Boşanmak istemeyen koca

Cubukmakarna

Adam olana çok bile
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
203
106
103
34
Merhaba arkadaşlar Kasım ayı gibi boşanmak ile ilgili bir konu açmıştım o zaman dava açamadım çünkü eşim ağlayarak sözler verdi düzeleceğine çocuk için son kez şans verirsem herşeyin güzel olacağına dair bende inandım saf gibi yada inanmak istedim bilmiyorum ama dedim içimden bu son ve en nihayetinde yine başladı hakaretler kavgalar ve boşanma konusunu açtığımda bu sefer insanlıktan çıktı kendisi baya pisleştirecek işi belli anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor git çekişmeli aç sürün mahkemelerde diyor ve en önemlisi evden kesinlikle gitmiyor avukatsız acicam davayı mecburen ve hiç bir şey istemiyorum çocuk nafakası dışında sorum şu onu evden nasıl gönderebilirim dilekçemi şiddetli geçimsizlik üzerine kurdum dava süresinde aynı evde olmamız davanın reddine karar verilmesi sonucu doğurabilir ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Siz deli misiniz neden bir sey istemiyorsunuz? Hakkınız olani isteyeceksiniz pek tabii. O size sadaka vermiyor. Şiddet, hakaret konusunda delil varsa toparlayin ve iyi bir avukat bulup kurtulun bu insandan. Kim surunuyormus gorsun bakalim.
Avukat tutamıyorum çünkü param yok kendim hazırladım dilekçeyi istemediğim halde bu kadar çirkeflesti istesem neler yapar şuan bile iftiralar havada uçuşuyor

Avukat tutamıyorum çünkü param yok kendim hazırladım dilekçeyi istemediğim halde bu kadar çirkeflesti istesem neler yapar şuan bile iftiralar havada uçuşuyor
Barodan talep edebilirsiniz. Ucretsiz avukat veriyor baro. Siz korktukca uzerinize gelecek. O da biliyor korktugunuz icin bir sey istemediginizi. O cirkefliklerin sökmedigini anlayinca balon gibi sonuyorlar.İftira konusunda da atsin. Kanitlayabilecegi bir sey yoksa bosa konusur konusur durur. Bu kadar pasif kalmayin. Aileniz var mi destek oluyorlar mi? Bir isiniz var mi?

Barodan talep edebilirsiniz. Ucretsiz avukat veriyor baro. Siz korktukca uzerinize gelecek. O da biliyor korktugunuz icin bir sey istemediginizi. O cirkefliklerin sökmedigini anlayinca balon gibi sonuyorlar.İftira konusunda da atsin. Kanitlayabilecegi bir sey yoksa bosa konusur konusur durur. Bu kadar pasif kalmayin. Aileniz var mi destek oluyorlar mi? Bir isiniz var mi?
Bir işim ve desteğim yok maalesef şuan tek düşündüğüm evden gitmesini nasıl sağlayabilirim

Çekişmeli açacaksa madem kolay bitsin gibi bir dert yok tüm hakkınızı talep edin.
Boşanmak istemeyip böyle davranacaklarına düzgün davransalar kimse boşanmak istemese bu ne ya böyle.

Çekişmeli açacaksa madem kolay bitsin gibi bir dert yok tüm hakkınızı talep edin.
Boşanmak istemeyip böyle davranacaklarına düzgün davransalar kimse boşanmak istemese bu ne ya böyle.
Hem suçlu hem güçlü cinsten bu her türlü pisliği yapar insan gerçekten boşanırken tanıyor eşini yazık benim için şuan tek problem evden gitmemekte diretmesi çocuğun okulu düzeni her şeyi bu evde

Hem suçlu hem güçlü cinsten bu her türlü pisliği yapar insan gerçekten boşanırken tanıyor eşini yazık benim için şuan tek problem evden gitmemekte diretmesi çocuğun okulu düzeni her şeyi bu evde

Belki barodan avukat talep ederseniz yol gösterirler. Çok bilmiyorum ayrıntısını ama eminim yardımcı olacaklardır eşinizin evde nasıl gönderileceği ile ilgili.
Elinizde darp, tehdit gibi unsurlar var uzaklaştırma verilebilir bir ihtimal.

Aile evinin size ozgulenmesini dava dilekçesinde talep edecektiniz .
Dilekçeyi yazdım ama vermedim daha yarın açıcam davayı merak ettiğim hakim evden gitmesini isteyene kadar aynı evde olmamız sorun yaratır mı hakim der mi aynı evdesiniz neyin geçimsizliği diye

Hayır sorun olmaz çünkü Duruşma aşamasına gelmeden önce tensip zaptı ile aile evinin size ozgulenmesi sağlanacak. Ama dava dilekcenizi vermediyseniz lütfen adlı yardım bürosundan avukat atanmasını isteyin. kendi yazdığınız dilekçe ile olmaz. Bir sürü usul işlemi var, biz 5 sene eğitim alıyoruz bunun için. Nafaka kararını aldınız avukat olmadan nasıl icraya koyacaksınız .bı 15 gün vaktinizi alır barodan avukat atanması ama en azından doğru düzgün bir dilekçe hazırlar ve de davalara katılmak zorunda kalmazsınız.

Merhaba arkadaşlar Kasım ayı gibi boşanmak ile ilgili bir konu açmıştım o zaman dava açamadım çünkü eşim ağlayarak sözler verdi düzeleceğine çocuk için son kez şans verirsem herşeyin güzel olacağına dair bende inandım saf gibi yada inanmak istedim bilmiyorum ama dedim içimden bu son ve en nihayetinde yine başladı hakaretler kavgalar ve boşanma konusunu açtığımda bu sefer insanlıktan çıktı kendisi baya pisleştirecek işi belli anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor git çekişmeli aç sürün mahkemelerde diyor ve en önemlisi evden kesinlikle gitmiyor avukatsız acicam davayı mecburen ve hiç bir şey istemiyorum çocuk nafakası dışında sorum şu onu evden nasıl gönderebilirim dilekçemi şiddetli geçimsizlik üzerine kurdum dava süresinde aynı evde olmamız davanın reddine karar verilmesi sonucu doğurabilir ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Uzaklaştırma alarak evden gönderebilirsiniz eğer kavga gürültü varsa.

İşiniz yok, aileniz destek degil, nafaka da almayacaksiniz, sanirim cocuk da var bosandiktan sonra hayatinizi nasil idame ettireceksiniz peki?
Çocuğa nafaka istiyorum sadece okul ve giderleri için işe giricem bir kaç yerle görüştüm haber bekliyorum zaten çalışıyordum yeni çıktım eski işimden yeniden işe girersem gecinebilirim

Back
X