Boşanmak istemek ama boşanamamak..

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Sizce bir kadın aldatiliyorsa ve boşanmak istiyorsa ama ekonomik özgürlüğü yoksa yani maddi bir geliri yoksa çalışmıyorsa hayatında hiç calismamissa ve bakması gereken iki çocuğu varsa ne yapması gerekir ? Bosanirsa ortada kalacağından bosanamiyorsa ama buna bir çözüm bulmak istiyorsa..

Aldatilmamis gibi davranacak yok sayacak

Adamı evden ceketını alıp çıkmasına ıkna edemıyor ısen iş zor.ev kıramı bu adam nafaka ödermi vs ve delıl varmı kesın delıl.ben şahsen merdıven silerim çocuk bakarım diye düşünurdum.bayan olunca bi şekilde bi iş bulunuyor.Başınızı sokacagınız ev varsa bi şekilde bildiğiniz iş olan temızlık ve çocuk bakımı gibi işler düşünülebilir.Delıl toplayın ve iyi saklayın.

O Ada'mın getirdiği ekmeği Boğaz'ımdan geçirmektense aç kalırım.
Çalışmamış olmak çalışamayacak anlamakta gelmez
Çocuklarına nafaka vermek zorunda
Önemli olan cesaret etmek.
Cesaret mi esaret öi hangisini istersin

Aldatildiginin farkında değil gibi davranıp o kocayi somurmeli
her ay kenara altın atıp adama zerre acimadan müsrif olup bol bol lüzumsuz harcamalarla kocaya her ay, tabiri caizse geçirmeli. Ödesin dursun . Çok üstüne gelincede bu bir hastalık diyip psikolog doktor diyerek tedavi adı altında tekrar geçirmeli. Evde ki eşyaları usul usul bozmali özellikle televizyon modem gibi kocanın vazgecemeyegi eşyalar ..
Karimi aldattim paranin beti bereketi kaçtı diyene kadar, aldattim ugursuzluklar pesimi bırakmadı diye düşündürtene kadar eziyet etmeli. Uykusunda cep telefonunu su dolu kova içine koyup cikarmali. Ayakkabisina delik acmali gömleğinin üstünde ütü unutmali. .... Bu böyle uzar gider. Alttan alttan eziyet edin bence zaten yapacak pek bir şeyiniz yok ..

Aldatildiginin farkında değil gibi davranıp o kocayi somurmeli
her ay kenara altın atıp adama zerre acimadan müsrif olup bol bol lüzumsuz harcamalarla kocaya her ay, tabiri caizse geçirmeli. Ödesin dursun . Çok üstüne gelincede bu bir hastalık diyip psikolog doktor diyerek tedavi adı altında tekrar geçirmeli. Evde ki eşyaları usul usul bozmali özellikle televizyon modem gibi kocanın vazgecemeyegi eşyalar ..
Karimi aldattim paranin beti bereketi kaçtı diyene kadar, aldattim ugursuzluklar pesimi bırakmadı diye düşündürtene kadar eziyet etmeli. Uykusunda cep telefonunu su dolu kova içine koyup cikarmali. Ayakkabisina delik acmali gömleğinin üstünde ütü unutmali. .... Bu böyle uzar gider. Alttan alttan eziyet edin bence zaten yapacak pek bir şeyiniz yok ..
:) süper

Sizce bir kadın aldatiliyorsa ve boşanmak istiyorsa ama ekonomik özgürlüğü yoksa yani maddi bir geliri yoksa çalışmıyorsa hayatında hiç calismamissa ve bakması gereken iki çocuğu varsa ne yapması gerekir ? Bosanirsa ortada kalacağından bosanamiyorsa ama buna bir çözüm bulmak istiyorsa..
Kim aldatılıyor biraz daha açık yazsanız ona göre yardımcı olunur.Aldatılmayı ispat edip her iki kişiden de tazminat alınır nafaka bağlanır hem eş hem çocuklar için varsa ev-araba-arsa-dükkan yarısı kadının olur.

Son düzenleme:
Kadın işe girip çalışacak . .
çocuklarına bakacak ve boşanacak . .
Gururlu olacak biraz . .

Bende aynı durumdayım
Takipteyim konunu

Ben 3 ay ayrı yaşadım ama oglum yanıma hiç gelmedi kızımda baba baba diye tutturuyodu.benim korkum yine öyle bi durumda oglum.beni istemezse dayanamıyorum öyle olunca.çok düşkünler maalesef babalarına.

Back
X