Boşanmak istemeyen koca

Baroya gidip adli yardimdan avukat isteyin. Kendiniz acmayin davayı yanlis yaparsınız.
Neden ki cekismelide avukat zorunlu değil diye biliyorum zaten tazminat vs. Olmadığı için büyük meblali bi dava olmayacak sadece çocuk nafakası var kendime dahi nafaka istemiyorum sanıyorum ki en kotu ihtimalde bile çocuğuna nafaka vermek zorunda zaten

Hayır sorun olmaz çünkü Duruşma aşamasına gelmeden önce tensip zaptı ile aile evinin size ozgulenmesi sağlanacak. Ama dava dilekcenizi vermediyseniz lütfen adlı yardım bürosundan avukat atanmasını isteyin. kendi yazdığınız dilekçe ile olmaz. Bir sürü usul işlemi var, biz 5 sene eğitim alıyoruz bunun için. Nafaka kararını aldınız avukat olmadan nasıl icraya koyacaksınız .bı 15 gün vaktinizi alır barodan avukat atanması ama en azından doğru düzgün bir dilekçe hazırlar ve de davalara katılmak zorunda kalmazsınız.
Size özelden yazdığım dilekçeyi atabilir miyim ?

Teknik konu sonuçta. Mesela siz dilekceye esimi affettim yine anlasamadık ayrilmak istiyorum yazdiniz diyelim. Onceki yasadiginiz hersey affettim dediginiz kisım için diyorum dava dosyasinin konusu olmaktan çıkar. Sadece sonrası degerlendirilir. Orada da ueterli delil yoksa anlaşamama yonunde karsi da boşanmak istemezse hakim bosamayabilir.

Bunun gibi daha bircok teknik konu var

Avukat tutamıyorum çünkü param yok kendim hazırladım dilekçeyi istemediğim halde bu kadar çirkeflesti istesem neler yapar şuan bile iftiralar havada uçuşuyor
Benim konuştuğum bir avukat bana dedi ki benim ücretim 25 bin lira ve sizden bir kurus bile istemiyorum dava bittiğinde ben karşı taraftan alacağım ücretimi
Üstelik biz bu avukat ile aynı şehirde değiliz ama bana dedi ki aynı sehirde de olsak ben iletişimi telefonla sağlayacağım sizinle dedi kısacası her kolaylık mevcut boşanmak isteyene
İsterseniz özelden telefon numarasını paylasabilirim

Neden ki cekismelide avukat zorunlu değil diye biliyorum zaten tazminat vs. Olmadığı için büyük meblali bi dava olmayacak sadece çocuk nafakası var kendime dahi nafaka istemiyorum sanıyorum ki en kotu ihtimalde bile çocuğuna nafaka vermek zorunda zaten

Kanunen hiçbir boşanma davasında avukat zorunlu değildir ama avukatsız da olmaz. Hele ki çekişmeli dava diyorsunuz. Kendi kendinize yürütecileceğiniz bir süreç değil bu. Adli yardım bürosuna başvurun size avukat desteği sağlarlar

Benim konuştuğum bir avukat bana dedi ki benim ücretim 25 bin lira ve sizden bir kurus bile istemiyorum dava bittiğinde ben karşı taraftan alacağım ücretimi
Üstelik biz bu avukat ile aynı şehirde değiliz ama bana dedi ki aynı sehirde de olsak ben iletişimi telefonla sağlayacağım sizinle dedi kısacası her kolaylık mevcut boşanmak isteyene
İsterseniz özelden telefon numarasını paylasabilirim
Çok memnun olurum böyle bir kolaylık varsa iletişimi paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim desteğiniz için kadın dayanışması gerçekten çok güzel bir şey

Teknik konu sonuçta. Mesela siz dilekceye esimi affettim yine anlasamadık ayrilmak istiyorum yazdiniz diyelim. Onceki yasadiginiz hersey affettim dediginiz kisım için diyorum dava dosyasinin konusu olmaktan çıkar. Sadece sonrası degerlendirilir. Orada da ueterli delil yoksa anlaşamama yonunde karsi da boşanmak istemezse hakim bosamayabilir.

Bunun gibi daha bircok teknik konu var
Sizin dediğinize istinaden ben affettim yazmadım dilekçeye evliliğin devam etmesine olan inancımı korumuş yapılanları sineye çekmiş olmama rağmen davalı eşim tarafında hiç bir düzelme olmamıştır dedim bu sizin dediğinize girer mi

Sizin dediğinize istinaden ben affettim yazmadım dilekçeye evliliğin devam etmesine olan inancımı korumuş yapılanları sineye çekmiş olmama rağmen davalı eşim tarafında hiç bir düzelme olmamıştır dedim bu sizin dediğinize girer mi
Girebilir butun olarak okumak lazim. Kesinlikle bir avukatla hareket edin. Karsı boşanmak istemiyorsa eger bosanamamaniz olası duruyor yoksa

Sadece dava dilekçelerini yazmak konusunda anlassaniz bari avukatla.Dilekceler boşanmanın omurgası..Dilekcelerde eksiklik ya da yanlışlık davanin red sebebi olabilir.Karsi taraf sizi bir avukat ile hareket edip haksız duruma düşürebilir.

Ne iftiralar atacaklar, dosyayı takip etmek çok yorar sizi en az 3 yıl var önünüzde istinaf ile birlikte.

Bir de bir üye demiş ki avukatım 25 bin hakkimi karşı taraftan alacağım dedi.Bana bu çok inandırıcı gelmedi.Cok iddialı bir laf.Karsi taraf davayı kaybetti diyelim,bu tarafın avukatına ödeyeceği vekalet ücreti 3000-5000...Dava masraflarını cebinden mi karşılayacak..
Siz dilekçeler aşamasını avukst ile götürün hiç değilse.

Sadece dava dilekçelerini yazmak konusunda anlassaniz bari avukatla.Dilekceler boşanmanın omurgası..Dilekcelerde eksiklik ya da yanlışlık davanin red sebebi olabilir.Karsi taraf sizi bir avukat ile hareket edip haksız duruma düşürebilir.

Ne iftiralar atacaklar, dosyayı takip etmek çok yorar sizi en az 3 yıl var önünüzde istinaf ile birlikte.

Bir de bir üye demiş ki avukatım 25 bin hakkimi karşı taraftan alacağım dedi.Bana bu çok inandırıcı gelmedi.Cok iddialı bir laf.Karsi taraf davayı kaybetti diyelim,bu tarafın avukatına ödeyeceği vekalet ücreti 3000-5000...Dava masraflarını cebinden mi karşılayacak..
Siz dilekçeler aşamasını avukst ile götürün hiç değilse.
Haklısınız teşekkür ederim ilginiz için

Esinizin tebligat adresine is yeri adresini yazin. Avukatsiz olmaz ayrica. Avukatiniz yoksa cekismeli bosanma davasi acmayin. Barodan talep edin, borc alin, bir sey yapin.

Bazen şu yazilari görünce kendime geliyorum. Cocuk var cok ikilemde kaldigim oluyordu affettim aynisini yaşadim degisen yok yazisini görünce silkeleniyorum bir dogru yoldayiz diyorum kendime. Sabahtan beri msj atiyor ozledim ozledim çocuğumu vicdansız kadin diyip diyor en son engellerim seni dedim .Bir arkdsim vardi oda bosanma asamasindaydi affetti 1 yil oluyor cok iyiyiz diyor ama nereye kadar gidecek bilmiyorm

geliriniz yok ev kira
nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz? çocuğunuz kaç yaşında?

acaba iş bulup biraz yol katedip öyle mi boşanmayı düşünseniz?
önceden de çalışıyormuşsunuz mesleğiniz nedir?

Back
X