- 22 Mart 2015
- 105
- 200
- 103
- 33
- Konu Sahibi Coldlittleheart
Evet o yuzden zaten babamdan korkuyorAnneniz belki babanızın etkisiyle size karşı öyle davranıyor olabilir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yuzden zaten babamdan korkuyorAnneniz belki babanızın etkisiyle size karşı öyle davranıyor olabilir...
Ya konu sahibi belki kızacaksın ama sırf boşanma olmasın diye kızının uyuşturucu kullanan bir kişiyle evli kalmasına gönlü elveriyorsa o silahla ilk kendi kafasına sıksın...babam delirmis ve oldururum hepinizi demis
Asla kizmiyorum olur mu oyle sey... destekleriniz cok onemli benim icin...Ya konu sahibi belki kızacaksın ama sırf boşanma olmasın diye kızının uyuşturucu kullanan bir kişiyle evli kalmasına gönlü elveriyorsa o silahla ilk kendi kafasına sıksın...
Bana seni cok seviyorum diyor bazen kiyamiyorum ama adam olmuyor vicdanen cok uzuluyorumBaban o, senin anlatacaklarindan sonra kıyamaz evladına korkma anlat yardım iste kurtul o adamdan.
Evet aynen dediginiz gibi yapicagim su corona olayi bi bitse duzelse hersey ailemin evine gidip konusucam tepkisini biliyorum ama devam ettiremicem ne olursa olsun...Annenizi araya koymayın babanıza direkt alkolik ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu siz söyleyin.
Hatta babanızla konuşmaya boşanmadan değil direkt bu meselelerden bahsederek başlayın.
Anneniz geçinemediğinizi bahsederken babanız tepki gösterince korkusundan susmuştur.
Boşanmanın yasak olduğu başka dinlerde bile bu tip durumlar için istisna vardır. Babanızın gerçek durumu bildiğini sanmıyorum, pes etmeyin gidip konuşun.
Kaybedecek birşeyiniz yok, sakince anlatın bakalım ne tepki verecek?
Cok tesekkur ederimm... acikcasi evliyken calismiyordum kursa yazildim suan calismaya basladim ve isimide artik seviyorum kimseye muhtac olmam insallah devam ederim kendi yolumda... esime vicdanen uzuluyorum son sans istiyor ama tekrardan ayni seyleri yasamaya decam edicem biliyorumAllah yardımcın olsun alkol ve uyuşturucu alan biriyle evli kalman çok riskli o yüzden bir an önce boşanman gerekiyor.İsin varsa kimseye eyvallah etme çalışmıyorsan da kimse yanında durmazsa kadın sığınma evine başvur bir bulana kadar.BirdeMune ye bildirirsen konunu BDV ye taşır orda daha çok inşan sana yardımcı olur.
O zaman damadinn borçlarını kapatsin vs omur boyu o adamla nasil yaşayabilirsin cocugunuz varmiydiModern biriyim ama ailem ozellikle babam asla izin vermez dun annem biraz konuyu acmak istemis babam delirmis ve oldururum hepinizi demis ve tabii annemde arkamda olamiyo bi oyle diyo bi boyle.... inanin cok zor durumdayim esime cok sans verdim ama hep aynilarini yapti... artik onunla olmak istemiyorum omur boyu mutsuz yasamak istemiyorum.. babam anlamaz dinlemez biri evlatliktan red edilmeye bile raziyim zaten kotu zamanlar geciriyorum neden boyle yapiyor
Cocugumuz yok iyi ki de olmamis diyorum cunku cok sorumsuz bir es nasil yapicagim bilmiyorum kimse beni anlamiyor disardan cok mukemmel gorunuyoruz ama hep ben idare ediyorum... borclarini kapatmistim onceden ama akillanmiyor babamdan para istemis gecen aramis borc batagina battim demis... inanin karmakarisik bi durumdayim dediginiz gibi omur boyu gitmez boyleO zaman damadinn borçlarını kapatsin vs omur boyu o adamla nasil yaşayabilirsin cocugunuz varmiydi
Bence ise gir çalış derim babanda zamanla anlayacaktır bircok insan var daha cok gencsin yeniden hayat kurarsin başkasıyla konus bence babanla omur boyu baban destek olamaz yani. Huylu huyundan vazgecmezzCocugumuz yok iyi ki de olmamis diyorum cunku cok sorumsuz bir es nasil yapicagim bilmiyorum kimse beni anlamiyor disardan cok mukemmel gorunuyoruz ama hep ben idare ediyorum... borclarini kapatmistim onceden ama akillanmiyor babamdan para istemis gecen aramis borc batagina battim demis... inanin karmakarisik bi durumdayim dediginiz gibi omur boyu gitmez boyle
İnanin o kadar stres uzuntu yasadim ki kafamda sac kalmamis hep acilmis... dusunun durumumu... uzman estetisyenim belgemi almayi bekliyorum bu coronadan dolayi suan haliyle gitmiyorum kursa... babamida anliyorum sulale hep laf edicek bide itibari var kendisi is adami taniniyor... ama esim o kadar sorumsuz biri ki neden boyle yapti bu kadar sorumsuz neden oldu hayatimizi neden berbat etti... seven insan boyle yapar mi diyorum... cok mutsuzum kendimi hayal kurarken buluyorum hep tek basima bisekildeİş meslek geliriniz var mı ?
İstediği kadar destek olmanız babanız bir köpürür iki köpürür
Öldürexek değil ya elbette ki yumuşar.
Borçları , uyuşturucu olayını güzelce anlat.
Çok mutsuz olduğunu böyle olursa mutsuzluktan hasta olacağını söyle.
Boşanmayın ama eşinizi evden atın şimdilikModern biriyim ama ailem ozellikle babam asla izin vermez dun annem biraz konuyu acmak istemis babam delirmis ve oldururum hepinizi demis ve tabii annemde arkamda olamiyo bi oyle diyo bi boyle.... inanin cok zor durumdayim esime cok sans verdim ama hep aynilarini yapti... artik onunla olmak istemiyorum omur boyu mutsuz yasamak istemiyorum.. babam anlamaz dinlemez biri evlatliktan red edilmeye bile raziyim zaten kotu zamanlar geciriyorum neden boyle yapiyor
Siz borcunu kapatmayın asla para vermeyinCocugumuz yok iyi ki de olmamis diyorum cunku cok sorumsuz bir es nasil yapicagim bilmiyorum kimse beni anlamiyor disardan cok mukemmel gorunuyoruz ama hep ben idare ediyorum... borclarini kapatmistim onceden ama akillanmiyor babamdan para istemis gecen aramis borc batagina battim demis... inanin karmakarisik bi durumdayim dediginiz gibi omur boyu gitmez boyle
Babalar kızına kıyamazİnanin o kadar stres uzuntu yasadim ki kafamda sac kalmamis hep acilmis... dusunun durumumu... uzman estetisyenim belgemi almayi bekliyorum bu coronadan dolayi suan haliyle gitmiyorum kursa... babamida anliyorum sulale hep laf edicek bide itibari var kendisi is adami taniniyor... ama esim o kadar sorumsuz biri ki neden boyle yapti bu kadar sorumsuz neden oldu hayatimizi neden berbat etti... seven insan boyle yapar mi diyorum... cok mutsuzum kendimi hayal kurarken buluyorum hep tek basima bisekilde
Hep öyle olur hepsi çok sever zaten sevmiyorum diyen duymadım.Sevgi fedakarliktir emektir.Lafta sevgi olmaz.Bana seni cok seviyorum diyor bazen kiyamiyorum ama adam olmuyor vicdanen cok uzuluyorum
35 yasinda bir adam ben 28 yasindayim inanin hep ben ona yol gosterdim cocuk gibi hani al yazmalik filmi varya ayni oyle sevgi emek gercekten emeksiz hic oluyor degersiz oluyor o kadar degersiz goruyorum ki kendimi.... bu mu sevmek bu mu adamlikHep öyle olur hepsi çok sever zaten sevmiyorum diyen duymadım.Sevgi fedakarliktir emektir.Lafta sevgi olmaz.