- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
Eşimle 11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var ..son iki senedir ben bosanmak istiyorum ..sebepleri çok..keşke tek bir somut sebep olsa daha kolay olurdu ..ama özetle psikolojik şiddet diyelim...son 8 aydır falan da hiç birlikte olmadık , yatakları da ayırdım. Çünkü bu konuyla alakalı çok büyük sorunlarımız vardı..kendisi tedavi yoluna gitmedi hiç bende artık tiksinmek başlayıp bu narsistle daha fazla olmak istemedim ..bu çok detaylı bir konu şimdi özet geçiyorum. Bosanmak istediğimi defalarca söyledim ilk zamanlar yok öyle bisey deyim kestirip atıyordu ben daha fazla hirslaniyordum..son 1 aydır kabullendi gibime geliyor ama bana yaşam alanı sunmadan ..kapı orda gidebilirsin modunda...ve asıl konu ..her şeye rağmen son zamanlarda ona karşı içimde vicdan azabi gibi bisey var .. ama bu sevgiden değil sadece insani olarak ...ev gecindirmeye çalışması eve aldıklarını falan gördükçe bile ağlayasım geliyor ...hakkım helal olsun dedim sen getirdin ben pişirdim evi döndürdük bir şekilde dedim . İçime oturdu nedense ..çok durgun kimseyle konuşmuyor neşesi hiç uok çocuklarla bile ilgilenmiyor istekli ...ama bizden karı koca olmuyor 11 sene denedim sabrettim düzeltmeye çalıştım..ama artık benimde psikolojim kaldırmıyor...tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...bir beni pek önemsemedi...hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden ve cinsel hayattaki sorunlarımız...gercejten bitmiş bir evlilik ...ama nedir bu içimdeki vicdan azabi gibi şey...bu duygusallık...lütfen konuşalım kızlar