Bosanmak icin kendimde guc bulamiyorum

Tabiki şaka ama çok kızıyorum böyle onca şey yapıldıktan sonra hala çocuğun babasız kalmasın amaaaaa diye biten konulardan zaten hemen altına gerçek düşüncelerimi yazdim
Rahatladım resmen şu mesajınızı görünce
Böyle konulara hiç tahammülümüz kalmadı alev alıyoruz her laftan arkadasim

yabancı derken? pratisyen hekimlik yapamıyor musunuz?
ortada şiddet varken TUS'u erteleyebilirsiniz bence. pratisyen hekim olarak da düzen kuracak kadar para kazanılıyor.

Doktor olacakmissin canim sakin o hatayi yapip dönme kocanin yanina, annen bakiomus cocuguna güzelce calisir sinavina girer Doktor olursun, oluncada cocugunla birlikde cok güzel bi Hayat yasarsin... o hatayi yapma egerki dönersen dayagin sonnu gelmez ve bu durumda senin Doktor olmanada karsi cikabilir....

Yabancısınız, tc vatandaşlığı alabilmek için önünüze çıkan ilk barzoyla mı evlendiniz?
Cümbür cemaat yaşamak, meslekte çalışmadan çocuk sahibi olmak filan

Çok güzel bir mesleginiz varmış. Neden böyle bir psikopatla beraber yaşamaya devam ediyorşunuz. Yazık etmeyin kendinize. Kaçın kurtulun

Yabancısınız, tc vatandaşlığı alabilmek için önünüze çıkan ilk barzoyla mı evlendiniz?
Cümbür cemaat yaşamak, meslekte çalışmadan çocuk sahibi olmak filan
Hayir ben turkle evli degilim,vatandaslik falan da almadim.cumbur cemaat yasamak ben sinavi kazanana kadar olacak bir seydi yani sinavi kazaninca zaten istanbula tasinacaktik.evet en buyuk hatam meslek sahibi olmadan cocuk sahibi olmam oldu ama simdi sukur ediyorum iyi ki kizim var yoksa hic basaramazdim hayatla

yabancı derken? pratisyen hekimlik yapamıyor musunuz?
ortada şiddet varken TUS'u erteleyebilirsiniz bence. pratisyen hekim olarak da düzen kuracak kadar para kazanılıyor.
Universiteyi yurt disinda bitirdigim icin denklik belgesi almam lazim zaten ilk sinavim da o

Ben de kendimi taniyamiyorum nasil bu kadar ozguvensiz biri oldum ciktim anlamis degilim,ama sagolun sizin yorumlarinizi gordukce kendimde guc buluyorum

Aynen bilinc altima islemis erkek ne yaparsa dogrudur yuva yikmak kolay degil,katlanman gerek,her kes senin kecdigin yollardan gecti,sonrasi guzel olucak gibi laflardan kendime vicdan yapiyorum(ya cocuguma kotuluk ediyorumsa onu babasiz birakarak) arkadaslarim var ama iste onlar da bu dusuncede buyutulmus bana yapmam gerekenin sabr etmek oldugunu soyleyen toplumdan

o eve dönecekseniz de çocuğunuzu yanınızda götürmeyin, hiçbir çocuk öyle bir babayla yaşamak zorunda bırakılmamalı, ilk fırsatta kızınızı da dövecek ya da onun yanında sizi dövecek,
o çocuğa bunları yaşatmayın.

İnandırıcı bulmadım

Doktorluk burda da yuksek statusde ama calisa bilmek icin turkiyedeki TUS sinavini onceden bitirmeniz lazim,yani sartlar ordaki kadar iyi degil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…