boşanmak için nereden başlamak gerekiyor??

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
boşanmaya kararımızı kesin olarak verdik. 2 yaşında bir çocuğumuz var? anlaşmalı olacak.. beraberce davayı benim açmama karar verdik..yolu yordamı nasıldır? ailelerin etkilememesi ve etkilenmemek için onlara davayı açtıktan sonra- işin ciddiyetini anlamaları için-söyleyeceğiz..LÜTFEN YARDIM...

önce avukat bulmak gerekiyor yani ...yalnız şu an ev kredisi ödüyoruz 5 yıl var daha.. biraz dardayız ama tabi bu durum için gerekliyse avukat tutulur.. önce avukata gidilecek durum anlatılıp davanın açılması beklenecek yani..peki şehir dışındayım ve yeni geldik memleketten..davayı açar açmaz memlekete mi dönmeliyim çocuğu alıp..yoksa davayı açtığı yerde mi kalmalıyım evi ayırıp sizce ...

Anlaşmalı olacağı için uzun sürmeyecektir. Duruşmalarla vs. Uğraşmayacaksınız ki. Dilekçenizi sunduktan sonra bir ay içinde sizi çağıracaklar ve o celsede bitecek. Bu yüzden memlekete gitmeyin çok uzaksa. Anlaşma metni için avukat şart. Hayırlısı olsun.

önce avukat bulmak gerekiyor yani ...yalnız şu an ev kredisi ödüyoruz 5 yıl var daha.. biraz dardayız ama tabi bu durum için gerekliyse avukat tutulur.. önce avukata gidilecek durum anlatılıp davanın açılması beklenecek yani..peki şehir dışındayım ve yeni geldik memleketten..davayı açar açmaz memlekete mi dönmeliyim çocuğu alıp..yoksa davayı açtığı yerde mi kalmalıyım evi ayırıp sizce ...

Çalışıyor musun? Boşandıktan sonra merede nasıl yaşayacaksın? Planladın mı? Nafaka alıyor musun?

Back
X