Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Değişeceklerini umut etme maalesef herşey aynı kalacak .. Kocan değişse bile kv iyileşmenizi kaldıramayıp eskisinden beter de olabilir ama yaşadıklarına çok üzüldüm umarım bebeğin uğurlu gelirde kocanın gözü kulağı sadece sende olur artık..

Eşinin bunu öğrenmeye hakkı var söyle bence eşin seninle ve bebeğinle bir hayat yaşamak istiyorsa düzgün bir yol bulup ailesine gerektiğinde seni korumalı bebeğini ondan saklama bu zamana kadar ikiniz onu beklediniz ve bir nevi bu olayın üzerine gelmiş bu bir işaret derim herşey çözülebilir çok büyük birşey olmadığı srece.Bebeğine babasıyla yaşıyabileceği bir şans ver derim tabi yaşadıklarını felan bilemem birlik oturuyorsanız ayrılmasını söyleyerek öyle gidebilirsiniz çözüm bul derim eşinle oturup

Birazcık değişebiliolar.tabi kişiden kişiye değişr. Bnim kv başlrda çok sorun oldu.meğer çocuk olmuyor dieymiş...

Bıktım bu kvlerden valla. Bende onun yüzünden boşanma arifesindeyim.
Ama bence şanslısınız olsun ne güzel bir bebeğiniz olacak.. şu an hamile olduğumu öğrensen hiç üzülmem. Aksine daha çok güç toplardım ondan. Çünkü bir daha hiç bir zaman evlilik düşünmüyorum. En azından bi çocuğum olurdu.

Çocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorum
Babasına hemen söylemek zorundasın senle sorunu olabilir ama o bebekte senin kadar hakkı var o bebekle sorunu yok kocanın

Kürtajı dile getiren arkadaşlarıma söylüyorum konu sahibine değil evet çocuk büyütmek zor ihtiyaçları gün geçtikçe artar falan filan.. Ama anne onu ne zorluklarla kazanmış Allah vermiş nasıl öldürecek kıyılır mı ya ne bileyim herkesin fikri farklı kimse benim gibi düşünmrk zorunda değil ben asla aldıramam gerçekten çünkü cinayet gibi geliyor bana neyse konu sahibi senin yerinde ben olsam bebeği babaya söylerdim ve yine de boşanırdım mutsuzsam o hayatı çocuğum için çekmem sonuçta bir anne olarak söylüyorum sorunlu evlilik ortamında büyüyen çocuk için hayat daha zor bana göre.. Onu babasına karşı doldurmadan büyütürseniz ilerde sizinle de babasıyla da sağlıklı bir ilişki kurabilir.. Mutsuzsanız boşanın... Çalışıyormuşsunuz aslan gibi bakarsınız çocuğunuza

Bebeğini aldırmayı düşünüyorsa yazık derim şahsen ayrılmayı kafaya kpyduysan da koy o bebek için kimler neler yapıyorda olmuyor hasretini çekiyor evladın ölene kadar.

O bebek canlı şuan kürtaj onun canı nı nasıl yakar beni bırakma diyemesede hissettirmeye çalışır.

Hayat kolay değil hanımlar bu hayatta sadece bizler yokuz bir adım atarken her sonucu düşünmeliyiz Rabbim herbirimizin vicdan saygı sevgi duygularımızı yitirmemize izin vermesin.

Sen allaha dua et o yardımcın olur inşallah bebeğini aldırmayo düşünmüyorsundur.

Konu sahibi eşte olsa saklanacak şey var saklayamayacak şey var.Bu siz ne zaman öğrendiyseniz onunda o zaman öğrenmesi gereken bir konu.Önemli ve hayati.Ne kadar erken söylerseniz o kadar iyi

Gözlerim doldu. Bebek daha doğmadan annesinin sesine nasıl tepki veriyor. Doğar doğmaz sadece annesine güveniyor. Yeni doğmuş bebek anne diye ağlıyor. Annesi de ona ne yapmayı planlıyor. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.

hepte denk gelıyor tuhaf ....... bu barısma hıssıyatı olusturuyor kısıde sanırım genelı barısıyor pek anlam veremesem de.. Bu durumu paylasman gerekıcek bılmek zorunda eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…