Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kiraydıEşinle oturduğunuz ev kira mıydı?
Sesimi çıkarmıyım mı yaniAblacım güçlü olduğunu göster çalışıyorsun mecbur gelecek
Evet öyle doğruHayır beynini kullan. Kalbin adama Yalvarma peşinde ben öyle anladım
Hayır arayıp sorma engelleme sen çocuk musunuz engelliyorsunuz birbirinizi bırak konuşmak istemiyorsan zaten yazmazsın ki yazmadaSesimi çıkarmıyım mı yani
Babasinin evinde oldugunu biliyorsunuz. Oraya gidip yüzlesin madem bosanmak istemiyorsunuz. Küslük nekadar uzarsa barismak okadar zorlasir. Pismanliginizi acikca dile getirin.
Bende öyle düşünüyorum çünkü hiç bir zaman ne benim ailem ne onun ailesi bize destek olmadı maddi manevi eiim çol duygusal olduğu için hep onların dertlerini kafasına taktı ben bunları dile getirdikçe suölu5oldumBence sakın ailesinin ayağına gitme yüzleşme sessiz kal
Isyerine gidip konusun.Ben ailesinib karşısında küçük düşmek istemiyorum zaten beni en başından beri istemiyorlar ailesinden uzaklaştırmışım bilmem ne ben evlenirken 500 tl vardı cebimizde o halde evlendik kimse destek olmadı
Ben buna razıyım hem fikiriö bu konudaBen böyle durumlarda profesyonel destek alinmasi tarafdariyim. Adam bagimli, sürekli kavgalar. Adamin b** gecmisi size b** davranmasinin savunmasi asla olamaz. Yani kötü hayati vardi ondan böyle daviyor felan kabul etmem sahsen. Siz ikiniz terapi almasaniz iki ay sonra yine ayni noktaya geleceksiniz cünkü. Bagimli birisi ile beraber yasayan insanlarda bir süre sonra psikolojik sorunlar yasiyabiliyor bunu da hesaba katin
Bak hata en başında alkol problemi olduğunu bile bile evlendin ki bence bağımlılık boyutundaysa uzak durulmalı ki sen evlenmişsin bi de her seferinde onun geçmişini öne sürmen adamı bıktırdı ama eminim ki gelecektir sadece zamanBende öyle düşünüyorum çünkü hiç bir zaman ne benim ailem ne onun ailesi bize destek olmadı maddi manevi eiim çol duygusal olduğu için hep onların dertlerini kafasına taktı ben bunları dile getirdikçe suölu5oldum
Isyerine gidip konusun.
Kamu dairesinde çalışıyor hoş olmazIsyerine gidip konusun.
İşte aynen böyle oldu ablaBak hata en başında alkol problemi olduğunu bile bile evlendin ki bence bağımlılık boyutundaysa uzak durulmalı ki sen evlenmişsin bi de her seferinde onun geçmişini öne sürmen adamı bıktırdı ama eminim ki gelecektir sadece zaman
Beni dinlersen evine geri dön arama dava filan da sinirlenip açma o açarsa o zaman düşünürüz ben açacağını filan da zannetmiyorumİşte aynen böyle oldu abla
Kafasından bittiysem diyorum kaybetme korkusumu anlam veremiyorumBeni dinlersen evine geri dön arama dava filan da sinirlenip açma o açarsa o zaman düşünürüz ben açacağını filan da zannetmiyorum
Eğer kafasında bitirdiyse zaten yapacak birşey yok ama şuan için fevri olamanın mantığı da yokKafasından bittiysem diyorum kaybetme korkusumu anlam veremiyorum