• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak isteyip karar veremiyorum

Iyi günler öncelikle herkese daha önce de aynı sorunları yazdım. Sizden de güzel mesajlar aldım. Ama benden bir halt olmuyor. 10 yıllık evliyim. Esimle ortaokulda tanıştım yanı 17 yıllık bir birlikteliğimiz var. 8 yaşında da bir çocuğum var. Bu 10 yıllık evlilik sürecinde eşim 1 yıl çalıştı. Onun dışında hep evde. Hiç is arama olayı bile olmadı. Ben çalışıyorum tek kişilik maaşla evi gecindiriyorum. Ev isleri bende yemek bende. Cogu zaman alışveriş bile bende. Çocukla ilgilenen yine benim. Hep ben oldum. Gerçi onun ailesi burada yaşıyor bebeklik dönemlerinde hep yardım ettiler. Allah razı olsun. Eşimin bu durumuyla başlayan soğukluk bendeki tüm sevgi aşkı bitirdi. Arada sırada tokat atmisligi beni hirpalamisligi da oldu. Bağırır çağırır agresif bir insan. Aramızda neredeyse cinsel bir hayat yok. Ben soğuğum ve istemiyorum aklıma bile gelmiyor. O bana iyi ve sevgi dolu davranıyor genellikle ama bu konular açılınca hırçınlaşır. Ben hep hem çocuğum için hemde o ortada kalır işi yok gücü yok diye dayandım. Ama benim içim bekar olarak yaşamak istiyor. Vefa duygumsa beni engelliyor. Sizce ben ne yapayım yaşımda artık 34 yanı çok genç sayılmam. Ailem desen benimle ilgilenmez kopuk bir aile. Üvey kardeşlerle daha ilgili. Hayatta bana yardım edecek kimsem yok. Keşke bir destegim olsaydı. Sizce ben ne yapmalıyım?
bence sen 2 çocuklu bekar bir annesin. eşin çocuğun gibi olmuş çünkü. boşan masrafın azalsın. zaten her iş masraf sende.

O size gençliğini vermişte siz ne yapmışsınız? Ne demek evli bir erkeğin senelerce çalışmaması yaa.insan böyle erkeğe tabiki saygı duymaz sevgisi biter.zaten herşeyi tek başınıza üstlenmişsiniz atın o yükü üstünüzden madem

Artık bir işe girmesi değiştirir mi benim hislerimi bilemiyorum sanmıyorum saygımı yitirdim ona
Canım saygı olmayan yerde ne sevgi ne huzur olur emin ol bitirdiğinde ardına dönüp sadece ben niye daha önce yapmamışım neyi beklemişim kendimi heba etmişim diye dövünürsün boşver bak yoluna evladına yatırım yap daha iyi onu beslemekten

Back
X