Arkadaslar eşimle aramdaki problemler haziran ayının sonunda basladı o zamana dek çok ciddi bir problem yoktu ben eşimle 10 yıldır evliyim 4 yılda cıktık dile kolay 14 yıl yarında evlilik yıldönümümüz.haziran ayının sonunda ailemlerin yanındaydım eşimde geldi sonra ailesinin yanına gitmek istedigini soyledi 2 gün sonra gelecegini ve evimize dönüş için yola cıkacagımızı planladık.eşim ailesinin yanına gitti telefonda cok sebebsiz yere münakaşa ettik ve ben bir haber aldım ki eşim kayınvalidem gorümcem ordan yola cıkmıslar ve evimize gitmişler.hersey bundan sonra basladı tutturdu bosanıcam artık seni istemiyorum diye ben bu arada ailemin yanındaydım o da ailesiyle bizim evdeydi 1 ay böyle gecti bana eve gelme yasağı bile koydu ve daha bir sürü şey.bu olay böyle agustosa kadar sürdü aileler de olaya dahil oldu ama onun ailesi hep olayın dısında durdu daha sonra beni aradı ve almaya gelecegini soyledi ailemde sırf yuvam bozulmasın diye yapılanlara sustu ve ben evime geldim kaynanam gorümcem benim evde tabii hiçbirsey olmamıs gibi davrandılar bende sorun cıkmasın diye bende oyle davrandım 1 ayda boyle gecti ve onlar gitti ben ertesi gün esime bu yasadıklarımızı anlamdırmasını istedim çünkü bu süreçte evde iki arkadaş gibiydik ben bu soruyu sorunca tekrar bosanmak istedigini soyledi tartıstık cekti gittibugun 10 günoldu ne arıyor ne soruyor ankarada oldugunu ogrendim bu arada ekimdede askere gidiyor gitmelimiyim yoksa boyle bir adamı beklemeliyimmi bilmiyorum günlerdir kafayı yedim. Ne yapmalıyım sizce ailem çok kızgın ve gelmemi soylüyor ama ben ne yapacagımı bilemiyorum