insanın hayatındaki bir dönüm noktasıdır.
arkadaşımızın neler yaşadığını bilmiyorum, boşanmaya karar verdiyse elbette çok kötü bir süreç geçirmiştir. ancak bi sakinleyip net kararı eşiyle birlikte verip yollarına bakmalılar... bundan sonra çocuklarına nasıl bir gelecek çizecekler, kendilerine nasıl bir gelecek çizecekler vs...

Hamilelik haberini umursamayan adamla oturup karar falan almam. Velayeti alırım sonra da hakkı olan zamanda gelip görür çocuğunu tabi isterse...

Geçmiş uç sayfaya baktım. Anladığım kadarıyla siz eşinize mesaj atmışsiniz. O da dönüş yapmamış. Bence haftasonu gittiğinizde eşinizi telefonu acana dek arayın. Konuşmamız lazım deyin ve mutlaka konuşun. Hiç belli olmaz mesajinizi kvniz silmiş olabilir günahını almayayım ama sizi hiç istemiyorsa yapabilir. Veya eşiniz sizin onun sizden af dilemesini istediğiniz için böyle bir şey söylemiş olabileceginizi düşünebilir. Onu dolduran biri var bir de üstelik. Bence bunu düşünmesi çok absürt değil.

Siz artık annesiniz. Bence gurur yapmayın yüz yüze konuşun. Barışalım diye değil elbette sadece bebek haberini belgesi ile yüzüne çarpın. Hatta sonra blof yapın. Aldırmak istiyorum ama senin iznin gerekiyormuş halledelim o işi vs deyin bakalım ne diyecek. Tamam aldır derse ne doktorumla görüşüp gün ayarlayayim dersiniz. Sonra sorarsa da vazgeçtim kıyamadım vs ile gecistirirsiniz. Aldırma sakın vs derse annesinden korkan adama çocuk mu vericem diyip darlarsiniz daha iyi. Ben olsam böyle yapardım en azından

Valla kimseden adım falan yok. Ne arayan var ne soran. Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek...
İste buna deli oluyorum hadi oğlunun bi tarafi oynadi sana noluyo kv ara konuş kizim sen dön evine filan de onlar daha beter küsüyo al oğlunu konuş adam akilli yok arkadaş gene de anne anne desinler anneleri sahip çikmiyor haberleri yok

Ben olsam cocugu aldiririm diyenler bebegi istemeyen adamin cocugunu dogurmam istemezdim diyenler
O yavrucak annenin kanindan canindan bir parca sade adamin cocuguymus gibi konusuyorsunuz.

Hamilelik haberini umursamayan adamla oturup karar falan almam. Velayeti alırım sonra da hakkı olan zamanda gelip görür çocuğunu tabi isterse...

anlıyorum sinirlisiniz. olması gereken zaten bu.
ancak....
hamilelik haberini nasıl verdiniz?
gerçekten hamile olmadığınızı düşünebilir yada etrafında birileri bu düşünceye inandırabilir.
sonuç olarak ayrılmamak için hamileyim diye yalan söyleyebilen hemcinslerimizde var.

evlilik sürecinizi birlikte iken düşünün. bunu düşünmek, konuşmak zorundasınız.
tutar tarafımız kalmış mı diye bakın birbirinize?
çözüm için uğraşmadan boşanmak pişmanlık getirir. o konuşmalardan sonra bizden adam olmaz diyorsanız bırakın gitsin.
şu an ne öfkeyle ne sinirle ne de gururla çözülecek işler değil. iletişim kurmadan ayrılan bir sürü kadının bir sürü adamın hayata dair pişmanlıkları var. yok saymayın ne kendinizi ne de bebeğinizin geleceğini...

Ben çözüm için zaten evliligimin içinde çok uğraştım inanın ki... Kendimden ödün verdim vazgeçtim defalarca sırf huzurumuz bozulmasın diye. Ama artık tek başıma kaldıramıyorum. Evlilikte tek taraflı fedakarlık olursa bir yerde patlak veriyor.

Hayır sadece hamile olduğumu söyledim.

dediğim gibi kandırılmış olduğunu düşünebilir, etrafındakiler böyle bir şeyle kulağını doldurmuş olabilir.

diğer taraftan da tek taraflı ben çok uğraştım. bebeğimiz için tekrar uğraşmak isterdim ama görünen köy kılavuz istemez diyerek ben bırakıyorum seni diyecekiniz. o koşacak bence peşinden... ve düzeltmek için uğraşacak. diyorum gör bak.

Hayır sadece hamile olduğumu söyledim.
Bikkinlik var anlasiliyor yazdiklarinizdan ama ortadada bir bebek var sonucta bu msjla soylenilip oylece birakilacak bir konu degil ,yada tek cumlelerle ifade edilecek
Madem isim gucum var bebegimi ayrilip buyutecegim diosunuz ailem arkamda diyorsunuz o zaman acip telefonu durumumuz bu,geri donmek gibi bir niyetim yok bosanmak istiyorum,
Ama ben hamileyim bunuda bilmen gerek sonucta babasi sensin sadece bilmek hakkin oldugu icin soyluyorum
Bir ara oturup karsilikli konusup neyi ne yapacagimizi bundan sonra cocuk icin nasil bir plan cizecegimizi konusalim ona gore avukatlarimizada bilgi verelim demeniz gerekir
Ha karsinin tavrina gore haraket edersiniz.
Karsi tarafi aramak illaki barisma sinyali veya acindirmaya girmezki dik geri donulmez konusursaniz (eger istediginiz buysa)karsi tarafa gayette seni bosuyorum birde cocugun olacak ama sana ananla mutluluklar hadi banada eyvallah sinyali verirsiniz
Sonrasini o dusunsun artik

Bu saate kadar ugrasmayan adamın bu saatten sonra da ugrasacagina hiç inanamıyorum açıkçası...
Niye ugrasmasin sonucta oda bir evlat istedi dimi ??İstemedigi cocugami hamile kaldiniz ki?
Size dusen evladiniz icin duzgunce konusup haberdar etmek sonrasinda ne yapacagi onun vicadanina ve karakterine kalmis
muhtemelen yalan soylediginizi dusunuyor (cocuk icin olup biten kadin boyle bir haberi bir msja sigdirmaz diye dusunmus olabilir)yada o mesaji gormedi ona ulasmadan silindi
Siz haberinizi arayarak verin sonra ne yapmak isterseniz yapin ama bilsin boyle mesajla ben gormedim msj haberim yok cocugu benden gizledi gibi uste cikmalara maruz kalabilirsiniz

Bebeğin babası olarak durumu bilmeye hakkı var ..
ZAten planlı bir gebelik olmuş.
Eşinizi siz tanıyorsunuz.
Hamile olduğunuzu söyledikten sonra boşanmak istemeyebilir..
Artık aile birliği çok önemli, eslerden birisi istemediginde uzayip duruyor ..
Yani kısaca siz kendi kendinizi idare edebilecek bir durumda iseniz bosanin.
Değil iseniz bu süreçte kendiniz ve bebeginiz için yeni bir hayat kurmaya çalışın.
Çok zor biliyorum .
Yok ben barisicam diyor ve eşiniz de barışma taraftarı olur ise de bu durumdan faydalanarak istediklerinizi yaptırın.
Öyle evinize dönün.
Umarım mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim sağolun. Haber verdim ama tepki yok. Artık güvenmiyorum ve istemiyorum. İşim var çok şükür ailem de arkamda. Süreci en az zararla atlatmaya calisicam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…