Boşanmak isteyen eş

dertibiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
8
-6
86
29
İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzden 🥺 keşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum

İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzden 🥺 keşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Aahh ahh... Olmayacağı belli. 😔aileniz kızsa bile destek olur mu?

Bir şey sanıyorsunuz evlenmeyi çocuk yapmayı, zorla bir adam bulup ikna, kandırma evleniyorsunuz sonra bir de çocuk yapıyorsunuz.
Sonu böyle olur tabi, sizi seven sizi üzmeye kiyabilir mi?
Şöyle düşünün damızlık bir erkek buldum, evlenip çocuk yaptım şimdi de bu toksikten kurtulayım.
Umarım işinize gücünüz paranız vardır, o adam erkek değil bir kere ondan baba falan olmaz.

Gitsin boşansın o zaman, bu tipleri bilirim, ağızlarına sakız ederler bu lafı icraate gelince yok, seviyor musunuz bilmiyorum ama bence bu kadar tartışmadan sonra saygı yoktur artık, aileniz sizi düşünüyormuş belli, geleceği görmüşler, sizede eminim ki kucak açarlar, umarım eşinizin başına bir taş düşer de evliliğinin sizin kıymetinizi anlar ama ...,

Adamı zorla evlenmeye itmişsiniz gibi geldi bana. Belli ki size değer vermiyor. Neden hala zorluyorsunuz? Acı çekmek hoşunuza gidiyor olabilir. Belki siz memnunsunuz ama o bebek bunları haketmiyor.

Ama fragmanda görmüşsünüz gidişatı neden zorlayıp bir de sonunu bildiğiniz filmi izlediniz? Hamileliği hiç söylemiyorum bile.

Biz burda hep ailenizi arkaniza alip evlenin diyoruz, cünkü herhangi bir durumda gideceginiz ilk kapi ailenizin ki. Adam size rahat rahat bosanalim diyebiliyor cünkü a) ailenizi karsiniza aldiginizi biliyor ve b) iliskinizin temeli ayril baris oluyor. Biz esimle bosanma sakalari bile yapmiyoruz, cünkü nikah sakiz haline getirilmemeli. Ya aile danismandan/psikologdan yardim alicaksiniz yada cidden bitirmeyi düsünmeniz lazim. Böyle bir evlilikte insan aksi takdirde kafayi yer

Hersey en başından belliymişte sanki çile çeksin diye koşa koşa o adamdan çocuk yapmaya gitmişsiniz
Sadece bebeğe üzüldüm ne denir ki ?

Neden kavga ediyorsunuz ?
Aşamadığınız unutamadığınız bir şey mi var?
Yoksa tamamen zıt karakterler misiniz ?
Nedir tam olarak meevzu?

Biraz bahsederseniz belki çözülmez yine devam eder sorunlarınız ama bir nebze rahatlarsıniz.

Fikir edinirsiniz. Size çözümsüz gelen şeyler aslında çok basit şekilde hallediliyordur falan .

Yazın biraz bence

Evlenirken aklınız nerde daha olmuş 5 ay. 8 yıllık birliktelikte hala alışmadınız bu düzene? Nasıl sevgiliyseniz öyle de karı koca olmuşsunuz işte. Ne bekliyordunuz evlenirken sihirli değnek mi değecekti? Hadi kendinizi yaktınız 1 aylık evliyken koştur koştur hamile kalmanız şart mıydı? Hayır bir de güzel bir şey gibi bir iyi bir kötü olduğumuzdan çocuk yaptım demişsiniz. Benim bildiğim insanlar bu yüzden çocuk yapmaz asıl. Anne olmayı çok istiyormuşsunuz madem Allah nasip ederse olacaksınız işte. Kendi başımıza bakar büyütürsünüz artık. Bakalım o çocuk böyle toksik bir ailede nasıl yaşayacak onu düşünen yok tabi. Boşanacağınıza zerre ihtimal vermiyorum bu arada. Kocanız da bunu biliyor aklınca sizi korkutuyor işte

Evlenmeyi bir şey sanıyorsunuz ya ona şaşıyorum.Evlenince mutluluğu bulurum, nikahta keramet vardır, çocuğum olunca da huzura ererim ohhh hayatımı kolay yoldan kurayım al sana hayat al sana evlilik. Okuyanlara da ibret olsun evlenmiş olmak için evlenmeyin artık.

Batan gemiye yolcu alınmaz .. Yazık oldu çocuğa 😐

Bir şey sanıyorsunuz evlenmeyi çocuk yapmayı, zorla bir adam bulup ikna, kandırma evleniyorsunuz sonra bir de çocuk yapıyorsunuz.
Sonu böyle olur tabi, sizi seven sizi üzmeye kiyabilir mi?
Şöyle düşünün damızlık bir erkek buldum, evlenip çocuk yaptım şimdi de bu toksikten kurtulayım.
Umarım işinize gücünüz paranız vardır, o adam erkek değil bir kere ondan baba falan olmaz.
Şeytan mı taşlıyorsunuz ? Ne bu öfke.

8 yıllık ilişkide sürekli kavga sürekli ayrılmak varsa zaten o ilişki sağlıklı değildir. Bunu ileriye taşıyıp evlenince her şeyin mükemmel olması da anca filmlerde olur. Siz biraz bile bile kabul etmişsiniz bu durumu. Bir de hep söylenir ya hani anne babanın istemediği biriyle evlenmeyin diye. Gerçekten çok doğru.

Şeytan mı taşlıyorsunuz ? Ne bu öfke.
Bir kişiyi böyle okursanız evet olabilir diyebiliyorsunuz ama bdv yi sürekli okumak bu kadar basit hataların bu kadar çok tekrarlayarak yapılması insanı yoruyor öfkelendiriyor ve işin garip tarafı acayip bir merak uyandırıyor🙈
Hiç sağlıklı değil olumsuzluk🥴 biriktiriyorsunuz resmen 😤

Back
X