Bosanmak icin kendimde guc bulamiyorum

nerde yaşıyosun bilmiyorum da doktorluğun pek statüsünün yüksek olmadığı bir yer galiba.
türkiyedeki doktorlar mezun oldukları gibi göreve başlayabiliyorlar tus kazanmasalar da ve gayet iyi maaşlı, kendi ayakları üstünde durabilen, toplumda her ne kadar son zamanlarda bazı kötü olaylar yaşasalar da hala iyi konumda kabul edilen insanlar olarak güçlü bir yere sahipler.

şu anda yapacağın en doğru hareket bu evliliği bitirmek olur.

Kızın ergen olup büyüdüğünde, babasına sesini yükselttiğinde, babası çenesini tutup koparmaya ve boğmaya çalıştığında boşanacak gücü bulursun kendinde. Belki de bulamazsın bilemem. Bazı kadınlar hep kocacı kalıyor.

Doktorsunuz. O sınavı kazanıp paşalar gibi yaşarsınız.
Bulunmaz hint kumaşı mı o?
Boşanmazsan o şiddetin dozu artarak devam eder.
Asla ve asla bitmez.
Sakın inanma emin ol hayatının sonraki dönemleri daha güzel geçecek.
Çocuğunu seviyorsan ve kendin için o adamı at başından.
Bir sonraki dayağında bu kadar şanslı olmayabilirsin.
Hemen darp raporu al hemen!

Bosanin. Simdide bosanmazsaniz ne zaman bosanicaksiniz? Inanmayin o yalvarmalara. Kadini doven adamin gururu olur mu? Tabiki de gurursuz gurursuz yalvaracak size ikna edene kadar.

okuduklarımdan dolayı şok yaşadım bi süre. ve hala eşini haklı çıkarmaya çalışmana şaşırdım. bi sonraki seferde seni öldürmesini mi istiyorsun. çenemi iki eliyle ayırmaya çalıştı demişsin . kusura bakma ama adam canavar gibi. kadın susması lazım diye eğitilmiş . susmayınca da kendini haklı görüyor .sen de tabi öyle yetiştirilmişsin ya da öyle görmüşsün . bi zaman sonra onu haklı çıkarıyorsun beyninde.
çok yazık .hakkında hayırlısı olsun

Çocuğu babasız bırakma bence de yazık etme.kesin çok iyi bir bahadır benim tahminime göre.. .
Hem sende kiskirtmissin.bir kere sinirle olmuş olmaz bir daha

ya evlisin ve sen de aynı sıkıntıları yaşıyorsun kendini bu cümlelerle kandırıyorsun, evli değilsen de rica ediyorum yorumunu kendine sakla..

Daha nasıl gideceksin o adamın evine tekrar sen ya
Boşanamamak ne demek Allahın aşkına. Doktorsun sen kardeşim farkında mısın ?
Ekonomik özgürlügünü sapına kadar almış bir insansın
Seni öldürmesi mi lazım illa ya
Belki icinden diyorsun eşim canıma kastetmez diye ama evlenirkende asla sana el kaldırmayacağını düşünüyordun değil mi. anlayamıyorum ben bazi konularda yaşanılan ikilemleri
Aklını topla çek git annenin evine darp raporunuda al

okuyup doktor olmak ama koca dayağı yemeye rağmen hala boşanmak konusunda tereddüt etmek...

Korku filmi gibi.. psikopat bu adam hadi refleksle vurdu bi kere diyelim bunun bile telafisi olamaz.. bogmaya calismak nedir!!
Doktor olacak seviyeye gelmissiniz kendinize neden bunlari reva gordunuz ne isinizin var cumbur cemaat ailede. Zorla mi evlendirdiler ki. Kac kurtul

Çocuğu babasız bırakma bence de yazık etme.kesin çok iyi bir bahadır benim tahminime göre.. .
Hem sende kiskirtmissin.bir kere sinirle olmuş olmaz bir daha
Şaka dimi bu ?
Kardeşim bu kadın insan ya insan !
Ne demek kışkırtmışsında olmuş .
Her ne olursa olsun ne insana ne hayvana hiçbir canlıya el kalkmaz , kalkmamalı. Bunu çözemeyen zihniyetlerin olması üzücü.
3. Sayfa haberleri bu zihniyetlerle dolu.

gerçekten doktor musunuz ? Hem meslek sahibisiniz hemde hiç bir dayanağı olmayan kadın gibisiniz bir insan olarak nasıl bu standartlara dayandınız kimseye ihtiyacınız yok bebegi annenize birakın çalışın darp raporu alıp açil o hastadan kurtul ha sakın inanma emin ol her dönüşünde çıtayı daha da yükseltmiş bir antilop 'a gelirsin

Elleri kırılsın bırak bu adamı kurtul çekme kahrını doktorsun zaten kızını büyüt ailenle.

istanbul da kadın şort giydi diye dayak yer , Van da çocuğu kaka yaptı diye kakası yedirilmeye çalışılır. Bir yerde kocasına ders olsun diye birileri tarafından hamileyken tecavüze uğrar öldürülür, biri de kocasının kumar borcu yüzünden satıldığını öğrenir de gururundan canına kıyar.. uzaktan konuşması çok kolay, "yazık yapma kıyma kendine boşan gitsin".. sen, ailen yüzünden bu haldesin bir yerde çünkü onlarda da şiddet bağırış varmış normal denmiş, bilinçaltına işliyor bunlar. Kızını bu düşünceden kurtarmak senin elinde , farkındasın zaten. Tek başına kalmasan keşke güvenebileceğin manen de yanında olacak bir arkadaş bir akraba yok mu?

Kızın anne babası huzurlu bir yuvada yaşamayacak sa , bırak senle mutlu yaşasın. Dayak atabilen eş bana göre tedavi görmediği sürece kesinlikle değişmez . Hakkında hayırlısı

Üzgünüm ama o el bir kez kalktı mı bir daha inmez. Her kavgada dövecektir. Çünkü öfke kontrolü yok eşinin.
Acilen darp raporu alın, kendinizin ve kızınızın geleceği için boşanın bu adamdan.
Annesiyle, kardeşiyle, kardeşinin karısıyla, tüm aileleyle aynı evde yaşamak da problem zaten.
Boşanmak en doğru çözüm.

ya evlisin ve sen de aynı sıkıntıları yaşıyorsun kendini bu cümlelerle kandırıyorsun, evli değilsen de rica ediyorum yorumunu kendine sakla..
Canım alta gerçek yorumumu yazdım.tabiki gerçek düşüncem bu değil.arkadasin istediği cevap bu

Tabiki şaka ama çok kızıyorum böyle onca şey yapıldıktan sonra hala çocuğun babasız kalmasın amaaaaa diye biten konulardan zaten hemen altına gerçek düşüncelerimi yazdim

hemen darp raporunu al. ilerisi icin lazim olacaga benziyor. bi sure annenlerde kal. esini engelle dusunmek istedim dersin. can guvenligin yok. esin fenaymis. dusun bol bol. aklin basina elbet gelecektir. ya sana vurdugunda sana bisey olsaydi. cocugun icin iyi ve saglikli olmak zorundasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…