Boşanmak isteyince hep böyle mi olur?

Kusura bakmayın durumu açıklamaya çalıştım 🌸
Kısacası bana diyor ki, sadece arabayı al ve git ..
Evde otur istersen diyor ama bu çok mantıksız, onun lütfetmesini istemiyorum, ben anlaşalım herseyden yarı hakkımı ver anlaşmalı boşanalım diyorum. İstediği şartları kabul etmiyorum diye tehdit de ediliyorum.
Avukatınızla konuşsun. Nikah sonrası her şeyin yarısı sizin. Canınızı sıkmayın

Bir önceki konunuzda en son birşeyler yazmıştım size. Gördünüz mü bilmiyorum. Adamın derdi sizi boşamak değil, bu adam hasta. Herşeyi bıraksanız da boşamaz. Sizi seçmiş, paronayalarını kusabileceği. Birkaç üye çok güzel mesajlar yazmış yol gösteren onları dinleyin, özellikle avukat tutup mallara bir an önce şerh koydurmalı kısmı.

Benim konumu okuyanlar olmuştur, boşanmaya karar vermiştim, daha doğrusu boşanmaya karar verme zorunda bırakıldım.. Şimdide boşanmada herşeyi yokuşa sürüyor, çok şaşkınım.. Benim çok yakınımdan ev tuttuğunu yazmıştım.
“Seninle burun buruna oturmak istemiyorum, evde ne hakkım varsa alacağım, arabada satılsın yarısı benim hakkım, fon birikimi var onunda yarısını alacağım, çocuk içinde mahkeme ne nafaka bağlarsa o olur “ dedim..
Yok efendim ben neden evden çıkacakmışım, orada oturacakmışım, kira ödemeyecekmişim, araba bende kalacakmış, nafaka vermezmiş vs.. Üstüne birde beni tehdit etti ,seni mahvederim dedi... Hep mi böyle çirkinleşiliyor erkekler😔 ben de çalışıyorum, herseyde hakkım fazlasıyla var😔 tehdidi burada yazamıyorum gerçekten can sıkıcıydı 😔 İnsan nasıl çocuğunun annesini tehdit eder , istediklerim hakkım olan, hiçbirssey istemeden boşanmamı mı bekliyor acaba..
Bir anda nasıl böyle olduğunu siz anlamamışsınız. Biz de anlamadık gerçekten. Sonra kalp krizi yazınca aklıma geldi. Damarların tıkanması, kalp ritminin be organlara gönderilen kan dengesinin değişmesi kişilik değişikliği yapıyormuş. Ama asıl kalp krizinden sonra olur bu değişiklik. Bu konuyla ilgili makaleler var. Bir okuyun isterseniz ama okursanız sa geri dönüş yok sanırım bir işinize yaramaz

İlk konunuzdan itibaren okudum ve gerçekten sizin için çok üzüldüm. Tarzınızdan naif yapınız anlaşılıyor ve eşinizi sevdiğiniz. Şu an bir kadım yok diyorsunuz doğrudur ancak eşiniz tekrar evlenme ihtimaline karşı malları paylaşmak istemiyor bence de. Bir arkadaşım 15 yıllık mutlu bir evliliğin üstüne benzer durumlar yaşadı. Eşi durup dururken ben mutlu değilim, sıkıldım bunaldım ayrılmak istiyorum dedi ve evden ayrıldı. O da başka bir kadın olmadığına emindi ki eşi de yok dedi, zaten bir delil de bulamadı. Fakat kadın üzüntü içinde ayrılmayalım diye yalvarırken adam bugün değil belki ama bir gün evlenebilirim tekrar sen de evlen mutlu olursun dedi ona. Yani şimdi için olmasa da ilerisi için plan kurabiliyor adamlar. Onlar barıştı kocası eve döndü ama halen diken üstünde yaşıyor. Bir gün tekrar gidebilir diye. Kısaca siz iyi bir avukat bulup haklarınızı bırakmayın, çünkü bir bakmışsınız saç sakal kesilmiş bünye toplanmış ve başka biriyle hayatına devam edecek sizin ödediğiniz evde. Bu arada sadece tehdit ediliyorsanız Bile uzaklaştırma çıkartabiliyorsunuz. O uzaklaştırma da mahkemede sizin işinize yarar.

İşte malesef biz kadınlar duygusalız bazen gözümüzün önündekini göremiyoruz. Herşey sende kalsın diyen adamın yapacağı işler değil bu kadar ince mal mülk hesabı, emin olun inattan değil, sonuçta siz sadece araba parasını verip boşanınca da gitmenize engel olamaz, onun amacı size derdinin para olmadığına inandırıp, boşanmada mal mülk vermemek siz bence beni dinleyip, bir an evvel avukat tutup işlemlere başlayın, dediğim gibi aile konutu şerhinide hemen koydurun. Siz emin olun o meczup görünümlü kocanızın para vermeden sizden boşanması halinde kabak çiçeği gibi açıldığını görünce çok üzülürsünüz.
Hepsinin farkındayım inanın , beni vicdanıma oynayarak sıkıştırmaya çalışıyor.. benim içimde sevgi kırıntısı bırakmadı, kaldı ki aşkından ölsem de beni tehdit eden adamla asla tekrar birlikte olmaya niyetim yok, hem çocuğumun hemde benim sağlığımız herseyden önemli.. benden sonra canı ne isterse yapsın diyorum artık, eskiden bunları düşününce içim acıyordu, ama artık umurumda olmuyor.. bu yaşımda sevgi saygı nasıl tüketilir, nasıl düşman olunur, nankörlük nedir hepsini öğrendim..

boşanırken tanırsın diye boşuna demiyorlar.
kabul etmezisniz olur biter ne olacak..
mallar evlendikten sonra alındıysa 2ye bölunur zaten çok takılmayın. .

İnanın aynı durumları yaşıyoruz benimde 8 yıllık evliliğim 10 gün içinde bitme aşamasına geldi bana bunca yıldır aşık peşimden asla ayrılmayan adam 10 günde benden nefret eder hale geldi beni evden kovdu biran önce benden ayrılmak istedi protokol falan hazırlattı ben sinirle onun hazırladığı protokolü imzalaycaktım ama ailem sayesinde bi avukatla görüşmeye gittim önce sonra avukat bana sen başka biriylemi birliktesin bu adamdan bian önce boşanıp başkasıylamı evlencen niye bunları kabul ediyosun safmısın sen dedi şuan protokolü ben hazırlattım ve dediklerimin hemen hemen hepsini vericek bana ondan fazla hakka sahip olucam.
Şimdide beni vicdanımla vurmaya çalışıyo Allah görüyomuş ben onun hakkını yiyiyo muşum o benden hiçbir sebep yokken ayrılıp beni yarı yolda bırakırken hakkımı yemedi sanki.
Asla herşeyi ona bırakma avukat yönlendirir seni çocuğun içinde kesinlikle nafaka al sizin almadığınız nafakaları gün gelip başka kadınlarla yiyiyo bu adamlar sizde sonra görüp kendi kendinizi üzüyosunuz diyor avukatım çokta haklı bence
Benim eşim senden kurtulmak istiyorum havasındaydı. Ben hep alttan alan oldum , yapma , etme vs.. o her seferinde biraz daha çirkinleşti.. sonra ben artık ayrılalım deyince, ilk lafı evde otur demek oldu, araç sende kalsın vs.. dedi. Avukatın gözümü açmasıyla benim fikrim değişti, evde oturmayacağımı “yeni bir hayat kurup önüme bakacağım, belki yarın birgün tekrar evlenirim yada sen tekrar evlenirsin böyle dip dibe olmaz “ deyince , adam çirkefleşti iyice .. önce ben sadece evdeki hakkımı istedim , fon falan hiç katmadım araya, duygusal yaklaştım sanırım. Onada olur demedi.. Hiçbir çözüme yanaşmadı, uzasın dava umrumda değil diyor.. Bu hayatta hep kadınlar mağdur , çalışanda çalışmayanda 😔

Genellikle cirkenlesiuorlar. Hatta kadını aldatan sonrasında boşanmak isteyen erkek bile kadına 5 kuruş vermeden ayrilmak istiyor.
Vicdan merhamet sahibi çok az.
Sizin duruma gelecek olursak siz haklarinizi da alarak anlasmali boşanmak istiyorsunuz belli ki ama bu adam bunları kabul etmeyecegi için şu şu sartlarda anlasmali boşanıyor musun diyeceksiniz o hayır deyince peki o zaman cekismeli nosaniriz bizde bende zaten her türlü hakkimi alırım sadece zaman kaybı olur ben zaten zaman kaybetmeye senle alıştım en azından şu saatten sonra para kaybetmeye niyetim yok diyeceksiniz. Çocuk varsa çocuk dışında ve mahkeme dışında muhatap olmayacaksınız.
Yorucu bir süreç ama o kadar emek vermişsiniz maddi olarak madem hakkınızı alacaksiniz

Sabahları uyanıyorum “Allahım hemen akşam olsunda tekrar uyuyayım “ diyorum
Akşamları da “Allahım sabah olsa da kurtulsam şu rüyalardan “ diyorum.. Ömrümden gidenin nafakası, tazminatı hiçbirseyi yok, o kadar kötü günlerim oldu ki, işe gittiğim de Müdürümün beni hasta sanıp eve gönderdiği oldu😔

Ben
Valla daha önceki konularınızda yok kocanıza büyü yapılmış, yok adam psikoloji bozuk hasta diyenler oldu ama bence kocanız fazla uyanık. Siz ihtimal vermiyorsunuz ama bence kocanızın hayatında olmasada aklında başkası var ve size böyle psikolojik eziyet ederek bütün birikiminizin üstüne konup önüne bakmak istiyor. Siz görmek istemiyorsunuz ama gelecek planı olmayan erkek bu kadar mal peşine düşmez.Zira öyle bir rahatsızlığı olan ve ilerisi için planı olmayan, iç dünyasındaki rahatsızlıktan sizi bırakmak isteyen adam böyle ince mal pazarlıkları yapmaz. Biran evvel bedeli neyse verip kurtulmak ister, parayı gözü görmez. Kesinlikle hemen bir avukat tutun, oturduğunuz eve tapuda aile konutu şerhi koydurun,büyük ihtimal eşinizin sonraki aşaması mal kaçırmak olacak, duygusal davranmanın size bir faydası yok şuan için. Ayrıca tapu bende olsun sen otur , hiç mantıklı bir teklif değil, emin olun o boşanma gerçekleşir gerçekleşmez, hemen o evden çıkartılırsınız, adam evi satsa tek kuruş hak sahibi olamazsınız.
Ben de eşinizin ciddi bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünmüştüm önceki konunuzda ama psikolojisi o kadar bozulmuş, hasta biri, mal paylaşımını düşünemez gibi geliyor bana da. Sağlıklı düşünmez zaten, çok farkında olmaz, boşanmanın, malın , mülkün. Değişik bir vaka.

Sabahları uyanıyorum “Allahım hemen akşam olsunda tekrar uyuyayım “ diyorum
Akşamları da “Allahım sabah olsa da kurtulsam şu rüyalardan “ diyorum.. Ömrümden gidenin nafakası, tazminatı hiçbirseyi yok, o kadar kötü günlerim oldu ki, işe gittiğim de Müdürümün beni hasta sanıp eve gönderdiği oldu😔
serh koydurdunuz mu? vakit kaybetmeyin

Eşinizin düşüncesi çok garip. Hem ayrılmak istiyor hem de sizi gözünün önünden ayırmıyor. O kendi hayatını yasayacak sizde çocuğunuzu büyütüp mutsuz yaşayacaksınız. Bunu bekliyordu galiba.
Kendini ne zannediyor acaba

Benim konumu okuyanlar olmuştur, boşanmaya karar vermiştim, daha doğrusu boşanmaya karar verme zorunda bırakıldım.. Şimdide boşanmada herşeyi yokuşa sürüyor, çok şaşkınım.. Benim çok yakınımdan ev tuttuğunu yazmıştım.
“Seninle burun buruna oturmak istemiyorum, evde ne hakkım varsa alacağım, arabada satılsın yarısı benim hakkım, fon birikimi var onunda yarısını alacağım, çocuk içinde mahkeme ne nafaka bağlarsa o olur “ dedim..
Yok efendim ben neden evden çıkacakmışım, orada oturacakmışım, kira ödemeyecekmişim, araba bende kalacakmış, nafaka vermezmiş vs.. Üstüne birde beni tehdit etti ,seni mahvederim dedi... Hep mi böyle çirkinleşiliyor erkekler😔 ben de çalışıyorum, herseyde hakkım fazlasıyla var😔 tehdidi burada yazamıyorum gerçekten can sıkıcıydı 😔 İnsan nasıl çocuğunun annesini tehdit eder , istediklerim hakkım olan, hiçbirssey istemeden boşanmamı mı bekliyor acaba..
eşinizin neden böyle davrandığını, neden 1 gecede değiştiğini çözebildiniz mi

eşinizin neden böyle davrandığını, neden 1 gecede değiştiğini çözebildiniz mi
Hayır çözemedim , eşim normal değil önce kendimi mi kandırıyorum acaba diye düşünüyordum, ama nihayet kendi ailesi de normal olmayan birsreyler olduğunu farketti. Doktora gitmeyi teklif ettiler ama kabul etmedi. Aylar sonra nihayet çocuğu görmek istedi, bana karşı tavır aynı , sanki ona çok büyük bir kötülük yapmışım gibi davranıyor.
Boşanma konusunda da sessizliğe büründü bekliyor.. Beni tüketti, ömrümü kısalttı , olan bana ve çocuğuma oldu.. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim.

Hayır çözemedim , eşim normal değil önce kendimi mi kandırıyorum acaba diye düşünüyordum, ama nihayet kendi ailesi de normal olmayan birsreyler olduğunu farketti. Doktora gitmeyi teklif ettiler ama kabul etmedi. Aylar sonra nihayet çocuğu görmek istedi, bana karşı tavır aynı , sanki ona çok büyük bir kötülük yapmışım gibi davranıyor.
Boşanma konusunda da sessizliğe büründü bekliyor.. Beni tüketti, ömrümü kısalttı , olan bana ve çocuğuma oldu.. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim.
Eğer hasta ise onun da elinde olan birşey değil ki malesef

Daha önce soran olmuştur sanıyorum, saç sakal bıraktı falan deyince - ve size karşı bir anda nefret beslediğini de katınca - garip tarikatlara falan girmiş olmasın? Bu durumlarda mal mülk de bırakmak istemiyorlar genelde, artık beyinlerini kim yıkıyorsa ona hibe etmek istiyorlar onları da.

Back
X