• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemekte haklimiyim

İlginçtir ilk sayfalarda kv ye hak verilmiş.
Çok şaşırdım.
Kadın hakaret ediyor küfür ediyor iğrenç konuşmalar ya.
Ve koca müsveddesi ses bile çıkaramıyor onunla beraber gülüyor.

Mide bulandırıcı bir durum. Ben de olsam boşanmayı düşünürdüm

Kv adamin karisini namusuna laf atiyor. Normal elestiriler degil ki.
Ben kadının kafadan çatlak olduğunu,oğlunun da huyunu bildiğinden ses çıkarmadığını düşünmüştüm.Adamda esrarkeşmiş zaten,kimi tutsan elinde kalıyor bu konuda. Tek masum çocuk.

Çocuk ağızdan öpülüyor, koca o biçim

Ama kızın kayıt cihazı problem oldu e pes yani zaten kız sor birşey yaşamış , üstüne burda yazılanlar ...

Biraz anlasak birbirmizi, biraz empatik yapsak, biraz can sıkmasak..

Çok zor dimi

Tepki verenler evladının orasını burasını opturuyor sanırım ..

Normal şartlarda evet ,ama şu durumda yaptığın çok iyi olmuş
En başta kadının kocasının esrarkeş olduğunu kimse bilmiyordu.Kadın ilerki sayfalarda yazmış.Kafadan çatlak bir Kv pısırık bir koca vardı ortada.Kimsenin evladının orasını burasını öptürdürdüğü yok..Fena yerden vuruyorsunuz.Saygıya davet ediyorum

Yapmayin Allah askina şu yasamayan anlamaz, baska sansim yok hikayelerini yazmayin ne olur.
Neymis öldürmekle tehdit ediyormus, sinek mi öldürüyor arkadasim, kolay mi oyle adam öldürmek?
Ayrica ne tatli caniniz varmis, aman basima bisey gelir diye kizinizdan vazgecebilmissiniz, insanlar canını veriyor evladi icin, kolay mi oyle vazgecmek... bi de gelmis esimle aram duzeldi diyorsunuz. Cocugunuzun elinizden alinmasina arka çıkan, oz kizini sahiplenmeyen, ustelik kayinvalidenizin sapık tavırlarına ragmen onlarla birakan adamla mutluyum sorunsuzum seviyorum diyebiliyorsaniz biraz kendinizi sorgulayin, sizin gibi bir anneniz olsun ister miydiniz?
Benim uc cocugum var kaynananmla evlerimiz yanyana ama gostermiyorlar elimden bisey gelmiyor kocam beni dinlemiyor konustugun zaman kapi acik hesabina gelmesse defol git diyor gidersem bu cocuklarimida benden alirlar. 5 ay baba evinde kaldim koruma tuttum suekli oldurulmekle tehdit edildim kocam taradindan kayinlarim tarafindan bi tane kaynim sizofren oldurur onun boynuna koyariz ceza bile almayiz dediler kafami kapidan cikaramiyordum ailem perisan oldu kardeerim okula gidemiyordu cok sey yasadim simdilik idare ediyorum kocamla arami duzelttim kizimida alabilmek icin elimden bisey gelmiyor simdilik..
Baktim oyle olmuyor guzel guzel derdimi anlatmaya basladim bu seferde okula baslasin alicaz diyor bebekler kucuk ucune bakamazsin diyor elbet alicam gozz yumuyorum sanmayin simdilik sabir...
Kizimi bana karsi dolduruyorlar benden nefret ediyor once kendimi ona sevdirmem lazim sonra polis zoruyla bile olsa alacam.
Ustume cok geliyorsunuz

Uzun suredir kimseye bu kadar gicik olmamistim. Cocuklari boyle oyuncak ediyorlar ortada sonra o yavrularin basina her sey geliyor. Bir kedi kadar olamiyor bazi insanlar ya yazik cok uzuluyorum ve su an bu aile yuzunden bir gencimizi kaybettik resmen...
Benim uc cocugum var kaynananmla evlerimiz yanyana ama gostermiyorlar elimden bisey gelmiyor kocam beni dinlemiyor konustugun zaman kapi acik hesabina gelmesse defol git diyor gidersem bu cocuklarimida benden alirlar. 5 ay baba evinde kaldim koruma tuttum suekli oldurulmekle tehdit edildim kocam taradindan kayinlarim tarafindan bi tane kaynim sizofren oldurur onun boynuna koyariz ceza bile almayiz dediler kafami kapidan cikaramiyordum ailem perisan oldu kardeerim okula gidemiyordu cok sey yasadim simdilik idare ediyorum kocamla arami duzelttim kizimida alabilmek icin elimden bisey gelmiyor simdilik..
Baktim oyle olmuyor guzel guzel derdimi anlatmaya basladim bu seferde okula baslasin alicaz diyor bebekler kucuk ucune bakamazsin diyor elbet alicam gozz yumuyorum sanmayin simdilik sabir...
Kizimi bana karsi dolduruyorlar benden nefret ediyor once kendimi ona sevdirmem lazim sonra polis zoruyla bile olsa alacam.
Ustume cok geliyorsunuz

Benim gibi cok kadin var cogu olduruluyor tv ye yansiyanlar 1000 de biri bile degil batman burasi
Şerefsiz insanlar Dünya nın her yerinde varlar.Yaşadığınız bölgeyi zan altında bırakıyorsunuz.Bir salkım üzümde bir iki tane bozuk var diye salkım çöpe atılmaz.Eminim Batman dada iyi insanlar vardır.Anlatmak istediğim bu.

Nasrettin hocanın hikayesine dönmüş bu iş..kardeşim hırsızın hiç mi kabahati yok..kadın suçlanmış durmuş..kaynananın dengesizliği yetiştirdiği oğlundan belli konu sahibi çocuğunu korumaya çalışıyor..biran evvel boşan kardeşim nerden düşmüşsün bu ailenin içine seviyesiz terbiyesizler

Şerefsiz insanlar Dünya nın her yerinde varlar.Yaşadığınız bölgeyi zan altında bırakıyorsunuz.Bir salkım üzümde bir iki tane bozuk var diye salkım çöpe atılmaz.Eminim Batman dada iyi insanlar vardır.Anlatmak istediğim bu.
Tabiki benim butun ailem batmanda burda dogduk burda buyuduk ama sunu soylemem gerekiyorki konu bosanma ayrilik olunca erkeklerin gozunu kan buruyor...
Onlarin nikahi altinda ananin evinde yasiyabilirsin ustune kuma da gelebilir ama bosanamazsin.
Hele bir baskasiyla evlenilecegin duyulsun ayni gun oldurulursun benim cogu arkadasim akraba evliligi yapip anlasamadilar oz amcalari tarafindan oldurulenler oldu kurtler boyle seyleri kabul etmiyorlar

Tabiki benim butun ailem batmanda burda dogduk burda buyuduk ama sunu soylemem gerekiyorki konu bosanma ayrilik olunca erkeklerin gozunu kan buruyor...
Onlarin nikahi altinda ananin evinde yasiyabilirsin ustune kuma da gelebilir ama bosanamazsin.
Hele bir baskasiyla evlenilecegin duyulsun ayni gun oldurulursun benim cogu arkadasim akraba evliligi yapip anlasamadilar oz amcalari tarafindan oldurulenler oldu kurtler boyle seyleri kabul etmiyorlar
Kurtler boyle seyleri kabul etmiyor diyemezsin. Milyonlarca kurt var ulkemizde onlari zan altinda birakiyorsun. Sen psikopat bir aileye denk geldiysen bu diger kurtleri baglamaz. Batman'da da cok tatli insanlar var. Madem bu kadar oldurulme korkun var etrafinda da oldurulenler gordun neden evlendin? Neden boyle bir manyaktan uc tane de cocuk yaptin? Cocuklarin sucu ne boyle bir ortamda dogdular? Seni oldurmekle, hasta kardesinin ustune yikmakla tehdit eden bir adamla evlisin. Boyle evlilik olur mu? Ne soylesem bos yani sana. Allah cocuklarina yardim etsin.

Kayınvalidenin çocuğunuzu bacağından ısırması, dudağından öpmesi pekala cinsel istismara girer.cinsel istismarı sadece erkekler yapmıyor. İzinsiz dinleme yapmak evet suç ama Yargıtay'ın bazı durumlarda görüşmelerin dinlenilip kayıt edilmesinin suç olmayacağına ilişkin kararları var.

işlenmekte olan bir suça veya haksız bir saldırıya ilişkin görüşmenin kaydedilmesi suç teşkil etmemektedir. İşlenmekte olan hakaret, tehdit, rüşvet, cinsel saldırı, iftira veya şantaj gibi bir suçun delilini elde etmek için yapılan kayıtlar suç olarak değerlendirilmiyor.

Çoğunluk konu sahibini gömmüş ama esrar kullanan bir baba, küçücük çocuğu ısırıp dudağından öpen, sürekli küfür ve hakaret eden bir babaanne varken cep telefonu ile dinleme yapmayı hiç de tukaka olarak görmüyorum.
Aynı durumda kalsam ben çocuğumu asla öyle bir kadınla yalnız bırakmazdım.konu sahibi bunu yapamamış farklı bir yol denemiş diye kayın validenin çocuğa yaptığı istismarı da göz ardı etmemek gerek.
+1

Sen niye çocuğunun hayatını kurulu düzenini hozupta bosaniyorsn canim kadın zaten senden nefret ediyor hayatindan çıkarmak için boşanmayi yol olra görüyorsun?

Ses kayitlari kanunen suç bi kere zaten, ama senin yerinde olsam aileden güvenilir kayinvalidenin bu dedikelrini yaptıklarıni anlatıp ben ne yapayım çocuğu istiyor ben vermek istemez miyim ama böyle şartlar altında çocuk yanlış seyler ogrenmez mi yetişmez mi anne olarak tedirgin olmakta haksız miyim sadece biraz bazı şeylerin dinmesini beklerken kV bunlar bunlar demiş der onu uyaran birinin yanına alanı vede tabiri caizse ve ailen bozulacagina o kadının yaptığı yanlıştan dolayi yerin dibine sokmani söylerım
ha yerin dibine derken sinirlendiginden diyorum yani alınmaz bi intikam değil yaşlı de bunak de ama aile parcalamak nedir? Çocuğunun ilerde bunlarla birlikte olmayacağını mi saniyirusn mahkeme kararıyla senin olmadığın ortamda bu kadın istediğini zaten yapacak. İstediği gibi at kosturacak işine gelecek
Sen doğru olki eğri olan kendini göstersin
Eşinle aranız nasil bilmiyorum burdaki okuduklarıma göre tavsiyem esin sadece pasif biri gibi görünüyor ama o da arada kalmamak içindir. Sen ne kadar sakin ve masum olursan (buraya dikkat ezdirmeden hep iyi senmissin iyiliği isteyen sen ama sorun çıkaran karsiymis gibi) karşı tarafta o kadar yıpranmış ve pes eder.

Aileyi yıkmak boşanma nedir yahu?
Tabi ekstrem şartlar bunu gerektirirse yine söz düşmez bence çocuğun var bu kadınsa sorun halledilmeyecek değil.
Şu an ofkeli olabilirisn ama ilerde bu öfkeli pismanligi çok daha şiddetli olmamasini dilerim senin adına

Kurtler boyle seyleri kabul etmiyor diyemezsin. Milyonlarca kurt var ulkemizde onlari zan altinda birakiyorsun. Sen psikopat bir aileye denk geldiysen bu diger kurtleri baglamaz. Batman'da da cok tatli insanlar var. Madem bu kadar oldurulme korkun var etrafinda da oldurulenler gordun neden evlendin? Neden boyle bir manyaktan uc tane de cocuk yaptin? Cocuklarin sucu ne boyle bir ortamda dogdular? Seni oldurmekle, hasta kardesinin ustune yikmakla tehdit eden bir adamla evlisin. Boyle evlilik olur mu? Ne soylesem bos yani sana. Allah cocuklarina yardim etsin.
Soz konusu bosanma olunca psikopata bagliyor adi da sevgiden oluyor. 3 defa bosanma davasi actim psikolojim bozuldu 2 defa intihara kalkistim yogun bakimda kaldim cok sey atlattim ailem arkamdaydi ama ben kendimden gectim aileme kardeslerimie zarar verecekler diye evime dindum suan cocuklarim yanimda kizimi goremiyorum ailem le esim gorusmuyor ben hayatimdan cok mu memnunum saniyorsunuz kaderim boyleymis benim istegim tek sey eskiyi unutmak kizim yanimda olsun baska biseybistemiyorum esimle arami duzelttim kizimida alicam insallah

Soz konusu bosanma olunca psikopata bagliyor adi da sevgiden oluyor. 3 defa bosanma davasi actim psikolojim bozuldu 2 defa intihara kalkistim yogun bakimda kaldim cok sey atlattim ailem arkamdaydi ama ben kendimden gectim aileme kardeslerimie zarar verecekler diye evime dindum suan cocuklarim yanimda kizimi goremiyorum ailem le esim gorusmuyor ben hayatimdan cok mu memnunum saniyorsunuz kaderim boyleymis benim istegim tek sey eskiyi unutmak kizim yanimda olsun baska biseybistemiyorum esimle arami duzelttim kizimida alicam insallah
Sen de mutlulugun da beni hic ilgilendirmiyor, dunyaya 3 cocuk getirmissiniz ve devamli ben ben soyleyim ben boyle oldum diyorsunuz. Ben cocuklariniza uzuluyorum. Sorularima da cevap vermemissin Korkuyordun madem niye evlendin?

Sen de mutlulugun da beni hic ilgilendirmiyor, dunyaya 3 cocuk getirmissiniz ve devamli ben ben soyleyim ben boyle oldum diyorsunuz. Ben cocuklariniza uzuluyorum. Sorularima da cevap vermemissin Korkuyordun madem niye evlendin?
Bilemezsin ki nasil cikacagini kaderdir. Ben gorucu usulu evlendim kiz kardesimde oyle benimkinin ailesi cok kotu cikti kardesimin ki tam tersi. El ustunde tutuyorlar. Secim yapna hakkimiz yok anne baba kimi uygun vorurse onunla evlenirz bizim ailede boyle kendi hayatinizla kiyaslamayin siz belki okumissunuz calisiyorsunuz maddi manevi ozgurlugunuz var bizde buyuklerin sozu gecerli

Bilemezsin ki nasil cikacagini kaderdir. Ben gorucu usulu evlendim kiz kardesimde oyle benimkinin ailesi cok kotu cikti kardesimin ki tam tersi. El ustunde tutuyorlar. Secim yapna hakkimiz yok anne baba kimi uygun vorurse onunla evlenirz bizim ailede boyle kendi hayatinizla kiyaslamayin siz belki okumissunuz calisiyorsunuz maddi manevi ozgurlugunuz var bizde buyuklerin sozu gecerli
E tamam iste buyuklerin evlendirdiyse birak cezasini onlar ceksin. Öldurulebileceklerini hesap etmeleri lazimdi. Torunlarina boyle seyler yapilmasina ses cikarmayanlar mustehak zaten. Ben kendimle kiyaslamiyorum seni hayvanlar alemine bile baksan cani pahasina koruyorlar yavrularini. Sen cocuklarini kurtar baska bir sehirde devlete sigin. Bizim yardim ettigimiz hanim da once baska sehire kacti sonra siginma evine sigindi. Devamli magdur edebiyati yapiyorsun.

boşanın bence de. çok hadlerini aşmışlar. bazıları yazmış ya hiç annenizle dedikodu yapmıyor musunuz diye?
bu dedikodu değil ki. iğrençlik. kim eşine bu kadar hakarete susuyorsa problem vardır yani. çok ayıp çok. ben iğrendiğim insana bile bunları diyemem kaldı ki torunum torunum dediği çocuğu doğuran kadına bunlar asla denmez.

eşin de anne bir dur o benim hayat arkadaşım bu kadar hakaret etmemelisin demeliydi.
boşanınca çocuğu babaanne görecek diye bir kanun yok. özellikle yaptıklarını dile getirirseniz yanına yanaşamayabilir.
sanki o densiz kadına doğurdun çocuğu. ne hakla 2 gün alıyormuş?? istersen yüzünü bile göstermeyebilirsin ki bunu yapma. arada bir senin kontrolün altında görsün sadece.

Ustume cok geliyorsunuz

elimden bişey gelmiyor kısmına asla katılmıyorum,
elinizin altında internet var, kadın hakları aktivistlerine yazın, derneklere, siyasetçilere, belki 1 gün belki 1 yıl sonra size destek olacak biri bulunur, olmasa bile insan çocuğundan ayrı kalacağına alır çocuklarını izini kaybettirir, bir iş bulur çocuklarınıza bakarsınız, çaresizim o yüzden çocuğumu babaannesine verdim onlar da her yerinden öpüyorlar diyen insanın çaresizliğini kabul edemem ben kusura bakmayın.

E tamam iste buyuklerin evlendirdiyse birak cezasini onlar ceksin. Öldurulebileceklerini hesap etmeleri lazimdi. Torunlarina boyle seyler yapilmasina ses cikarmayanlar mustehak zaten. Ben kendimle kiyaslamiyorum seni hayvanlar alemine bile baksan cani pahasina koruyorlar yavrularini. Sen cocuklarini kurtar baska bir sehirde devlete sigin. Bizim yardim ettigimiz hanim da once baska sehire kacti sonra siginma evine sigindi. Devamli magdur edebiyati yapiyorsun.
Gercekten yardim ediyorlarmi 3 cocuk sonucta ilkokul mezunuym hic calismadim gerekirse merdiven silerim yine bakarim ama cok kucukler bu seferde yanloz birakmak zorunda kalirim

Back
X