• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak için küçük nedenler mi bunlar?

Cocuk (adam diyemeyecegim) evli oldugunun farkinda degil ki is yerinde flortlesiyor. Senin karin oldugunu da idrak edemiyo ki kanka muamelesi yapiyo sana. Bosan diyemem ama bununla niye evlendin anlamadim

iste tam bunulari diyecektim bende asude_bahar asude_bahar

konu sahibi ; evlenmek icin acele etmissiniz bence
özellikle erkekler icin belli bir olgunluk kesinlikle sart

Eşine bunları diyorlar oda gelip san anlatıyor sende burda soruyorsun napıyım?
Evden çıkıyorsun ve dönmüyorsun. Ayol adam zemin hazırlamış resmen.
Neden gittin ? diye sorarsa, seni harcamamak için dersin

Allah aşkına şu erkeklerle, onlar ergenliğini tamamlamadan, henüz adam olmamışken, erkek olmamışken evlenmeyin. Evlenmek için erkeklerin büyümesini beklemek gerek ama bunu anlamak çok mu zor?

Daha dünkü sünnet çocuğu olan oğlanlarla evleniyorsunuz ve sonra sorunlar, sorunlar, sorunlar...
hahhaha süper tespit yapmışşsın vallahi alkışladım seni. biz kadınlar salak salak aşık olup gözü kapalı dalıyoruz.erkeğin büyüdüğünü falan görmüyoruz düşünmüyoruz.ama evlenince iş değişiyor. konu sahibi bu gidişatı eşinin pek hayra alamet değil. bnde kpss çalışırken o biraz arkadaşlarla oturayım dışarda,maç oynayalım bugunde dışarda derdi...sonuç kocaman ihanet ve üstüne beni suçlamalar.....bunlar evdekide ilgilensin dışarda da herkes beni sevsin beğensin aşık olsun modunda erkekçiklerdir..... egoları tavandır ama beyinleri cücük kadar değildir... ay bak çok sinir oldum o kocana. o parfümü al dök wc ye,üstünede çis yap sonra geri doldur. sıksıp gtsin işe kızlarda asılsın yinee:KK62:

hahhaha süper tespit yapmışşsın vallahi alkışladım seni. biz kadınlar salak salak aşık olup gözü kapalı dalıyoruz.erkeğin büyüdüğünü falan görmüyoruz düşünmüyoruz.ama evlenince iş değişiyor. konu sahibi bu gidişatı eşinin pek hayra alamet değil. bnde kpss çalışırken o biraz arkadaşlarla oturayım dışarda,maç oynayalım bugunde dışarda derdi...sonuç kocaman ihanet ve üstüne beni suçlamalar.....bunlar evdekide ilgilensin dışarda da herkes beni sevsin beğensin aşık olsun modunda erkekçiklerdir..... egoları tavandır ama beyinleri cücük kadar değildir... ay bak çok sinir oldum o kocana. o parfümü al dök wc ye,üstünede çis yap sonra geri doldur. sıksıp gtsin işe kızlarda asılsın yinee:KK62:
En azından erkekler 30'una gelene kadar takılmak lazım sadece, gezmek tozmak, anı yaşamak, güzel zaman geçirmek, zerre kadar evlilik fikri olmadan yaşamak lazım onları. 30'undan sonra biraz daha değişmeye başlıyorlar, ne zamanki karşındaki adam olgunlaşmaya başlarsa ciddi anlamda, o zaman evlilik düşünüp karşıdaki adamı baba yapabiliriz. Aşk meşk hikaye, sorunlar baş göstermeye başladığı zaman aşk kimseyi tatmin etmiyor. Olumsuz şeyler olumlu şeylerin önüne geçiyor. Kadınlar önce kendilerine şu soruyu sormalı: Bu adam beni hakediyor mu? Hakediyorsa ne kadar hakediyor? Elbette evdeki hesap çarşıya uymayabilir ama ben sadece kabaca bir hesap yapıyorum, bunları en azından 30 yaşından önce ne koca ne de baba yapmak lazım.

bunlardan boşanma malzemesi çıkmaz canım.
ayrıca erkekte biraz olgun olacak bu ne böyle konuşmalara bak

En azından erkekler 30'una gelene kadar takılmak lazım sadece, gezmek tozmak, anı yaşamak, güzel zaman geçirmek, zerre kadar evlilik fikri olmadan yaşamak lazım onları. 30'undan sonra biraz daha değişmeye başlıyorlar, ne zamanki karşındaki adam olgunlaşmaya başlarsa ciddi anlamda, o zaman evlilik düşünüp karşıdaki adamı baba yapabiliriz. Aşk meşk hikaye, sorunlar baş göstermeye başladığı zaman aşk kimseyi tatmin etmiyor. Olumsuz şeyler olumlu şeylerin önüne geçiyor. Kadınlar önce kendilerine şu soruyu sormalı: Bu adam beni hakediyor mu? Hakediyorsa ne kadar hakediyor? Elbette evdeki hesap çarşıya uymayabilir ama ben sadece kabaca bir hesap yapıyorum, bunları en azından 30 yaşından önce ne koca ne de baba yapmak lazım.
aynen oyle canım. dediklerine sonuna kadar katılıyorum..erkek büyümemişse sen büyütemezsin.bırakın onlar oynasın oyuncak arabalarla ve barbilerle....günlük aşklar peşinde koşar dururlar,kendilerinin yüksek egolarını tatmin etmek için oynar dururlar....bir erkek ve evlilik çok zıt iki konu..... 30umda bunu anladım bunu bir evlilikten sonra ama anladım:) bu da başarı bence.:21:

Adamın egosu tavan yapmış yaaa, sende havasını al. Kilo aldın de, Ter kokuyorsun de, ağzın kokuyo de, saçların seyreklemiş de vs vs

Back
X