Eşimle ailesi yüzünden hep tartışma yaşıyorduk eşim farkında ama ailesine laf etsene boş son zamanlarda ailesine bitmeye çok başladı kaynanam kayınbabamın laflarından dolayı kavga ettik kıyafetlerimi hazırladım ama onu bırakmadım sonra ailemin evine götürmesini istedim ama eşyalarımı almadım Ertesi gün eve gitmek istedim ama eşim haber verecem diyip vermedi eşimin ailesi onu sevmediğimi daha bir çok şey anlatmış eşim bu yalanlara kendini inandırmış o günden beri sen beni sevmiyorsun plan yapmışsın boşanalım diyor ve çok ağır şeyler söylüyor bana ailemin evinde kaldım ve eşim yurt dışına gitti işi gereği bana haber vermedi watshaptan mesajlarımı hep okur ama cevap vermez kimseye birşey anlatmaz bende eşimi çok seviyorum tartışmalar yüzünden yuvam bozulsun istemiyorum daha 1 sene oldu evleneli ve aramızda hiç sorun yoktu herkesin yakıştırdığı hayran olduğu çifttik ne olduysa kaynanam gilin evime gelip laf saymasıyla oldu 3 günde dünyam başıma yıkıldı eşim dava açtım açacam diyor hep ama henüz dava açmadı ne yapacam bilmiyorum eşimi seviyorum sence onu nasıl kazanabilirim ailesiyle ayrılık sonrası sorun yaşadık eve almadılar şikayetçi oldum tehditler boşanmaya zorlamalar falan babası uzaklaştırma aldı eşimden hala ses yok iyi veya kötü tepki vermiyor sence neden o beni kaybetmekten çok korkardı bebek gibi ilgilenirdi şimdi tanıyamıyorum onu