• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemekte haklimiyim

buraya sadece aceba ben büyütüyorum mu diye bilmek istedigim icin yazdim çünkü son çabalarım çocuğum icin babasiz buyumesin diye ama bi yandan da biliyorum hiçbişey duzelmicek ben evli kaldikca...
Boşanınca da çocuğu görme hakları varya o zaman daha kötülerini yaparlarsa:(
Yani tam yorumları okumadım ama çok zor sizin işiniz

yazılanların hepsini okumadan sana bişi sorup devam edicem okumaya neden bu kadar tepkili yazıyorsun?? kadın içinde bulunduğu durumu açıklıyor sen sürekli suçluyorsun ben sinir oldum okurken yazdıklarını lütfen biraz daha empati..
Geriye donup yazilanlarin tamamini oku istersen. Kizini kv ve gorumcesi almis, cocugu dudagindan opuyorlar ve cocuk da aynisini yapmaya baslamis. Yarin bu cocugun basina neler gelebilir farkinda misin? Hangi durum aciklar bunlara boyun egmeyi. Bir anne kurtarmazsa evladini kim kurtarir? Empati kurulacak bir sey yok burada.

Son düzenleme:
En başta kadının kocasının esrarkeş olduğunu kimse bilmiyordu.Kadın ilerki sayfalarda yazmış.Kafadan çatlak bir Kv pısırık bir koca vardı ortada.Kimsenin evladının orasını burasını öptürdürdüğü yok..Fena yerden vuruyorsunuz.Saygıya davet ediyorum

Davetinize icabet edeyim o kadar alıntı yapmışsınız değil mi ama....

En başta konu opmeydi zaten esrardan bahsetmeden yanı vurguladığım öpme konusu.kocasi esrarkeş olmasa bile öpme bana göre yeterli bir sebeptir

Zahmet etmissiniz yazmaya,fikrinizi söyleyip geçebilirsiniz

Davetinize icabet edeyim o kadar alıntı yapmışsınız değil mi ama....

En başta konu opmeydi zaten esrardan bahsetmeden yanı vurguladığım öpme konusu.kocasi esrarkeş olmasa bile öpme bana göre yeterli bir sebeptir

Zahmet etmissiniz yazmaya,fikrinizi söyleyip geçebilirsiniz
Ne diyorsunuz siz ya :işsiz:

Kadinin kadina dusmanligina sinir oluyorum. Kadin oldurulmekle tehdit ediliyorum diyor. Yok aklin yok muydu yok niye cocuk yaptin. Koskoca profesorleri kandiran dolandiricilar var ya. Erkekler cok durust cok seffaf bu tip kadinlar da safligindan evlendi zaten. Kesin oyledir

Geriye donup yazilanlarin tamamini oku istersen. Kizini kv ve gorumcesi almis, cocugu dudagindan opuyorlar ve cocuk da aynisini yapmaya baslamis. Yarin bu cocugun basina neler gelebilir farkinda misin? Hangi durum aciklar bunlara boyun egmeyi. Bir anne kurtarmazsa evladini kim kurtarir? Empati kurulacak bir sey yok burada.
Ben geriye dönük yazılanların hepsini okudum senin yorumların yüzünden ilerleyemedim. Zaten çok üzgün olduğunu durumundan memnun olmadığını hissedebiliyorum yazanın ama bence sen çok sert konuşuyorsun arkadaşım. Bu benim fikrim. Ben senin ikizanneasiyim e yaptıgın yorumdN bahsediyorum evlenmeseydin çocuk yapmasaydın tarzı yorumlarından bahsediyorum. Kadın çocuğundan ayrı yaşadığı yeri bilemeZsin. N

Son düzenleme:
Bu arada sen farkında mısın ??? ben şuan hamileyim ve çocuk için ne kadar endişeli olabileceğimi ne kadar hassas olduğumu bir bayan olarak anlayabilirsin diye umut ediyorum.

Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...

Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi

Neyse yakında kurtulcam onlardan
Iyi dedikodu yapmislar yalniz
Iyi küfür yemissiniz durduk yere
Allah sabir versin ben ne bu adamla ne de anasiyla ugrasirdim. Kocan destekcin degil daha cok ezilirsin bosanmakta haklisin.

Ben geriye dönük yazılanların hepsini okudum senin yorumların yüzünden ilerleyemedim. Zaten çok üzgün olduğunu durumundan memnun olmadığını hissedebiliyorum yazanın ama bence sen çok sert konuşuyorsun arkadaşım. Bu benim fikrim. Ben senin ikizanneasiyim e yaptıgın yorumdN bahsediyorum evlenmeseydin çocuk yapmasaydın tarzı yorumlarından bahsediyorum. Kadın çocuğundan ayrı yaşadığı yeri bilemeZsin. N
Cocugunun tacize bu kadar acik olmasina pasif duracak kisi cocuk yapmasin. Bu kadar net gorusum. Cok uzulmek falan nedir yani? Uzulunce muaf mi olunuyor anneligin getirdigi sorumluluklardan? Cocuklar bizim gelecegimiz. Kimsenin daha acmadan soldurmaya hakki yok bu gulleri. Illa bir seye hassasiyet duyacaksaniz o mazlum yavruya duyun. Burada mesele cocugun anneden ayri olmasi ve annenin ne kadar uzuldugu degil, tacize ugramasi ve cocugun geleceginin tehlikede olusu. Yorumlarim sizi mutlu etmiyorsa okumayin rica ederim zaten hamileymissiniz. Benim cocuk tacizi konusundaki durusum net. Buna musaade eden herkesin kalbini kirarim.

Son düzenleme:
Kadinin kadina dusmanligina sinir oluyorum. Kadin oldurulmekle tehdit ediliyorum diyor. Yok aklin yok muydu yok niye cocuk yaptin. Koskoca profesorleri kandiran dolandiricilar var ya. Erkekler cok durust cok seffaf bu tip kadinlar da safligindan evlendi zaten. Kesin oyledir
Kadin safligindan evlenir, can korkusundan bosanmayabilir ama can korkusundan cocugunun tacizine boyun egmek, boyle bir ortamda ucuncu cocugu dogurmak neden?

Cocugunun tacize bu kadar acik olmasina pasif duracak kisi cocuk yapmasin. Bu kadar net gorusum. Cok uzulmek falan nedir yani? Uzulunce muaf mi olunuyor anneligin getirdigi sorumluluklardan? Cocuklar bizim gelecegimiz. Kimsenin daha acmadan soldurmaya hakki yok bu gulleri. Illa bir seye hassasiyet duyacaksaniz o mazlum yavruya duyun. Burada mesele cocugun anneden ayri olmasi ve annenin ne kadar uzuldugu degil, tacize ugramasi ve cocugun geleceginin tehlikede olusu. Yorumlarim sizi mutlu etmiyorsa okumayin rica ederim zaten hamileymissiniz. Benim cocuk tacizi konusundaki durusum net. Buna musaade eden herkesin kalbini kirarim.
Bana iki kişinin sorununu karıştırıyor ve ne dediğimi anlamıyorsunuz gibi geliyor ben doğuda bir çocugundan ayrı ikizleriyle ailesinin yanında sığınmaya çalışan kadına tavrınızdan bahsediyorum. Yaşadığı ortamın sıkıntısı üzüyor bir de yorumlarınızla siz üzüyormuşsunuz gibi geldi. Yoksa diğer konuda tamamen haklısın. O konu biraz tuhaf zaten

Kadin safligindan evlenir, can korkusundan bosanmayabilir ama can korkusundan cocugunun tacizine boyun egmek, boyle bir ortamda ucuncu cocugu dogurmak neden?
İkinci üçüncü çocuğa söylenecek söz yok. Kadına niye evlendin niye çocuk yaptın diye kiziliyor kadın canim tehlikede derken bu üslupla iyi niyet goremiyorum

İkinci üçüncü çocuğa söylenecek söz yok. Kadına niye evlendin niye çocuk yaptın diye kiziliyor kadın canim tehlikede derken bu üslupla iyi niyet goremiyorum
Cocuk cok buyuk bir sorumluluk. Hakkiyla yapamayacak olan gerekli onlemleri alabilir. Bir yavrunun hayatini mahvetmeye kimsenin hakki yok. Anne cok ustune duser yine de taciz gerceklesir amenna. Ama cocuk tacize ugrarken can korkusu kabul edilebilir bir sey degil.

Bana iki kişinin sorununu karıştırıyor ve ne dediğimi anlamıyorsunuz gibi geliyor ben doğuda bir çocugundan ayrı ikizleriyle ailesinin yanında sığınmaya çalışan kadına tavrınızdan bahsediyorum. Yaşadığı ortamın sıkıntısı üzüyor bir de yorumlarınızla siz üzüyormuşsunuz gibi geldi. Yoksa diğer konuda tamamen haklısın. O konu biraz tuhaf zaten
Canim ya sen okumamissin ki yorumlari, benim yazdiklarima da dikkat etmiyorsun bir de beni iki konuyu karistirmakla sucluyorsun. Boyle olmaz ama. Simdi bu ikizannesi hanimin ikiz cocuklari var ve bu ikizlerden biri babaanne ve hala ile yasiyor. Babaanne ile hala da bu cocugu dudagindan opuyorlar sevgiden diye su an cocuk da bunu normallestirerek ayni seyi yapmaya baslamis. Simdi bu cocugun psikolojisini ve bu davranisinin nelere yol acabilecegini dusunebiliyor musun? Cocuk annenin kontrolunde degil. Hala ile babaannenin evine kuzenler gelir yegenler gelir, amcalar gelir misafir gelir anlatabiliyor muyum canim? Cocugun okul hayati olacak vs. Bu isin sonu iyi degil... Daha ne diyeyim...

Son düzenleme:
Canim ya sen okumamissin ki yorumlari, benim yazdiklarima da dikkat etmiyorsun bir de beni iki konuyu karistirmakla sucluyorsun. Boyle olmaz ama. Simdi bu ikizannesi hanimin ikiz cocuklari var ve bu ikizlerden biri babaanne ve hala ile yasiyor. Babaanne ile hala da bu cocugu dudagindan opuyorlar sevgiden diye su an cocuk da bunu normallestirerek ayni seyi yapmaya baslamis. Simdi bu cocugun psikolojisini ve bu davranisinin nelere yol acabilecegini dusunebiliyor musun? Cocuk annenin kontrolunde degil. Hala ile babaannenin evine kuzenler gelir yegenler gelir, amcalar gelir misafir gelir anlatabiliyor muyum canim? Cocugun okul hayati olacak vs. Bu isin sonu iyi degil... Daha ne diyeyim...
Bu konuda haklısın ben çocukgelişimi okuyorum ve ne denli etkiliyebileceğini farkındayım. Suçlamak kesinlikle doğru bir tabir değil Amacım ne seni ne de ikizannesi olan bayanı kırmak sadece yaşadığı ortamı algılayamadığını düşündüm korkuyorum gidemiyorum zamanı gelince alıcam yazmış sen de niye evlendin o zaman demişsin o yüzden biraz empati yap dedim. İnsanları tanıyamıyoruz. Ben bunu evlendikten Sonra daha iyi anladım

Bu konuda haklısın ben çocukgelişimi okuyorum ve ne denli etkiliyebileceğini farkındayım. Suçlamak kesinlikle doğru bir tabir değil Amacım ne seni ne de ikizannesi olan bayanı kırmak sadece yaşadığı ortamı algılayamadığını düşündüm korkuyorum gidemiyorum zamanı gelince alıcam yazmış sen de niye evlendin o zaman demişsin o yüzden biraz empati yap dedim. İnsanları tanıyamıyoruz. Ben bunu evlendikten Sonra daha iyi anladım
Simdi konuyu ve ikizannesinin durumunu anladiniz galiba. Yorumlari sondan basa degil, bastan sona okusaniz cok daha iyi olurdu. Empati kuramiyorum cunku evladina tacize goz yuman birini anlayamiyorum. Daha once de hanimefendi ile biraz benzer durumu olan bir hanim bulundugu sehirden kacti ve biz arkadaslarla ona maddi bir miktar da manevi anlamda yardimci olduk. O kadin tek basina cocuguyla yeni bir hayat kurdu kendine. Evet herkes ayni cesareti gosteremeyebilir ama evladini korumayacak olan evlat getirmesin dunyaya. Getiriyorsa da sartlardan sikayet edip magdurum demesin. Asil magdur cocuk cunku.

Cocuk cok buyuk bir sorumluluk. Hakkiyla yapamayacak olan gerekli onlemleri alabilir. Bir yavrunun hayatini mahvetmeye kimsenin hakki yok. Anne cok ustune duser yine de taciz gerceklesir amenna. Ama cocuk tacize ugrarken can korkusu kabul edilebilir bir sey degil.
taciz kabul edilebilir demiyorum ki burda bazı üyeler niye evlendin niye çocuk yaptın şeklinde bayana cikisiyorlar sözüm size değil mesajınızı hatırlamıyorum da genel olarak bu tavrı yanlış buluyorum. Bazı erkekler ve erkeğin ailesi kendini çok güzel gizliyor Yoksa akil sağlığı yerinde bir kadın niye evlendin ki bu pisliklerle

taciz kabul edilebilir demiyorum ki burda bazı üyeler niye evlendin niye çocuk yaptın şeklinde bayana cikisiyorlar sözüm size değil mesajınızı hatırlamıyorum da genel olarak bu tavrı yanlış buluyorum. Bazı erkekler ve erkeğin ailesi kendini çok güzel gizliyor Yoksa akil sağlığı yerinde bir kadın niye evlendin ki bu pisliklerle
Ben evladi taciz edilen bayana niye evlendin, niye cocuk yaptin korumayacaksan gibi yorumlar yazdim.

Özel hayatın gizliliği ihlal olmuş :) valla bende annemle bazen kayınvalidemi yada başkalarını çekiştiririm. Eğer kocam beni dinlese,böyle çantama falan dinleyici koysa onu gebertirim. Yani insan annesiyle bile konuşamayacaksa herşeyi ,gitsin kendini köprüden atsın. Biraz deşmeyin yahu şu olayları. Bende dinleyici yerleştirsem kimbilir neler duyarım. Bazen bilmemek daha iyi olur. Boşanamayacaksınız ve yüzgöz olduğunuzla kalacaksınız. Artık birşey söylemeye bile hakkınız olmaz.
Özel hayatın gizliliği açısından dinlemek yasak zaten :)
Hayır dinledin de ne oldu
Az çok kv tanımıyormusun tarzını biliyorsundur kesin
Bu çirkin lafları duymak yanına kar kalmış bence
Sen annenle kv hakkında konuşmuyormusun
Kaç kere kv telefonu kapatmadı arkamdan konuşacağını anladığım anda teli kapattım duyup da sinirlerimi niye bozayım
Eşinle aran iyiyse onunla bu problemi çözebilirsin
Konuşma görüşme gösterme çocuğunu firsat eline geçmiş yuvanı yıkmamak adına böyle bişey yaptın madem bunu değerlendir bahanen olsun

Back
X