- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 42
- Konu Sahibi Esrin mine
Benim eşim de aynı şekilde dırdırcıydı ki ben bir de çalışan bayanım. Ben sorunu şöyle çözdüm o beni annelik ve ev işlerin de gömdükçe ben de onu maddi konularda gömdüm. Mesela ev işiyle alakalı bir şey mi dedi çok para kazansaydın da ben de çalışmasaydım, evde oturup temizlik yapsaydım ya da yardımcı tutsaydık vs. dedim. Sen de onu eksikleriyle göm, göm ki senin ne yaşadığını anlasın. Ben eşimle yaşadığım tüm sorunları bu şekilde aştım.
Konuyla alakası yok ama mesela bir bayram benim aileme bayramlaşmaya gelmedi (ailem İzmir'de, biz İstanbuldayız) ben ne yaptım, biletimi bayram sonuna alıp, onun ailesine gitmedim. Annesine de açık açık söyledim oğlun gelmedi benimle ben de o yüzden gelmedim diye. Sen de aynı duyguları ona hissettirmezsen o asla seni anlamaz!!!
Konuyla alakası yok ama mesela bir bayram benim aileme bayramlaşmaya gelmedi (ailem İzmir'de, biz İstanbuldayız) ben ne yaptım, biletimi bayram sonuna alıp, onun ailesine gitmedim. Annesine de açık açık söyledim oğlun gelmedi benimle ben de o yüzden gelmedim diye. Sen de aynı duyguları ona hissettirmezsen o asla seni anlamaz!!!