- 9 Temmuz 2017
- 214
- 825
- 18
Rahatladım resmen şu mesajınızı görünceTabiki şaka ama çok kızıyorum böyle onca şey yapıldıktan sonra hala çocuğun babasız kalmasın amaaaaa diye biten konulardan zaten hemen altına gerçek düşüncelerimi yazdim
Yeni düzenlemiş onu. Ben yorumu yazdığımda yoktu! Nezaket sınırını aşmayın"yabanciyim, yazim hatalarimi maruz gorun" yazmis kadin. okuma ozrunuz mu var?
Yeni duzenlemedim en bastan yazdim ki yabanciyim yazim hatalarim ola bilirYeni düzenlemiş onu. Ben yorumu yazdığımda yoktu! Nezaket sınırını aşmayın
Hayir ben turkle evli degilim,vatandaslik falan da almadim.cumbur cemaat yasamak ben sinavi kazanana kadar olacak bir seydi yani sinavi kazaninca zaten istanbula tasinacaktik.evet en buyuk hatam meslek sahibi olmadan cocuk sahibi olmam oldu ama simdi sukur ediyorum iyi ki kizim var yoksa hic basaramazdim hayatlaYabancısınız, tc vatandaşlığı alabilmek için önünüze çıkan ilk barzoyla mı evlendiniz?
Cümbür cemaat yaşamak, meslekte çalışmadan çocuk sahibi olmak filan
Universiteyi yurt disinda bitirdigim icin denklik belgesi almam lazim zaten ilk sinavim da oyabancı derken? pratisyen hekimlik yapamıyor musunuz?
ortada şiddet varken TUS'u erteleyebilirsiniz bence. pratisyen hekim olarak da düzen kuracak kadar para kazanılıyor.
Ben de kendimi taniyamiyorum nasil bu kadar ozguvensiz biri oldum ciktim anlamis degilim,ama sagolun sizin yorumlarinizi gordukce kendimde guc buluyorumgerçekten doktor musunuz ? Hem meslek sahibisiniz hemde hiç bir dayanağı olmayan kadın gibisiniz bir insan olarak nasıl bu standartlara dayandınız kimseye ihtiyacınız yok bebegi annenize birakın çalışın darp raporu alıp açil o hastadan kurtul ha sakın inanma emin ol her dönüşünde çıtayı daha da yükseltmiş bir antilop 'a gelirsin
Cook sagol canim benim sizin gibi dusunceli insanlar bana guc veriyorsen ne kadar ılımlı bir kızssın cnm ya.
Aynen bilinc altima islemis erkek ne yaparsa dogrudur yuva yikmak kolay degil,katlanman gerek,her kes senin kecdigin yollardan gecti,sonrasi guzel olucak gibi laflardan kendime vicdan yapiyorum(ya cocuguma kotuluk ediyorumsa onu babasiz birakarak) arkadaslarim var ama iste onlar da bu dusuncede buyutulmus bana yapmam gerekenin sabr etmek oldugunu soyleyen toplumdanistanbul da kadın şort giydi diye dayak yer , Van da çocuğu kaka yaptı diye kakası yedirilmeye çalışılır. Bir yerde kocasına ders olsun diye birileri tarafından hamileyken tecavüze uğrar öldürülür, biri de kocasının kumar borcu yüzünden satıldığını öğrenir de gururundan canına kıyar.. uzaktan konuşması çok kolay, "yazık yapma kıyma kendine boşan gitsin".. sen, ailen yüzünden bu haldesin bir yerde çünkü onlarda da şiddet bağırış varmış normal denmiş, bilinçaltına işliyor bunlar. Kızını bu düşünceden kurtarmak senin elinde , farkındasın zaten. Tek başına kalmasan keşke güvenebileceğin manen de yanında olacak bir arkadaş bir akraba yok mu?
Ben de diyorum pes vallahi pes kendimden utaniyorum nasil bu kadar zayif biri ola bildim
İnandırıcı bulmadımMrbalar oncelikle yazi hatalarim ola bilir,yabanci oldugum icin gormezden gelin lutfen.esimle iki gun once tartistik ve beni dovdu,yuzumde izler kalacak kadar.esimle kv ile bir yerde kaliyoruz,hatta eltim kaynim da bizimle kaliyor.ben doktorum henuz calismiyorum cunki TUSa hazirlaniyorum.ders calisa bilmek icin kizimi anneme birakmistim iki gun once,esimden rica ettim beni anneme gotursun diye,bana ben sana demistim birakmayalim annene simdi neden fikrini degistin dedi,ben de ozaman kala bilirim dusundum simdi cok ozledim dedim,o da bana ben snn oyuncaginmiyim dedi,o dedi ben dedim.sonunda ben sesimi yukseltdim simdi bunu konusmanin sirasimi beni goturcenmi goturmeyecenmi bana onu soyle dedim,esim sesimi yukseltmeme kizib yataga yumruk vurdu ben de delimisin dedim bu sefer bana vurdu,ben yerden kalkip odadan cikmak isteyince beni bogmaya basladi ben de bagirdim imdat diye ben bagirdikca o da bana kes sesini diyordu tabi ben susmadim bu sefer yuzume bes alti kez yumruk atti,cenemi iki eliyle koparmaya calisti.en sonunda kaynim sesimi duyub iceri girdi esime vurdu falan.ertesi gun ben annemlere geldim bosanicam dedim,ama kocam bana msjlar atiyor cok pismanim bir daha asla olmayacak diye.ben ne ayrilmagi goze aliyorum ne de bir yerde olmayi.nasil guclu ola bilirim?lutfen bu konuda bana yardim edim cok kotu hiss ediyorum
Yok ben alinmadim kendim de farkindayim bunlarin uzulmeyin sizSizi yermek değildi amacım inanın ki. Ama gücünüzün farkında olmamanıza daha da başka bir şey bulamadım söyleyecek.
Neyini inandirici bulmadiniz acabaİnandırıcı bulmadım
Doktorluk burda da yuksek statusde ama calisa bilmek icin turkiyedeki TUS sinavini onceden bitirmeniz lazim,yani sartlar ordaki kadar iyi degil malesefnerde yaşıyosun bilmiyorum da doktorluğun pek statüsünün yüksek olmadığı bir yer galiba.
türkiyedeki doktorlar mezun oldukları gibi göreve başlayabiliyorlar tus kazanmasalar da ve gayet iyi maaşlı, kendi ayakları üstünde durabilen, toplumda her ne kadar son zamanlarda bazı kötü olaylar yaşasalar da hala iyi konumda kabul edilen insanlar olarak güçlü bir yere sahipler.
şu anda yapacağın en doğru hareket bu evliliği bitirmek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?