Boşanmak istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum.lütfen akıl verin

NEVAL26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
117
0
96
47
Eskişehir
Arkadaslar eşimle aramdaki problemler haziran ayının sonunda basladı o zamana dek çok ciddi bir problem yoktu ben eşimle 10 yıldır evliyim 4 yılda cıktık dile kolay 14 yıl yarında evlilik yıldönümümüz.haziran ayının sonunda ailemlerin yanındaydım eşimde geldi sonra ailesinin yanına gitmek istedigini soyledi 2 gün sonra gelecegini ve evimize dönüş için yola cıkacagımızı planladık.eşim ailesinin yanına gitti telefonda cok sebebsiz yere münakaşa ettik ve ben bir haber aldım ki eşim kayınvalidem gorümcem ordan yola cıkmıslar ve evimize gitmişler.hersey bundan sonra basladı tutturdu bosanıcam artık seni istemiyorum diye ben bu arada ailemin yanındaydım o da ailesiyle bizim evdeydi 1 ay böyle gecti bana eve gelme yasağı bile koydu ve daha bir sürü şey.bu olay böyle agustosa kadar sürdü aileler de olaya dahil oldu ama onun ailesi hep olayın dısında durdu daha sonra beni aradı ve almaya gelecegini soyledi ailemde sırf yuvam bozulmasın diye yapılanlara sustu ve ben evime geldim kaynanam gorümcem benim evde tabii hiçbirsey olmamıs gibi davrandılar bende sorun cıkmasın diye bende oyle davrandım 1 ayda boyle gecti ve onlar gitti ben ertesi gün esime bu yasadıklarımızı anlamdırmasını istedim çünkü bu süreçte evde iki arkadaş gibiydik ben bu soruyu sorunca tekrar bosanmak istedigini soyledi tartıstık cekti gittibugun 10 günoldu ne arıyor ne soruyor ankarada oldugunu ogrendim bu arada ekimdede askere gidiyor gitmelimiyim yoksa boyle bir adamı beklemeliyimmi bilmiyorum günlerdir kafayı yedim. Ne yapmalıyım sizce ailem çok kızgın ve gelmemi soylüyor ama ben ne yapacagımı bilemiyorum

sebebsiz yere nden ayrılırki bir insan hemde bir anda neden böyle bir karar alır_? bu arada çocuğunuz varmı merak etttim

olayı çok tek taraflı gibi anlatmışsınız,o yüzden bi yorum yapamıycam..yani bu kadar boşanmaya mecbur bırakılmanızdaki neden ve sizin hala alttan almanızın bi nedeni olmalı,hatanız varmı

bu işin bi aslı astarı vardır
elbette nedenler vardır
bu taraflı anlatıma yorum yapmak mümkün diil
size yardımcı olmamızı istiosan nedenleri açık açık anlatın

Aranizda büyük sorunlar yok gibi
yazdiklarina göre kisa bir dönem iletisim
problemi yasamissiniz gibi geldi...

Konunun sonuna dogru esinin askere gidecegini
yazmissin ondan sonra durumun biraz daha
aydinlanmaya basladi...

14 senedir evli oldugunuza göre
yasiniz 30 üstünde olsa gerek
bu zamana kadar askere gitmeyen bir esin var
simdi seni birakip askere gidicek
belki bunu kendine dert etmis olabilir
ne kadar askerlik yapicak ...

Sabir edip bu dönemi atlatmaniz gerekicek
tabiiki is sana düsüyor esinin senin yardimina
ihtiyaci var gibi :(

eşinle telefonda tartışana kadar başka sorun yok muydu?
bir de eşin ev dışında nasıl zaman geçirir?sosyal yaşamı nasıldır?
acaba başka biri mi var diye düşündüm eğer durduk yere boşanmaya kalkıyorsa...

33 yasındayım eşim kişilik olarak biraz değişik fazla gelgitleri ve tutarsızlıkları olan biri ve 10 yıldr bunun gibi olmasada cok problem yasadım ve hep alttan alarak durumu idare ettim.bosanmak istemesindeki sebeb inanın bende bilmiyorum çünkü tek soyledigi seninle yasamak istemiyorum demesi .inanın sakladıgım birsey yok bende anlıyamıyorum onu bu arada cocugumuzda olmadı tüpbebege gidecektik.esim bildiğini okuyan çok fazla inatçı sorunlarını kendi içinde yasayan ve asla paylaşmayan biri

33 yasındayım eşim kişilik olarak biraz değişik fazla gelgitleri ve tutarsızlıkları olan biri ve 10 yıldr bunun gibi olmasada cok problem yasadım ve hep alttan alarak durumu idare ettim.bosanmak istemesindeki sebeb inanın bende bilmiyorum çünkü tek soyledigi seninle yasamak istemiyorum demesi .inanın sakladıgım birsey yok bende anlıyamıyorum onu bu arada cocugumuzda olmadı tüpbebege gidecektik.esim bildiğini okuyan çok fazla inatçı sorunlarını kendi içinde yasayan ve asla paylaşmayan biri

Asil problemi simdi yazmissin
seninle paylasamadiklarini kendi
ic aleminde cözmeye calisiyor
cözemeyincede bosanma yoluna
gidiyor olabilir...

Ah bu erkekler ne istediklerini
agizlarini acipta anlatabilselerdi
cocuk gibi herseyi iclerine atarlar...

14 senelik berabelikte bu sorunu halletmeniz
gerekirdi ama basarmamissiniz demekki...

Ama yinede sorun varsa cözümde tükenmez :)

Senin yerinde olsa o bosanma sözlerini duymamazliga gelir
askerlik meselesine yogunlasirdim...

O arada iken insanin saglikli düsünmesi calismasi
bebek icin konzentre olmasi imkansizlasiyor...

esinin yasida 34 civariysa askere gitmek orada emir altina
girmek senden ayrilmak birde baska düsünceleride varsa
bunalima bile sokar insani ...

is sana düsüyor gibi :)

ilgin için tesekkürler eşim 38 yaşında ve askerlikten cok korkuyor yıllarca erteledi ceza bile aldı meslegi doktor sonucta askerdeykende işini yapacak ama en büyük kabusu yıllardr.su an beni bırakıp gitti ve bosanacagım diyor sen orda oldugun sürecede gelmeyecegim diyor ne yapacagımı bilemiyorum

bir kere sebepsiz yere boşanmak istemesi çok garip kesin bir sebebi vardır.
bir de sebep ne olursa olsun ortada sizi istemeyen bir adam var ortada.

ilgin için tesekkürler eşim 38 yaşında ve askerlikten cok korkuyor yıllarca erteledi ceza bile aldı meslegi doktor sonucta askerdeykende işini yapacak ama en büyük kabusu yıllardr.su an beni bırakıp gitti ve bosanacagım diyor sen orda oldugun sürecede gelmeyecegim diyor ne yapacagımı bilemiyorum

yapıcağın şu arkadaşım
sebebini sorucaksın niye boşanmak istiyorsun benden ne yaptım benn diye
sonra da boşanma davanı açıcaksın.
yani eşin sana yapılcak pek bi şey bırakmamış adam istemior

üzüldüm sizin adınıza en dogru kararı sız verırsınız ama adamın sızı boyle gozden cıkarmasının altında baska seyler olabılır dıye dusunuyorum

sebebini eşine sormadın mı
neden boşanmak istiyor insan ne olursa olsun pat diye de artık seni istemiyorum demez kifisfisfis
başka kadın olabilir mi yada ne bileyim burda anlatmadığın başka sorunlarCADIARZU
akılm almadı çünkübenneyaptımki

Yerinde olsam bir dakika dahi düşünmeden bir avukatın yolunu tutardım,işlemleri başlatırdım...

Sebep her ne olursa olsun-kaldı ki elle tutulur birşeyde yok- ona bu rahatlığı vermezdim.

Ayrılmakmı istiyor, hay hay...Buyursun!

Mani söyler gibi boşanma kelimesini defalarca dile getiriyorsa zaten şimdiye kadar bin kere soğumuştum...

Hem ne kadar kırıcı birşey yaptıkları,ne kadar saygısızca...

Benimle oturup rahatsızlıklarını anlatmayan, sorunları çözmeye uğraşmayan bir adamın bundan sonra da evliliğin sorumluluklarını taşıyabileceğine inanmam...:kahve:

bence yapı olarak gelgitlerden daha ciddi bir problemi olabilir,hala askerlikten korkuyor bunun için ceza bile alıyor..

boşanma sebebini bile söylemeyecek dengesizlikteki bi adamı 14 yıl nasıl çektin?
bide bu dengesizliğine rağmen sen onu değil o seni boşamak istiyorbilmiyorumkismile

Sana bunları yapan insan bir de unv mezunu cahil dersin anlarsın ama daha doğru düzgün iletişim kurmayı bile beceremeyen bir insan 14 senenin hatırına eşini karşına alırsın nedenlerini açıklarsın ya ayrılırsın yda yolun sonuna kadar devam edersin.Ama şu anda aşırı strese de girmiş olabilir 38 yasında askere gidecek 1 sene bilmediği bir yerde kalıcak bunlar zor durumlar.Benim anlam veremediğim büyük olarak kaynananla görümcen yapıcı olması gerekirken neden sana karşı kışkırtıyorlar ki?

eşinmin snaa karşı bence hisleri bitmiş..malesefki öyle...sende kendi tavrını koy..çocuk oyuncağı değil bu istediğinde gelcen istediğinde gitcen

Back
X