Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

başta hata yapmışsın kardeşim başta.. bazı insanlar iyilikten anlamaz işte yaparsın yaparsın inkar eder.. Eğer Allah rıza için düşünerek yaptınsa ne alâ sevap kazanmış olursun yoksa hepsi boşş...

Güldüm Allah affetsın bence cay ıcıyorlar Bloss un dedıgı gıbı, keyifler şükela yanı
Yarin konu acar onu bekliyorum ya kurguluyorum arada bi
Kocamla bosanmak istiyorum AMA 3
(Eltime kafa attim)
Duruu bak kardeşim manyak olursun bu adamin elinde ...

annenin arkanda olduğuna eminmisin?
ben bile buradan arkanda olmadigini anladim
kaynanan sevinmesin tek sen dayak yesende olur
aksam esin gelince moraemayan yerlerinide morartacak bu olaydan sonra eminim.
eve gelip oturdum bekliyorum diyosunuz neyi bekliyosunuz onu anlamadim?
esiniz yada kp ailenizi arayacakta gelip alacaklar
ben kiz cocuk annesiyim ilerde evlendiginde kizimin birak bi yerini morartmalarini onurunu gururunu kiracak tek bir laf etseler sulalelerinin alnini karislarim ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim
annenizinde kaynananizdan pek farki yok bence

su an ben de evimi,kendimi,cocuklarimi paylastigim icin cok pismanim.aslinda herkese 10 puanla verip hareketlere gore eksiltiyorum.ondan sonra da vur kafayi

Annen arkandayim demis zaten evde daha ne bekliyorsun yedigin dayak yetmedi galiba
Git darp raporu al o evden ayril

sız bosanmak ıstıyorum ama baskalarını sevındırmek ıstemıyorum dıyen uyemıydınız

tartısmayı nıye kayınvalıdenızle yaptınız muhattabınız esınız

hastaneye gıdıp darp raporu alırsanız sıkayet edersenız uzaklastırma alırsınız ama bunun ıcın bosanmayı dusunmenız gerekır

hakkınızda hayırlısı valla uzuluyorum bu tarz konular gorunce

Esinizden dayak yemissiniz birde bu durumu gidip kayinvalidenize anlatıyorsunuz.sebep ne? Neden direk gidip darp raporu almıyorsunuz.siz bu akilla daha çok dayak yersiniz.ne bekliyordunuz kaynananizin size ayyy güzel kızım tamam ben oğluma bir iki sille vururum sen yeter ki üzülme demesini mi? Böyle deseydi de ne olacaktı? Bosanmayacaktiniz değil mi? bir hata yaptı deyip oturacaktiniz yerinize.ilutfen gozunuz acik olsun biraz.

Olay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Şu an çok sacmaliyorsunuz. Aynı dakika ayni gün gitmek diyr birşey yok. Anca kacabildim dersiniz. Bosanmayacaksaniz bile gidip alın darp raporu. Yapmayın Allah aşkına.

Bu kadar saat yazmadığına göre kocası dövüp de hastanelik etmiş olmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…