Boşanmak isteyince hep böyle mi olur?

Daha önce soran olmuştur sanıyorum, saç sakal bıraktı falan deyince - ve size karşı bir anda nefret beslediğini de katınca - garip tarikatlara falan girmiş olmasın? Bu durumlarda mal mülk de bırakmak istemiyorlar genelde, artık beyinlerini kim yıkıyorsa ona hibe etmek istiyorlar onları da.
Sanmıyorum , zaten çok inanç sahibi de değil , benden haddinden fazla nefret ediyor ama sebep sorulunca söyleyemiyor 🤔 herkesle normal konuşabiliyorken benimle konuşmaya başlayınca dili dolaşıyor, kelimeleri karışıyor öfkeden. Herseyi burada yazamıyorum ama elimden gelenin fazlasını yaptım, ailesini de bu konuda uyardım , Dua ediyorum sürekli hayatımız düzelsin diye..

Sanmıyorum , zaten çok inanç sahibi de değil , benden haddinden fazla nefret ediyor ama sebep sorulunca söyleyemiyor 🤔 herkesle normal konuşabiliyorken benimle konuşmaya başlayınca dili dolaşıyor, kelimeleri karışıyor öfkeden. Herseyi burada yazamıyorum ama elimden gelenin fazlasını yaptım, ailesini de bu konuda uyardım , Dua ediyorum sürekli hayatımız düzelsin diye..
Siz daha ne yapacaksanız, evladınız için olabildiğince sakin, sağlam durun, Allah yardımcınız olsun.

Benim konumu okuyanlar olmuştur, boşanmaya karar vermiştim, daha doğrusu boşanmaya karar verme zorunda bırakıldım.. Şimdide boşanmada herşeyi yokuşa sürüyor, çok şaşkınım.. Benim çok yakınımdan ev tuttuğunu yazmıştım.
“Seninle burun buruna oturmak istemiyorum, evde ne hakkım varsa alacağım, arabada satılsın yarısı benim hakkım, fon birikimi var onunda yarısını alacağım, çocuk içinde mahkeme ne nafaka bağlarsa o olur “ dedim..
Yok efendim ben neden evden çıkacakmışım, orada oturacakmışım, kira ödemeyecekmişim, araba bende kalacakmış, nafaka vermezmiş vs.. Üstüne birde beni tehdit etti ,seni mahvederim dedi... Hep mi böyle çirkinleşiliyor erkekler😔 ben de çalışıyorum, herseyde hakkım fazlasıyla var😔 tehdidi burada yazamıyorum gerçekten can sıkıcıydı 😔 İnsan nasıl çocuğunun annesini tehdit eder , istediklerim hakkım olan, hiçbirssey istemeden boşanmamı mı bekliyor acaba..
Buna cevap veremeyeceğim de önceki konu için benzer bi durumu duymuştum. Sonuç olarak adamın beyninin ön lobu küçülmüş, daha sonrasında baya akıl sağlığını kaybetti. Psikiyatrik bi durum olmasın ya da beyninde bi kitle varsa da olabilir.Ailesine deseniz bi götürse doktora.

Neden böyle dediniz anlamadım, ev için verdiğimiz peşin parada hakkım var, arabada hakkım var, altınlarım kullanıldı, fonda hakkım var ..
Arabanın yarısı 45 bin lira ancak eder,
evimdeki hakkımdan vazgeçeceğim ,bunun karşılığında istediğim kadar oturacağım bu mantıklımı sizce , 2 ay sonra çık dese ben hiçbirsry yapamam, ayrıca bu şehirde kimsem yok , burada kalmayı düşünmüyorum, gidene kadar oturacağım belki 2-3 ay , nafaka almayacağım çocuk için , evdeki ve fondaki hakkım inanınki çok daha fazla
Bir an da böyle değişen adam sonra o evden çıkmanızı da ister. Hakkınız neyse alın güven olmaz bu adama

Komu sahibesi sizden ricam bu adamın akıbetini bizimle paylaşır mısınız? Ne olacak bu adamın gidişatı çok merak ediyorum. Allah yardımcınız olsun

Buna cevap veremeyeceğim de önceki konu için benzer bi durumu duymuştum. Sonuç olarak adamın beyninin ön lobu küçülmüş, daha sonrasında baya akıl sağlığını kaybetti. Psikiyatrik bi durum olmasın ya da beyninde bi kitle varsa da olabilir.Ailesine deseniz bi götürse doktora.
Önce ailesine söyledim “gayet normal” dediler.. Hoş ortada bir ailede yok gibi...Ama zamanla aklı başında akrabaları dayısı, eniştesi vs.. bir anormallik olduğunu farkettiler. Hatta eniştesi seni bir doktora götüreyim demiş onada çok kızmış.. Ben bunları duyunca vicdanım sızlıyor, ama bu şekilde de devam edemiyorum, boşanmak için can atan adam ben tamam deyince sessizliğe büründü.. Belirsizlik en kötü sonuçtan daha kötü..
Sizin bahsettiğiniz kişi de umarım sağlığına kavuşur.

Özünde iyi olan erkekler! İşte Böyle cirkinlesiyor aslında onlar iyi felan değil karakteri bozuklar kotu durumda asıl halleri ortaya çıkıyor...ama asıl adamlar nadir bulunur onlar o zamanda tatlı olurlar

Komu sahibesi sizden ricam bu adamın akıbetini bizimle paylaşır mısınız? Ne olacak bu adamın gidişatı çok merak ediyorum. Allah yardımcınız olsun
Eşim tekrar hastaneye kaldırıldı, şiddetli baş ağrısıyla..
Doktor beyindeki kılcal damarlar kanamış, beyinde bir kitle var tümör olabilir dedi.. Sonra kitlenin kanamadan oluşan pıhtı olduğuna karar verdi 😱 kanayan damarların kavernom oluşturduğunu söyledi .. Kanama organlarla alakalı bir yerde değil inme ve felç olmaz dedi, kanama duygu-durum merkezine çok yakın dedi..

Oncelikle Ilac tedavisi ile kanama alani kuculur,ameliyatta gerekebilir ama esiniz normale donecektir

Eşim tekrar hastaneye kaldırıldı, şiddetli baş ağrısıyla..
Doktor beyindeki kılcal damarlar kanamış, beyinde bir kitle var tümör olabilir dedi.. Sonra kitlenin kanamadan oluşan pıhtı olduğuna karar verdi 😱 kanayan damarların kavernom oluşturduğunu söyledi .. Kanama organlarla alakalı bir yerde değil inme ve felç olmaz dedi, kanama duygu-durum merkezine çok yakın dedi..
İnanılmaz, nasıl bir imtihanınız var sizin çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun, afetseniz bu hastalıkla bu duygu durum bozukluğuyla aynı çatı altında kalamazsınız, adam zarar verse sebebi var yani, bir de kırılan onarılmaz kalbiniz ve yıpranmışlığınız var. Bence adamı ailesi artık aktif olarak oğularıyla ilgilensin, siz insanlığınızı yapın ama uzak durun. Gün gelir geri dönülmez şeyler yapar size.
Kocanozı durumundan bizi haberdar edin onu sahibesi, hepimizin başına gelecek işler bunlar.Oyy Allahım ya :KK43:

Evet dediğiniz gibi ilaçla tedavi edecek önce, kanama alanının küçülmesini bekliyorum, sonra duruma göre ameliyat olacak dedi..
Çok geçmiş olsun. En azından sebebini öğrendiniz.
Şimdi ne yapacaksınız? Çok zor bir durum. Allah yardım etsin size.

Çok geçmiş olsun. En azından sebebini öğrendiniz.
Şimdi ne yapacaksınız? Çok zor bir durum. Allah yardım etsin size.
Ben kararımı verdim , artık aynı çatı altında yapamayız, güven duygum kalmadı, aynı şeyleri tekrar çocuğuma yaşatmayacağım, ilkinde yaşadıklarımız kaderimizdi , bir daha yaşadığımızda benim tercihim, benim hatam olacak, kızıma bunu yaşatmak istemiyorum. Ben bu kararı alırken çok düşündüm , günlerce uyumadım, yaşadıklarımın anlatılacak hali yok inanın... Sadece eşim isterse iyileşmesini bekleyeceğim yoksa kararım net...

İnanılmaz, nasıl bir imtihanınız var sizin çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun, afetseniz bu hastalıkla bu duygu durum bozukluğuyla aynı çatı altında kalamazsınız, adam zarar verse sebebi var yani, bir de kırılan onarılmaz kalbiniz ve yıpranmışlığınız var. Bence adamı ailesi artık aktif olarak oğularıyla ilgilensin, siz insanlığınızı yapın ama uzak durun. Gün gelir geri dönülmez şeyler yapar size.
Kocanozı durumundan bizi haberdar edin onu sahibesi, hepimizin başına gelecek işler bunlar.Oyy Allahım ya :KK43:
Biz evlat sahibi olacağımızı duyduğumuzda eşimle birbirimize söz verdik, evladımızı hiç incitmeyeceğiz, bizim yaşayamadığımız o güzel çocukluğu evladımız yaşayacak dedik. Gerçekten de ne şımarttık nede incittik, çok güzel yaşadı ... Ama şimdi yıllardır incitmediğimiz çocuğumuza en büyük zararı babası verdi isteyerek yada istemeyerek...Affedilecek birsey yok ama yaşadıklarımızı unutmayacağım... Kararım net ayrılacağım.. Sadece biraz bekleyeceğim o kadar..

Back
X