Boşanmak isteyince hep böyle mi olur?

idildil

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
726
1.188
313
İçel Mersin
Benim konumu okuyanlar olmuştur, boşanmaya karar vermiştim, daha doğrusu boşanmaya karar verme zorunda bırakıldım.. Şimdide boşanmada herşeyi yokuşa sürüyor, çok şaşkınım.. Benim çok yakınımdan ev tuttuğunu yazmıştım.
“Seninle burun buruna oturmak istemiyorum, evde ne hakkım varsa alacağım, arabada satılsın yarısı benim hakkım, fon birikimi var onunda yarısını alacağım, çocuk içinde mahkeme ne nafaka bağlarsa o olur “ dedim..
Yok efendim ben neden evden çıkacakmışım, orada oturacakmışım, kira ödemeyecekmişim, araba bende kalacakmış, nafaka vermezmiş vs.. Üstüne birde beni tehdit etti ,seni mahvederim dedi... Hep mi böyle çirkinleşiliyor erkekler😔 ben de çalışıyorum, herseyde hakkım fazlasıyla var😔 tehdidi burada yazamıyorum gerçekten can sıkıcıydı 😔 İnsan nasıl çocuğunun annesini tehdit eder , istediklerim hakkım olan, hiçbirssey istemeden boşanmamı mı bekliyor acaba..

Benim konumu okuyanlar olmuştur, boşanmaya karar vermiştim, daha doğrusu boşanmaya karar verme zorunda bırakıldım.. Şimdide boşanmada herşeyi yokuşa sürüyor, çok şaşkınım.. Benim çok yakınımdan ev tuttuğunu yazmıştım.
“Seninle burun buruna oturmak istemiyorum, evde ne hakkım varsa alacağım, arabada satılsın yarısı benim hakkım, fon birikimi var onunda yarısını alacağım, çocuk içinde mahkeme ne nafaka bağlarsa o olur “ dedim..
Yok efendim ben neden evden çıkacakmışım, orada oturacakmışım, kira ödemeyecekmişim, araba bende kalacakmış, nafaka vermezmiş vs.. Üstüne birde beni tehdit etti ,seni mahvederim dedi... Hep mi böyle çirkinleşiliyor erkekler😔 ben de çalışıyorum, herseyde hakkım fazlasıyla var😔 tehdidi burada yazamıyorum gerçekten can sıkıcıydı 😔 İnsan nasıl çocuğunun annesini tehdit eder , istediklerim hakkım olan, hiçbirssey istemeden boşanmamı mı bekliyor acaba..
Bosanma konuzun linkini de keske konuya koysaydiniz. Anlam veremedim.

Evliyken almadınız mı tüm bunları

Gördüğüm kadarıyla pisleşmeyen çok çok az. Nafaka vermem gibi bir hakkı yok ki, çocuğu için vermek zorunda. Yasalardan bir haber insanlara çok gülüyorum. 😄 tehditleri yazılı yaptıysa saklayın onları mahkemeye sunun.

İşi yokuşa süren boşanmak üzere olduğunuz eşiniz değil sanki.
Neden böyle dediniz anlamadım, ev için verdiğimiz peşin parada hakkım var, arabada hakkım var, altınlarım kullanıldı, fonda hakkım var ..
Arabanın yarısı 45 bin lira ancak eder,
evimdeki hakkımdan vazgeçeceğim ,bunun karşılığında istediğim kadar oturacağım bu mantıklımı sizce , 2 ay sonra çık dese ben hiçbirsry yapamam, ayrıca bu şehirde kimsem yok , burada kalmayı düşünmüyorum, gidene kadar oturacağım belki 2-3 ay , nafaka almayacağım çocuk için , evdeki ve fondaki hakkım inanınki çok daha fazla

Neden böyle dediniz anlamadım, ev için verdiğimiz peşin parada hakkım var, arabada hakkım var, altınlarım kullanıldı, fonda hakkım var ..
Arabanın yarısı 45 bin lira ancak eder, evindeki hakkımdan vazgeçeceğim , istediğim kadar oturacağım bu mantıklımı sizce , 2 ay sonra çık dese ben hiçbirsry yapamazmışsın
Biraz sakinleşip mi yazsanız acaba? Problem ettiğiniz nokta anlaşılmıyor.
Edindiğiniz mallar evlilik içinde alındıysa zaten ortak mülkiyete geçecek ya da satılıp paylaşışacak. Değilse de kabul etmezsiniz sunduğu teklifi olur biter.

Biraz sakinleşip mi yazsanız acaba? Problem ettiğiniz nokta anlaşılmıyor.
Edindiğiniz mallar evlilik içinde alındıysa zaten ortak mülkiyete geçecek ya da satılıp paylaşışacak. Değilse de kabul etmezsiniz sunduğu teklifi olur biter.
Kusura bakmayın durumu açıklamaya çalıştım 🌸
Kısacası bana diyor ki, sadece arabayı al ve git ..
Evde otur istersen diyor ama bu çok mantıksız, onun lütfetmesini istemiyorum, ben anlaşalım herseyden yarı hakkımı ver anlaşmalı boşanalım diyorum. İstediği şartları kabul etmiyorum diye tehdit de ediliyorum.

Kusura bakmayın durumu açıklamaya çalıştım 🌸
Kısacası bana diyor ki, sadece arabayı al ve git ..
Evde otur istersen diyor ama bu çok mantıksız, onun lütfetmesini istemiyorum, ben anlaşalım herseyden yarı hakkımı ver anlaşmalı boşanalım diyorum. İstediği şartları kabul etmiyorum diye tehdit de ediliyorum.
Haklarınız belli, kabul etmek zorunda değilsiniz. Anlaşmıyorsa çekişmeliye döneceksiniz mecburen. Tehditlerinden bir şey çıkmaz. Siz yine de tehditlerin kaydını alın mahkeme sürecinde sizin lehinize olur.

Evlilik birliği içerisinde kazanılan bütün herşeyde yarı yarıya hakkınız var buna evlilik sürecinde eşinizin işten ayrılma durumu var ise orda alınan kıdem/ihbar tazminatlari bile dahil hepsi edinilen mallara giriyor. altinlar zaten kadının düğün takılarınızı kayıtla kanitlayabilirsiniz. Bütün haklarınızı son kuruşuna kadar alın esinizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece bu durumdan size beş kurus vermeden göndermeye bakıyor sanırım çok akıllılar ya . Nafaka mutlaka boşanma davasında küçükte olsa bağlatin sonrasında nafaka arttırma davası açarsınız ama boşanmada hiç nafaka baglatmazsaniz sonrasında nafaka veya nafaka arttırım davası acamiyorsunuz.hepsi cirkeflesiyor gerçek yüzlerini gösteriyor hakaretler iftiralar namusuna kadar çamur atmalar ölüm tehditleri bunların hepsi olabiliyor hazırlıklı olun..

Hayır evde otur , ben birsey demem ama hakta vermem, istediğin kadar otur diyor. Onun insafına bırakamam hiçbirseyi, araba kalsın diyor ama nafaka vermem..
Anladım. O zaman o istediği kadar yokuşa sürsün siz zaten hakkınız planı istiyorsunuz. Fazlasini istemiyorsunuz. Davayı acın o da anlar isteklerinizin çok makul olduğunu ve kaçamayacağını. Sizi kontrol altında tutmak istiyor yakınında oturmanizi isteyerek.

Şimdi daha iyi hatırladım sizi azginligi neredeyse canına çıkan adam...

Anlaşmayla vermiyorsa evin arabanın fondaki paranın yarısını cekismeli dava acın.

Beraber yaptik diyorsunuz her şeyi. evin arabanın paranın yarisini alın ve ćocuga nafaka baglatın.

Avukatla konusup mallara satılmaz koydurun daha dava sureci baslamadiysa sizden kacirmak icin baskasının uzerine gecirebilir her seyi. soylemissiniz yuzune istiyorum diye vermem demis mahkemeyle almayin diye her yola basvurabilir.

Eşinizin psikolojik duruma dair delil toplayıp, mahkemede psikolojik açıdan sorunlu olduğunu iddia edin, incelenmesini isteyin. Hayret verici bir vaka çünkü kendisi

Büyülenmiş gibi.
Konu oraya gelsin istemem.
Bu kadar tezatlık çok şaşırtıcı.
Ama başka kadın yoksa bunlar çok anormal.
Ya siz etrafınızdakini fark edemeyecek kadar safsınız ya da bi iş var bu iş içinde

Eşinizin psikolojik duruma dair delil toplayıp, mahkemede psikolojik açıdan sorunlu olduğunu iddia edin, incelenmesini isteyin. Hayret verici bir vaka çünkü kendisi
Ben 10 yıldan fazla aynı yastığa baş koyduğum adamı tanıyamıyorum maalesef.. ben çok mu kördüm acaba diye kendimi sorguluyorum artık, Babam yok, annemle ablamdan başka kimse yok, o kadar çaresiz hissettim ki bugün kendimi.. keşke babam yaşasaydı dedim 😔 varlığı yeterdi dedim 😔 yaşım kaç olursa olsun yetimliğimi içimde çok derinde hissettim bugün. Herkes sen çok güçlü durdun diyor ama içim bomboş, içi çürüyen ağaçlar gibiyim😔

Back
X