Bosanmak icin kendimde guc bulamiyorum

Geri dönecekseniz dönmeden evvel bir karate -tekvando kursuna yazilin.
Sonra hemen boşanın.

Tüylerim diken diken oldu okuyunca, çok üzüldüm.. Yaşadıklarınızı , o anı asla unutmayın.
Size yumruk attığı , çenenizi kırmaya çalıştığı o anı hep hatırlayın ki affetmeyin.

Üstüne üstlük tamamen pişman olmuş bir erkek değil, sizi de suçlayan bir erkek bozuntusu var karşınızda.

Doktorsunuz , mis gibi mesleğinin var. Emin olun ki asla pişman olmazsınız. Pişman olacak tek kişi varsa o da o koca denilen insan kılıklı.

Eğer şimdi bosanamazsaniz asla bunu basaramayacaksiniz ve olan yıllarınıza olacak.

çocuk annenin evinde kalsın bari sen tek başına dön evine çocuğu da harcayacaksınız

Ne yalan soyleyeyim, burda her konuya boşan diyen güruhu oldukça yanlış buluyorum. Ama diğer taraftan, gerçekten bosanilmasi gereken durumlarda hic tahsili olmamasına rağmen, merdiven silip, ofislerde çay yapıp dimdik duran kadınlar var. Siz bu mesleginizle dayak yiyip oturursaniz çok ama çok yazık olur

Ben galiba cok gucsuz biriyim,annem babam ben kucukken hep kavga ederdiler hep bir koseye sıkışır ağlardım.şimdi kendimde o gücü bulamıyorum,ya düzelir diye düşünmeden edemiyorum,eskiden böyle biri değildi,kavga etmediyimiz zamanlarda nazımı çekerdi hep.ne bileyim kendimle mücadile etmem gerek sanırım

Doğru söylüyorsunuz olan yıllarıma olucak.tşk ederim yorumunuz için :)

Çocuğu babasız bırakma bence de yazık etme.kesin çok iyi bir bahadır benim tahminime göre.. .
Hem sende kiskirtmissin.bir kere sinirle olmuş olmaz bir daha

Sen Türksün değil mi? Konsolosluğa gitsen orda mesela?
Yok Türk değilim.bizim buralarda kadın susmazsa dövülmeyi hakk eder düşüncesi var,erkeyi hep üstün görme kadını küçümseme var.ben de bu baskıdan korkuyorum,şimdiden başladı kayın validem sen de susardın kocan yok dedi neden ısrar ediyordun lafları.ama başarıcam güclü olucam,kendimi kimseye yedirtmeyecem.kim ne derse ben kendimi haklı buluyorum her kesle savaşırım

Istediğin yukardaki mesaj di ama gerçek o değil.bir kere vuran hep vurur ki sizinki vurma değil şiddetin alasi.kimse sus deyince susmak zorunda değil.herkesin önce çocuğun annesine saygısı olmalı.buna baba da dahil.kendi babam da dahil bana canini verse de anneme haksızlık yaptığında gözümde değeri yok...
Son olarak kapı pencere silip çocuk okutan eli öpülesi anneler varken iş güç sahibi bir kadına bu bahaneleri hiç yakistiramadim

Haklisiniz biliyorum ben de hep derdim kocam bana degil vurmak parmagi degse bosanirim diye,ama simdi kendimi taniyamiyorum,bir yanim sana bu yaptiklarini asla unutturamaz diyor,bir yanim ya eskiden guzel gunlerimiz vardi,kizima da karsi gercekten cok iyi bir babaydi,ya gercekten duzele bilirse diye gecirmeden edemiyorum.ke

Akıllı bir kadınsın sende biliyorsun aslında hiç bir şeyin düzenlmeyeceğini.hayatta hiç bir şey canımı açılmadı anne baba kavgası kadar.insallah erken uyanirsiniz iyimserlik ruyanizdan

Bu arada orta asya tarafı galiba memleket.bizi hep bu hale getirdiler ilk türk devletlerinin en önemli özelliği kadın erkek eşitliğiydi.. .

Insallah kardesim insallah ben de cok istiyorum bu iyimserlik ruyasindan kurtulmayi,hep kavga ederiz esimle her seferinde kendimi haksiz cikartacak bir sey buluyordum her sefer bana dayak atsa bu kez kendimi haksiz bulacak bir yer kalmayacak rahat bir sekilde bosanicam derdim ama bakiyorum o da kar etmedi bana.
Sizdemi yabancisiniz?ben kendi memleketimde her kesin erkeyi ustun gormesinden erkek yok dedimi kabullenmek gerek denilmesinden biktim usandim bnm gibi dusunen insan cok az burda cok

ne güzel doktormuşsun kendi ayakları üstünde durabilecek bir kadınsın bir kere yaptıysa bir daha yapması daha kolay. güçlü ol ve karını ver

Özbekistan da bi tanıdığın kızı doktor cümbür cemaat yaşıyorlar ve kı maaşını olduğu gibi kayınbabasına veriyormuş.. duyunca şok oldum. . Bence sizde o bölgede yaşıyorsunuz..

Maalesef siz döneceksiniz bu yazdıklarınızdan belli.. ama tekrar yaşayanacak aynı şeyler.. Çünkü o adam kendini suçlu görmüyor.. nerdeyse Özür dile dicek çenene vururken elimi acıttın diye.

Bulgaristan kocanın psikolojik sıkıntısımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…