Boşanmak istemiyorum :(

kubrabusra824

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
3
0
1
30
Kızlar selam. 2,5 senelik evliyim 5 aylık da bir bebeğim var. Kocama bir anda bir şeyler oldu boşanmak istiyor. Çok mutluyduk , çok huzurluyduk bir anda her şey tersine döndü. Kaynanam kocamı çok dolduruyor. Açıkçası nazar da değdiğini düşünüyorum. Kocamı seviyorum ilk evlendiğim insanı istiyorum. Bana ne önerirsiniz Allah için kafayı yiyeceğim artık...

Kızlar selam. 2,5 senelik evliyim 5 aylık da bir bebeğim var. Kocama bir anda bir şeyler oldu boşanmak istiyor. Çok mutluyduk , çok huzurluyduk bir anda her şey tersine döndü. Kaynanam kocamı çok dolduruyor. Açıkçası nazar da değdiğini düşünüyorum. Kocamı seviyorum ilk evlendiğim insanı istiyorum. Bana ne önerirsiniz Allah için kafayı yiyeceğim artık...
Şu karaktersiz erkekleri şöyle aklamayın lütfen. Aklı başında, sizi seven bir adam olsa kimsenin dolduruşuna gelmezdi. Kendi aklı fikri yok mu, ne dolması? Nazar falan hep kendi uydurduğunuz kılıflar. Hiçbir şey bir anda olmaz. Ya siz görmeden bir naneler yiyordur ya da var olanı siz görmek istememişsinizdir bu zamana kadar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sana abla tavsiyesi hamileyken aldatıldım terk edildim hep yolunu bekledim gelecek dıye ama hayatını devam etti o yüzden bosan gec sana tavsiyem

Back
X