- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Söyleyin madem ama siz boşanmayı kesin İstiyor musunuz?Dava açmadım daha ama en kısa sürede bitecek olanı anlaşmalı bosanmaymis
Benim artık zerre kadar onların değişeceğine inancım kalmadı. Olanlardan sonra eşime de kvye de güvenmiyorumO kadar istedin beklediniz şimdi hemen aldıracakmısın.ya Allah birdaha nasip etmezse.eşinle konuş.bebek herşeyi degiştirir az da olsa kv ni bile.
Amin teşekkür ederim.Söyleyin madem ama siz boşanmayı kesin İstiyor musunuz?
Hamileyim ama bu boşanmaya engel değil diye belirtiniz
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Ne olduki bebeginden vazgeçecek kadarrrBenim artık zerre kadar onların değişeceğine inancım kalmadı. Olanlardan sonra eşime de kvye de güvenmiyorum
Eşinin bunu öğrenmeye hakkı var söyle bence eşin seninle ve bebeğinle bir hayat yaşamak istiyorsa düzgün bir yol bulup ailesine gerektiğinde seni korumalı bebeğini ondan saklama bu zamana kadar ikiniz onu beklediniz ve bir nevi bu olayın üzerine gelmiş bu bir işaret derim herşey çözülebilir çok büyük birşey olmadığı srece.Bebeğine babasıyla yaşıyabileceği bir şans ver derim tabi yaşadıklarını felan bilemem birlik oturuyorsanız ayrılmasını söyleyerek öyle gidebilirsiniz çözüm bul derim eşinle oturupKızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Birazcık değişebiliolar.tabi kişiden kişiye değişr. Bnim kv başlrda çok sorun oldu.meğer çocuk olmuyor dieymiş...Değişeceklerini umut etme maalesef herşey aynı kalacak .. Kocan değişse bile kv iyileşmenizi kaldıramayıp eskisinden beter de olabilir ama yaşadıklarına çok üzüldüm umarım bebeğin uğurlu gelirde kocanın gözü kulağı sadece sende olur artık..
Kızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
NiyeBirazcık değişebiliolar.tabi kişiden kişiye değişr. Bnim kv başlrda çok sorun oldu.meğer çocuk olmuyor dieymiş...
Babasına hemen söylemek zorundasın senle sorunu olabilir ama o bebekte senin kadar hakkı var o bebekle sorunu yok kocanınÇocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorum
Oğlu istiyomuş da benim hususu yapmasığımı sanıyormuşNiye
Ona mı doğuracakmışsın
Çocuk olunca ümidini kesmiştir o bence
O çevir kazı yanmasın yapmış bence :)Oğlu istiyomuş da benim hususu yapmasığımı sanıyormuşblki konu sahibinin kide öyle bi vakadr
Gözlerim doldu. Bebek daha doğmadan annesinin sesine nasıl tepki veriyor. Doğar doğmaz sadece annesine güveniyor. Yeni doğmuş bebek anne diye ağlıyor. Annesi de ona ne yapmayı planlıyor. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Bebeğini aldırmayı düşünüyorsa yazık derim şahsen ayrılmayı kafaya kpyduysan da koy o bebek için kimler neler yapıyorda olmuyor hasretini çekiyor evladın ölene kadar.
O bebek canlı şuan kürtaj onun canı nı nasıl yakar beni bırakma diyemesede hissettirmeye çalışır.
Hayat kolay değil hanımlar bu hayatta sadece bizler yokuz bir adım atarken her sonucu düşünmeliyiz Rabbim herbirimizin vicdan saygı sevgi duygularımızı yitirmemize izin vermesin.
Sen allaha dua et o yardımcın olur inşallah bebeğini aldırmayo düşünmüyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?