Doktorun dayak yiyorsun, annene tek gidemiyorsun kocana götür diye yalvarıyor Sun, cumbur cemaat yaşıyorsun.
Oncelikle Cok sagolun duyarli cvbinidan dolayi.onceden bir kac kez uzerime yuruduyu olmustu ama hep annesi onu kesmis izin vermemisti,her boyle olaydan sonra kendisini tenbihlemistim bana vurarsan biter diye,her seferinde sen de bana sesini yukseltme ozaman demis gecistirmisti.bana simdi msjda yaziyor hataliyim ama snn de hatan var ben sana sus diyince neden susmuyordun diyor.bosanmak istiyorum ama gelecekde ya pisman olursam ya kizim babasiz mutsuz bir hayat yasarsa diye cok korkuyorum,kabullendire bilmiyorum kendime bu yasananlari.annem babam arkamda ama bana manevi destek olmuyorlar,siradan bir sey yasamisim gibi davraniyorlar.ben doktorum evet ama yurt disinda universite okudugum icin denklik almadan calisamiyorum maddi durumum da bu yuzden yok yani psikologa falan gidemiyorumÖncelikle çoook geçmiş olsun. Daha önce böyle bir hadise yaşandı mı? Çenemi koparmaya çalıştı falan diyorsun.. Tokat atması zaten normal değil bir de yumruk var diyorsun. Sen iyimisin öncelikle. Yaşadığın hiç olmaması gereken bir durum. Eşinin acil desteğe ihtiyacı var. Senin ve çocuğunun da korunmaya. Bir kere yapan bir daha yapar derler uzman değilim elbet ama benim fikrim hemen bir psikolog ile görüşmeniz. Doktorum diyorsun demekki belli melekeleri gelişmiş birisin. Boşanmak da medeniyet ister. Karşındaki öyle değil acil yardım alın boşanmak ile bitmez yoksa
Ben yasadigim ulkede oyle darp raporu falan alamiyorsun malesefACİLEN DARP RAPORU ALIN.
Boşansanız da boşanmasanız da elinizde bulunsun, lütfen çok rica ediyorum. Sonradan çok pişman olursunuz.
Ben yasadigim ulkede oyle darp raporu falan alamiyorsun malesef
Onu yazmayim simdi.ala biliyorsun belki de ama sorunlu bir is,gel git,sorgu sual bitmez,hatta parani da alir seni yollarlar yaniHangi ülkeymis o yahu
Onu yazmayim simdi.ala biliyorsun belki de ama sorunlu bir is,gel git,sorgu sual bitmez,hatta parani da alir seni yollarlar yani
Oncelikle Cok sagolun duyarli cvbinidan dolayi.onceden bir kac kez uzerime yuruduyu olmustu ama hep annesi onu kesmis izin vermemisti,her boyle olaydan sonra kendisini tenbihlemistim bana vurarsan biter diye,her seferinde sen de bana sesini yukseltme ozaman demis gecistirmisti.bana simdi msjda yaziyor hataliyim ama snn de hatan var ben sana sus diyince neden susmuyordun diyor.bosanmak istiyorum ama gelecekde ya pisman olursam ya kizim babasiz mutsuz bir hayat yasarsa diye cok korkuyorum,kabullendire bilmiyorum kendime bu yasananlari.annem babam arkamda ama bana manevi destek olmuyorlar,siradan bir sey yasamisim gibi davraniyorlar.ben doktorum evet ama yurt disinda universite okudugum icin denklik almadan calisamiyorum maddi durumum da bu yuzden yok yani psikologa falan gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?