Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Bebeği yaparken bunları yaşamadığım için olabilir mi acaba? Yarının ne getireceğini kim bilebilir söyler misiniz?
Doğru yarının ne getireceğini hiç birimiz bilemeyiz .
Ama o masum için tekrar denemelisin eşinle . Her Bebek gibi anne ve baba ile büyümek onunda hakkı !

Süreç nasıl isledi peki hukuken ve psikolojik olarak?
anlaşmalı ve tek celsede boşandık davayı ben açtım. psikolojik olarak kötüydüm de şimdi diyorum ki en güzel zamanlarımmış. hiç bir psikolojik destek veya ilaç kullanmadım. yeniden evlenebileceğimi düşündüm ve evlendim. onu da bir kere bile özlemedim. çünkü evlenmeden önce zaten bi mazimiz yoktu. 6 ay sonra da ayrıldık. hakim çocuğu bana verdi. 250 tl nafakaya karar kıldı ama biz sonradan istedik ondan. onu hiç bir şeye mecbur etmedik. kendisiyle iyi anlaşıyorum fakat bir eş olamazdı bana. ama sen doğumdan sonra bir kez konuşmak için çağır ki vicdan azabı çekme. eğer hala mırın kırın ederse boşanma niyetini belirt. tıpkı benim yaptığım gibi.

Canım çok teşekkür ederim anlatıp yardımcı olduğun için...

Kızlar bugün eşyaları toplamaya geldim. Eşimle yüz yüze geldik tabi yine annesini haklı çıkarmalar falan... Sonra anlaşmalı bosanmayi dedi o da. Bir daha o cehenneme dönmek istemiyorum diyen ben neden bu kadar acı çekiyorum? Sanki bogazima bir şey oturmuş kalkmıyor. Bebeğim için bile yiyip icesim gelmiyor. Sanki kanım çekildi....

Geçecek inşallah. Nasıl iyi olacaksan onu yap ama şuanki acının yanında ömür boyu çekeceğin acıyı kıyaslamayı unutma.

Bebeği yaparken bunları yaşamadığım için olabilir mi acaba? Yarının ne getireceğini kim bilebilir söyler misiniz?
Bunu açıklamaya çalışma bence, ben de boşanmayı hep düşündüm ama 1 gün içinde bitirdik. Devam edebileceğini zannederken son bir damlayla taşabiliyor insan. Kısmet böyleymiş, bundan sonrasına bak artık...

Hala çözüm için uğraş diyenlere cok sinir oluyorum niye hep kadınlar uğrassın. Heö de böyle bir adam için. Normal üzülmen evliliğin bitiyor sonuçta. Kimse bunun için evlenmiyor ya. Adama bak hala annem de annem. Nefrer ediyorum bu tip adamlardan da analarından da. Bebeğe ne yorum yaptı?

Deli gibi bebek için el açıp dua eden adam gitti yerine sadece doğacağı tarihi soran bir insan geldi.

İnşallah ileride çocuğum beni bu yüzden suçlamasıyla. Çünkü babayı dinlerse farklı doldurulacagi kesin
O çocuğu siz yetiştireceksiniz. Suçluluk psikolojisiyle yaparsanız bunu, suçlar. Yok mutlu olur, huzurla büyütür kendi yolunuzu çizerseniz ve karşı tarafı suçlamasına bile izin vermezseniz çocuğunuz sizi de suçlamaz; bence...

Bana neden ayrıldığımız illa ki soracak ileride. Gerçekleri anlatmayı düşünüyorum açıkçası.

Bu arada dediğiniz sanki benim durumumu anlatıyor. Benim de son bir damlayla taştı resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…