- 15 Ocak 2015
- 318
- 278
- 73
- 36
- Konu Sahibi yesil mavi beyaz
-
kocanızın g.tü kalkmış resmenMerhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bu arada merak edenler için ben 26 eşim 25 yaşında.
Birinden hoşlanıyordur, size çatması bu yüzden büyük ihtimal. ( ben masumane yazdım, aldatılmak da bir üst seviyesi olabilir)Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bu arada merak edenler için ben 26 eşim 25 yaşında.
kocanızın g.tü kalkmış resmen
kocanızın g.tü kalkmış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?