• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak için küçük nedenler mi bunlar?

yesil mavi beyaz

kırmızı oje...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
318
278
73
36
Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bu arada merak edenler için ben 26 eşim 25 yaşında.

Merhaba... Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Önemli bir sınava hazırlanıyorum. Bu nedenle stresliyim.Hem ev işleri hem çalışma birlikte götürmeye çalışıyorum. Ancak son bir haftadır ne desem bağırıyor. Ne söylesem küçümsüyor. Taş fırın erkeğiymiş artık. Çalıştığı yerdeki kızlar evli olduğunu öğrenince; harcanmışsın niye evlendin diyorlarmış. Parfümünün kokusunu alan peşinden koşuyomuş falan. Bunlar zaten stresli olduğum döneme geldiği için iyice sinirlendim. Boşanmak istediğimi söyledim.Bana çocukça davranma diyo ama kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum. Onun üstüne titriyorum, kendimden çok onu düşünüyorum. Sizce ben mi büyütüyorum?
kocanızın g.tü kalkmış resmen:KK14:

Birinden hoşlanıyordur, size çatması bu yüzden büyük ihtimal. ( ben masumane yazdım, aldatılmak da bir üst seviyesi olabilir)
O lafları söyleyen ve parfümünün peşinden koşan da o hoşlandığı olmasın.

Tehlikeli sinyaller yayıyor eşiniz.

Sizi kıskandırmak için söylediği şeyler sanki bu ladar yoğunken eşinizi ihmal etmiş olabilir misiniz? İlgi istediği için böyle davranıyor olabilir.çok stresli yoğun olabilirsiniz ama dediğiniz gibi küçük ve boşanılacak sebepler değil biraz büyütmüşsünüz. Eşinize zaman ayırırsanız bunlar geçebilir

Fazla gaz vermisler, ilgi gormeye baslamis ve evdekini begenmemeye baslamis heralde.
Soyledikleri hos degil ama hemen bosanmayi dusundurecek seylerde degil.
Ama dikkatli olun, hos kokular gelmiyor esinizden baskalarina geldigi gibi.

Back
X