Boşanmak isterken vicdan azabi !!

Biz kadınlar böyle yaptıkça zaten evdeki de daha da çok tepeyee biniyor kendi egemenliğini kuruyor kadın mutlu değil mi duygusal kısmı umurunda olmuyor bnm eski ese de öle dediler yok namazında niyazin da adammış bilmm ne sanki bana kılıyor herkesin ibadeti kndine sonuç da

Peki o sana acıdı mı hiç, şimdi neyin vicdanı bu ? Bence siz boşanmak istemediğiniz için kendinize kılıf arıyorsunuz...

Narsistik davranışlar sergiliyorsa yazdıgınız gibi muhtemelen şu an işin tiyatro kısmında çünkü manipüle ederek vazgeçirebilir anca.. Vicdan yapıp devam ederseniz burnunuzdan fitil fitil getirir muhtemelen sonrasında. Mantıkla hareket edin. Yazılmış geri kalan zaten. Kararınızı tebrik ederim.
Evet resmen ya senaryo ya gerçek..ben işyeri açmak için çabalarken ve borç ile risk alıp buna girecek olurken , kendi desteği yok simdide işten cikicam evde yaticam iyi değilim diye ortaya laf attı kaç gündür koşturmami da bıraktım

Ben bu tarz adamların boşanınca üzüleceğine inanmıyorum.

Şiddet ve ihanet elbette çok ağır boşanma sebepleri.

Ancak psikolojik şiddet de bence büyük sıkıntı. Biz kadınları mutlu etmek bu kadar kolayken bile bile üzen erkeklere çok kızıyorum. Acınacak da hiç bir yanı yok,üzüntüsü,durgunluğu hiç inandırıcı gelmiyor.
İşte bu üzüntü ve durgunluğu da senaryo gibi geliyor bazen . Bazende diyorum ya gerçekse cinnet falan geçirecek diye korkuyorum çünkü derdi ben . Benim bitirdigimi iyice anladı ondan kendini yatağa vurdu simdide işten ayrılacam lafları. ..7 yaşında bir çocukla uğraşıyorum gibi hissediyorum

bir de zaten hayattaki en guzel şeyi/hissi (benim icin) yasatamiyor bir de geziyor ortalikta, ulan o ise de yaramiyorsan kaybol git yani🤨
Zaten en büyük etken bu ..33 yaşıma geldim 11 yıllık evlilikte doğru dürüst bir cinselligim olmadi ama daha fazla sabredemicem. Ona anlattığımda bende sorun yok sen ayrı yatiyosun diyor ..yahu 10 yıldır zaten deniyorum susuyorum yarım bırakılmış zevkimi bastiriyorum. Odayı ayırmam suç simdide . Yine kendinde sorun yok ..

Eşimle 11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var ..son iki senedir ben bosanmak istiyorum ..sebepleri çok..keşke tek bir somut sebep olsa daha kolay olurdu ..ama özetle psikolojik şiddet diyelim...son 8 aydır falan da hiç birlikte olmadık , yatakları da ayırdım. Çünkü bu konuyla alakalı çok büyük sorunlarımız vardı..kendisi tedavi yoluna gitmedi hiç bende artık tiksinmek başlayıp bu narsistle daha fazla olmak istemedim ..bu çok detaylı bir konu şimdi özet geçiyorum. Bosanmak istediğimi defalarca söyledim ilk zamanlar yok öyle bisey deyim kestirip atıyordu ben daha fazla hirslaniyordum..son 1 aydır kabullendi gibime geliyor ama bana yaşam alanı sunmadan ..kapı orda gidebilirsin modunda...ve asıl konu ..her şeye rağmen son zamanlarda ona karşı içimde vicdan azabi gibi bisey var .. ama bu sevgiden değil sadece insani olarak ...ev gecindirmeye çalışması eve aldıklarını falan gördükçe bile ağlayasım geliyor ...hakkım helal olsun dedim sen getirdin ben pişirdim evi döndürdük bir şekilde dedim . İçime oturdu nedense ..çok durgun kimseyle konuşmuyor neşesi hiç uok çocuklarla bile ilgilenmiyor istekli ...ama bizden karı koca olmuyor 11 sene denedim sabrettim düzeltmeye çalıştım..ama artık benimde psikolojim kaldırmıyor...tamam şiddet yoktu aldatma yoktu evi ve çocukları kimseye muhtaç etmedi ...bir beni pek önemsemedi...hayallerimin önüne durdu çalışmama mani oldu mesleğimi yapamadım onun yüzünden ve cinsel hayattaki sorunlarımız...gercejten bitmiş bir evlilik ...ama nedir bu içimdeki vicdan azabi gibi şey...bu duygusallık...lütfen konuşalım kızlar
Eee 11 sene aynı evde yaşadığın bir insan var karşında ne yaşanırsa yaşansın.bence senin ona karşı duydugun duygusallık, geçmişteki hırslarının, öfkenin dinginleşmiş hâli.öyle oluyor çünkü.o öfke, hırs geçince insana sakin bir duygusallık geliyor.olaylara daha uzaktan bakmaya başlamış oluyorsun çünkü.insani olarak bakmaya başlıyorsun, kendi durumunu aşmış oluyorsun artık.siz de o durumdasınız.eda, metin özülkünün çok güzel bir şarkısı vardır.unutulmuşmuydum diye.böyle durumlarda aklıma hep bu şarkı gelir. Bir kısmında şöyle der "şöyle bari son söz olsun, kızmam bundan sonra sana, dostuz artık geçmiş olsun, anlat, saklama ne varsa... bu aşamadasınız işte.toparlanacak hâli kalmamış bunu da biliyorsunuz.hem bu evliliğe özel olmayan bir şekilde insanın hayata karşı güveni, itibari, umudu da kırılıyor ister istemez.onun da hüznü vardır.

diger her sey okey dedigim hani siddeti aldatmasi yok diyor ya, zaten olmamasi gereken şeylere olmadığı icin minnet duyuyor bunlar.
Karakterli biriyse zaten aldatmaz ve insansa zaten birine siddet uygulamaz.
alismislar bu tur seylere şükretmeye.
Standardı düşürme nedenleri de seviyenin bu kadar düşük olması.kim niye durur duruken standardını düşürsün ki? Yanlış olan bu kadınlar mı şimdi? Piyasa o kadar kötü ki bu kadar iyi niyetli bakmaya itiliyoruz.yoksa yalnız kalacaķ büyük bir kadın kesimi.biz ne yapalım yani.kimsenin aklından zoru yok ki herşeyi tam tekmil istemesin.

Back
X