• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemekte haklimiyim

Konu sahibi, eşiniz madde bağımlısı, size şiddet uyguluyor kaldı ki bir yorumunuzda kızınızın eline vurduğunu hatta cimciklediğini yazmışsınız. Tüm bunlar olurken boşanmayı düşünmeyip kayınvalidenizin arkanızdan konuşmasına ve eşinizin sessiz kalmasına takılıp mı boşanma davası açtınız. Bence siz bebeği kayınvalideniz dudağından öpüyor diye oraya göndermemeyi engellemek yerine önce o babayla bebeğinizi yalnız bırakmamalısınız. Bugün bebeğine şiddet uygulayabilen bir adam yarın bir gün bir kriz anında bebeğin yaşamını bile elinden alabilir Allah korusun.

Kendisi bagimli degil ama uyku hapi bagimlisi bide oğlum var kiz degil:) evet cok haklisiniz ama okadar zor ki boşanmak istiyorum ama bi türlü adım atamiyorum

O kadını mutlu etmek istiyosan boşan tabi. Kocanla geçinmeye bak. Oğlun birax büyüyünce zaten istesede öptürmeyecek. Yuva yıkmaya değmez. Kv gelsin senin evinde görsün çocuğu

Yok boşanmamizi falan asla istemwz zaten oğlu yanlız kalmasin torunu yakininda olsun diye.. ama böyle zor cok zor yaşamadan anlayamaz kimse

Çocuğunuz kaç yaşında ve psikolojisi nasıl bilmiyorum ama morartacak kadar ısırmak nedir ya öperken bile dikkat ediyoruz ki bebek bile bazen sevdirmek istemez belli eder, ben ısırarak severim diyenler görüyorum biz de öyle bir sevme şekli yok diyorum, bebek bu saçını okşarsın, yanağında öpersin bitti gitti birisi gıdıkladığında bile çocuğun nefesi kesiliyor gülüyor zannediyorlar bırakın diyorum, çocuk o şekilde gıdıklanmaz ki rahmetli annem de söylerdi iyi bir şey değil. Bu kadar cahillikle çocuğa birşey katmayı geçtim zarar veriyorlar. Benim kayınvalidem küfür öğreteyim size küfretsin diye şaka yaptı demediğimi bırakmadım, benim çocuğum büyüğüne küfrederse acımam döverim dedim. Eşim de ben çıkışınca annesine kızdı. Çocuğunuzun da ilerde bu tarz bir insan olmasını istemiyorsanız uzak tutun, çünkü yetişkinleri düzeltmek bizim elimizde değil onlar isterlerse düzelirler ki çoğu insan da kendini her haliyle sever değişmek istemez bağımlı küfürbaz da olsa. Ama çocuklara doğruyu güzeli öğretebiliriz, çirkinlikleri gösterebiliriz çünkü değer yargıları bu dönemde oluşur. Şiddete küfüre, ısırılmaya alışan çocuk ilerde neler yapar bilmiyorum o sebeple çocukları da kınamıyorum bazen neler yaşıyorlar kimbilir dört duvar arasında, ne kadar hastalıklı beyin varsa da bu çocukların peşinde. İnşallah sağlıklı bir ortamda büyürler, çocuk için çok üzüldüm, evliliğiniz zaten bitmiş gibi görünüyor, telefon koymanızı da kınamıyorum, belki çocuğuma birşey yapıyorlar korkusuyla olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Sağolun telefonu zaten o yüzden koydum
Ama isirip isirmadigina emin degilim ama gördüğüm iz isirik iziydi ama bi insan nasıl böyle bişey yapa bilir ki

Yok boşanmamizi falan asla istemwz zaten oğlu yanlız kalmasin torunu yakininda olsun diye.. ama böyle zor cok zor yaşamadan anlayamaz kimse
Tabiki kolay olamaz. Tavrını koy. Hem eşine hemde kv ye. Bunu sizde duydum açıkçadı. Görmek isteyen eve gelir ne diye oyuncak gibi gezdiriyo çocuğu

Esrarı sonradan yazdığı yorumda gördüm, orda kendisinin de içtiğini yazmış. Gerçi zorla içirildiğini yazmış, şuan bağımlı mı 1-2 defalık birşey mi konu sahibi gelince öğreniriz.
Kendisi kullanmiyor ama hamile olmadan önce bana içiriyordu iyi bişeymis gibi ama en buyuk suç bende zaten hep sustugum icin

Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...

Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi

Neyse yakında kurtulcam onlardan
Tövbeler olsun böyle hin kv böyle cin gelin :) evlenirken de tarz bu muydu kv? Düşman başına evlerden ırak aman aman.. boşan şehir değiştir hatta çocuğu da gösterme elindeki kayıt bir delil ancak izinsiz kayıt yasal değil bir avukata danışın.

Kimse durduk yere kv nin konustuklarini kaydetmez. Kimbilir nasıl bir kadın da sizi bu noktaya getirmiş. Geçmiş olsun. Eşinizin pasifligine üzüldüm. Madem artık herşeyi göze aldınız kaydı eşinize dinletin gitsin. Sorun hesabini. Belki utanıp telafi etmeye çalışır. Kesip atmayın hemen.

Sağol beni anladigin icin

iyi ki de kayit etmissin
cesaretini kutlarim....
kv denen sahis o kadar laf soylemeye kufur etmeye utanmiyor da siz telinizi cantaya koydunuz dinlediniz diye niye utanasin...
cok da iyi yapmissin oh olsun
anasina iki kelime edemeyen kocayi napcan bacim bosan tabi bi de gülmüş kocan olcak adam insan bi der o benim karim anne o....deme der onu bile diyememis ...

Cok sagol beni anladigin için

Ama başka ne yapa bilirim..
Kaynanan bu boşanma işine çok sevinmiştir bensen söylemesi.İnsanları bu duruma sevindirme naparsın kocanı hergün ailesiyle konuşturmazsın gittiği zaman sende gider mesafeli birşekilde durursun.
Eşini karşına alıp bak ailenle zaman geçir git gel torunu nu sevsin sorun yok ama mesafe koymanı istiyorum sen benimle yaşlanıcaksın annenle değil diyerek uyar.

Boşanma eli sevindirme boşanman gerekmez bebede senin kocada...

Dinleyici taktınız bebek çantasına öyle mi...
Vallaha pesss !!! Ama bir yandan da akıllıca..
Cunku sinir olduğun bir şeyler olmuş ki yapmışsın... Böyle bir kayınvalide ile ve koca ile kesinlikle yoluna devam etme...
Ama şunu da bil; maalesef ki boşansanda cocuğu babası we babannesi görecekler...
Buna engel olamazsın...
Ana oğul çok küstahlarmış gerçekten!!!

Ben türkiyeye taşınsam goremezler yada başka bi şehre :)))

Sağolun telefonu zaten o yüzden koydum
Ama isirip isirmadigina emin degilim ama gördüğüm iz isirik iziydi ama bi insan nasıl böyle bişey yapa bilir ki
Ben ısırarak severim diyen çok kişiyi gördüm, biz o şekilde sevmiyoruz hassas diyorum konu kapanıyor ama ben de çocuğum olduktan sonra böyle bir sevme şeklinden haberdar oldum, kv değil ama çevreden duydum, ben vurarak severim bilmem ne. Valla biraz mantık insan komşusuna, arkadaşına seni ısırarak döverek seveyim dese dayak yer, küçücük yavruların ağzı var dili yok diye herşeye maruz kalıyorlar, ben her ortamda kızıyorum, sanki çocuk can taşımıyor o da birey ve hepimiz gibi saygıyı hakediyor.

Helal olsun valla kaydetmek çok akıllıca nerden aklına geldi :D kocanı bi güzel haşla ama boşanma bence kaynanandan kurtul çocuğun babası kaynana mı haftada 2 gün çocuk alıyo

Eşinizle ilgili bir durum yok.Annesi hep o tarz konuşuyorsa belki ona normal geliyordur. Sizi korumaya çalışmaması bu yüzdendir. Bosanip düşman sevindirmeyin. Esinizle mutsuzsaniz siz bilirsiniz.O ne dedi bu konuya?

Buu arada yaptiginiz yasal değil mahremiyet soz konusu.Onlar aralarinda o tarz konusuyor olabilirler. Tabiki seviye yerlerde.Ama bunları sizin yüzünüze karşi söylememesi önemli.Eşinizin bir suçu yok bana göre.Rahatsiz oldugunuz konuyuda dile getirmis.Annesinin öfkesi ona komik geldiği için gülmüş olabilir.

Ooooo siz baya baya organizesiniz ne desek boş...
Sadece şunu bilin, normal insanlar icin dudaktan opulmek tacizdir. Esrar uyusturucudur, eşin ya da cocugun bu sekilde istismar edilmesi de bosanma sebebidir. Siz maaile birbirinizi dudaktan opuyorsunuz diye bunu herkesin kaldirmasini bekleyemezsiniz.
Yuhhh sen niye içtin musaade etmeyeydin yazik cocuga acidim .
yok ya böyle bir baba olamaz zAten iki gün sonra çocuğuda içirtir piskopat adam

Hamile olmadan cok önce salaklik işte...

Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...

Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi

Neyse yakında kurtulcam onlardan
Agzim acik kaldi bu ne ya bosa gitsin kocan da yalanci biri cok anneci senide korumuyo

Eşinizle ilgili bir durum yok.Annesi hep o tarz konuşuyorsa belki ona normal geliyordur. Sizi korumaya çalışmaması bu yüzdendir. Bosanip düşman sevindirmeyin. Esinizle mutsuzsaniz siz bilirsiniz.O ne dedi bu konuya?
Ben böyle birşey hayatımda ne gördüm ne duydum kayıt cihazını çocuğun çantasına atıp dinlemek...Ayıp hemde çok.Eğer haklıysan bile bu davranışın seni haklı göstermez hiçbir şekilde

Ben biliyorum bunun yanlış olduğunu veya ayıp her neyse ben pişman değilim eger bunu yapmasaydim cocugu heryerinden öperim o bana karisamaz dediğini bilemezdim çünkü kocam eve gelip annem artık öpmickmis dudagindan dedigu icun

Ya yanlış anlama [konu sahibi] buraya bu kadar cevap yapacağına bu kadar mağdur san ara polisi gelip alsınlar senide çocuklarını da... bir sürü kadın sığınma evleri var elbet sığarsin bitanesine

buraya sadece aceba ben büyütüyorum mu diye bilmek istedigim icin yazdim çünkü son çabalarım çocuğum icin babasiz buyumesin diye ama bi yandan da biliyorum hiçbişey duzelmicek ben evli kaldikca...

Back
X