• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemekte haklimiyim

Yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz bence..Ben olsam bana laf atmazdım mesela..Hadi iyi geceler..

Neden mafya mısınız derin devlet mı yada ne olabilir en fazla? Neyle tehdit edebilirsiniz???????

Mahalle ağzını olan ' laf atma' olayını yapan önce şahsınız. Evet iyi geceler uyuyun ve yazdığınız ne demek açıklayın

Ben anlamıyorum ben konumun içerigini değiştirip tsk ederim yazinca uyari aliyorum ama burda bi bayan gelmiş benim konumda kendi derdini anlatiyor ben kendime yazilanlari takip edemiyorum ama kendisi kurallara uymadin diye uyari almiyo hanfendi anliyorum sizinde derdiniz var ama o zaman kendiniz bi konu açın gelip benim konumda anlatiyorsunuz konular birbirine karışıyor kavga çıkıyor...

Son düzenleme:
Neden mafya mısınız derin devlet mı yada ne olabilir en fazla? Neyle tehdit edebilirsiniz???????

Mahalle ağzını olan ' laf atma' olayını yapan önce şahsınız. Evet iyi geceler uyuyun ve yazdığınız ne demek açıklayın
Yav yürü git sabah sabah senlemi uğraşacağım.Ne mahalle ağzı, sen mahalle ağzı görmemişsin.Rahat bırak beni kız kurusu musun nesin.Canın sıkılıyorsa git elişi falan yap.

Ben olsam hic telefon yerlestirmeme gerek kalmaz eşim annesi ne dediyse bana tek tek anlatir sinirimi bozardi.Ne zaman eşim kv hakkinda konusacak olsa sustururum.Bazen duymamak en iyisi,Bosanin diyemem ama takmayin muhatap olmayin bazıları insan gorunsede içinde baska türlü mahluk barindirabiliyor.

Ben boşanmakta kararliyim kocam issiz gucsuz sevgisiz cocuguna bakmayan tembelin teki boşansam koltukta yatan bi koca eksilir..
O zaman haklısın canım. Hem böyle terbiyesiz ağzı bozuk bir babaanneden çocuğunuzu kurtarmış olup kendiniz de işe yaramaz bir kocadan kurtulmuş olursunuz.

Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...

Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi

Neyse yakında kurtulcam onlardan
Mide bulandırıcı bi kadınmış. Son durum nedir?

Ben anlamıyorum ben konumun içerigini değiştirip tsk ederim yazinca uyari aliyorum ama burda bi bayan gelmiş benim konumda kendi derdini anlatiyor ben kendime yazilanlari takip edemiyorum ama kendisi kurallara uymadin diye uyari almiyo hanfendi anliyorum sizinde derdiniz var ama o zaman kendiniz bi konu açın gelip benim konumda anlatiyorsunuz konular birbirine karışıyor kavga çıkıyor...
Benimde kizim ayni durumda deyince bana tepki yagdi laf lafi acti nerden nereye gecti...
Benim sana tavsiyem eger gercekten esin uyisturucu benzer seyler kullaniyorsa bosanirsan eger kesinlikle cocugunu ona vermezler eger sende kullaniyosan devlet el koyar kendi bakar...
Herkez kendi evini esini tanir eger sen kocandan umudini kesmissen bosan ama cocugunu untma annesiz babasiz buyumek cok zor cocugunun psikolojisini dusun...
Onun yerine esini duzeltmeye calis..
Cocugunu yanliz gonderme sende git..
Yada cocugunu kiskirt gittigi zaman yaramazlik yapsin kirsin doksun babaannesi rahatsiz olsun istemesin torununu bi daha..
Benim aklima bunlar gelitor
Yuva kurmak cok zordur ama bosanmak kolaydir... Cocugun icin SABIRRR...

Benimde kizim ayni durumda deyince bana tepki yagdi laf lafi acti nerden nereye gecti...
Benim sana tavsiyem eger gercekten esin uyisturucu benzer seyler kullaniyorsa bosanirsan eger kesinlikle cocugunu ona vermezler eger sende kullaniyosan devlet el koyar kendi bakar...
Herkez kendi evini esini tanir eger sen kocandan umudini kesmissen bosan ama cocugunu untma annesiz babasiz buyumek cok zor cocugunun psikolojisini dusun...
Yada cocugunu kiskirt gittigi zaman yaramazlik yapsin kirsin doksun babaannesi rahatsiz olsun istemesin torununu bi daha..

Hiç birimiz kullanmiyoruz uyusturucu filan..
Ben kocama hep sabrettim bekledim hatta annesine bile sabrettim ama söz konusu cocugum olunca gözüm döndü yeter dedim benim cocugumu kimse benden daha çok sevemez düşünemez zaten biraz olsun düşünseydi agzindan opmezdi sadece kendi icindeki sorunlari benim oglumu kullanarak kendini avutmaya calisiyor kocamda gelmis bana diyo annemin son tutundugu beizim bizim oglumuz onun tek umidi.. bu ne ya kocamda annesine karşı gelecekmis gibi durmuyor o yüzden boşuna beklemenin faydasi yok

He bide cocuguma asla kirsin bagirsin yaramaz olsun diye gaz veremem bu nasıl bi düşüncedir sizinkisi zaten babaannesi onu cok seviyor evini yiksa dahi onu cok sever görmek ister benim onunla tek sorunum beni çekememesi oğlum hakkinda kararlarimi aciklayinca

Mide bulandırıcı bi kadınmış. Son durum nedir?

Son durum şu eşimle konuştum boşanmak istediğimi söyledim ısrarla bi şans daha istedi değişecem dedi ama annesi hakkında bisey yapıp yapmicagini söylemedigi icin böyle devam eder diye düşünüyorum tabi bende artık buna musade edecek bi kafa yok yok annem yanlız yaşamış benle kimse ona bişey diyemiyo onun her dedigi olur işte biraz piskolojisi bozuk bende bişey desem benide siler anında yani bi insani aninda sile bilen bi huyu var yani lafi yine idare et demeye getirdi işte o yüzden ben şuan ayrılmak istiyorum tabi ama bi yandan da çok korkuyorum kararsizim..

Ooo kaynanan isi biliyor kendini acindirmis esin annesine kiyamaz dinler boyle giderse olan sana olacak. Evliligin bozulsun istemiyorsan kaynananla iyi gecineksin o zaman cunku esin ona cok bagli. Kendini kv ye sevdir yaptiginin yanlis oldugundan bahset bi iki belki duzelir. Yada cocugun kac yasinda bilmiyorum ama ona anlat kotu birsey oldugunu babaannesi yapinca izin vermesin. Cocuk rahatsiz olursa belki esin annesini uyarir

Bence bosanma ua cocugun icin bak esinde istemiyormus kararli oldugunu goster korkut ama bosanma

Son durum şu eşimle konuştum boşanmak istediğimi söyledim ısrarla bi şans daha istedi değişecem dedi ama annesi hakkında bisey yapıp yapmicagini söylemedigi icin böyle devam eder diye düşünüyorum tabi bende artık buna musade edecek bi kafa yok yok annem yanlız yaşamış benle kimse ona bişey diyemiyo onun her dedigi olur işte biraz piskolojisi bozuk bende bişey desem benide siler anında yani bi insani aninda sile bilen bi huyu var yani lafi yine idare et demeye getirdi işte o yüzden ben şuan ayrılmak istiyorum tabi ama bi yandan da çok korkuyorum kararsizim..
Neyden korkuyorsunuz?
Boşansanız da boşanmasanız da kaynana kişisi torununu yine görücek,onu yine leş bi şekilde ağzından öpmeye çalışıcak,sizin arkanızdan küfürler sallıcak..
Çocuğunuza çok kötü bir örnek size de büyük eziyet.
Bence kadın saygılı olmayı öğrenmeli başka türlü işiniz çok zor görünüyo

Back
X