Boşanmak istiyorum AMA 2 (Kaynanamla tartıştım )

Sizi gbt uzmanı seçmek lazım. Maşallah araştırmacılık süper
Konu fakeyse sevinemicem üzülüpte bide bikaç konusuna cvp yazmıştım off yaa yine mi kandırıldık
Galiba aldatıldık

Bana öyle geldi. İlk konusu, kocasının onu aldattığıyla ilgili. Kocası güya ağlamış aileme söyleme diye. Bu da evden kovmuş vs.
Apartmanlarındaki silkeleme gününden bile belliydi aslında fake olduğu

Qsuanda vücudumda morluk kalmadı dudağım dün çok kötüydü polise gitsem gözle görülür bişey yok resmini atıyım bakın siz

E at hadi görmeden inanmıcam yani. İnsanlar okdr inanıp yorum yapıyolarki milletle dalgamı geçiyosunuz.

Bana öyle geldi. İlk konusu, kocasının onu aldattığıyla ilgili. Kocası güya ağlamış aileme söyleme diye. Bu da evden kovmuş vs.
Söylediklerinin hepsi doğru. Eşim beni aldattiginda ailesine soylememden korktuğu için ağladı. Ailesinin ve eşimin en büyük korkusu. Elalem ne der, kendilerini allayıp paylayip beni kötü göstermek. Eşim ozamanlar kahvahaneye haftada gidiyordur , bazende ise gitmediği zamanlar hergun gidiyordu. Eşimde bir günü bir gününe tutmuyor. Bazen öyle bı birbirimize giriyoruz ki ertesi gün beni deli gibi sevdiğini söylüyor. Bana sen akşama kadar evdesin ne işe yariyosun diye konuştuğuda oldu , aradan zaman geçmeden eve temizlik yaptığı da. Ben burda konu açarken , mutlu olduğum zamanları da anlatıyorum eşimle yaşadığım sıkintilari da 3, 4 senenin her günü de eşim bana şiddet uygulamıyor. Şuanda konumu öyle bir fake durumuna ve beni yalancılık la suçlamaya kalkmisinizki. Bende bukadar derdimin içinde kk ya senaryo yazıyim diye uğraşıyordum

1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor

ay sen suna rapor almayada adami birakmaya da niyetim yok desene. gitmissin kv ye anlatmissin ne bekliyordun? onu yetistiren zaten o.

o zaman sus ottur kv dedigi gibi oglunun karsisinda konusma dayak da yeme.

Gidip rapor alir misin lutfen.?
Kaynanana dedigin kim ki?
Oglunu oyle buyuten o.
Ne bekliyordun?
Ilk zamanlar evet saf oluyoruz ama gercekleri gormussun

Ya hastaneye gidip darp raporu aliuorsun ya da polise gidip sikayetci oluyorsun. Polis seni darp raporu almaya yinlendirip tutanak tutar. Darp raporu elinde olsun cunku bosanirken ispat lazim dayak yedigine dair. Yoksa bunlar inkar ederler.
Kaynana gitmen de hata. Annen seni yanlis yonlendiriyor. Kaynanan ike muhatap olmayacaktin. Darp raporu alacaktin ki sonra da bosanma davasi acacakrin ki kuzu gibi olsunlar. Kadin srni kiskirtmis. Sen de onun temizlikcisi degilsin. Evde durnan da hata. Esin yine dovebilir. Darp raporu alip annenlere gidecektin.

Olay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Hayir oyke birsey yok. Morluklar oldugu surece gidebilirsin. Lutfen git su hastaneye ya. Bizi dinle. Gec falan degil. Neyi bekliyorsun?

Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
Ya lutfen neden inat ediyorsun gitsene su hastaneye. Doktorlar dayak yiyip yemedigini anlar ya. Sen mi daha iyi bileceksin? Ben burada cildiriyorum. Sen nasil rahatsin ya.

Olay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Siz yinede darp raporu alın burda bayan biri yazmıstı mahkemede iftira atıyorlar demişler hakime videolar için kameraya çekmek için bilerek kıskırttılar diye siz önleminizi alın

Eminim öyledir.

Dudagimdaki morluklr azaldı ama vücudumda gözle görülür morluk yok. Olay esnasında resme cekebildim sadece. Eşim uyanık morartssiya kadar vurmaz. Yalnız eşimin elinde benim tırnak izlerim var.
Daha kötü kavgayı siz başlatmış gibi gösterecekler muayene de ortaya çıkar illa morluk olmasına gerek yok

Nasıl darp raporu alırım yardım edin deyip, 5 dk sonra 1 gün sonra olmuyormuş diye kendi kendinize cevap yazıyorsunuz.
1gun sonra gidersem eğer kendimin vücuduma zarar vereceğini düşünüp kabul etmiyormus. Olay esnasında sonra gidip rapor almam gerekiyor
Bilgilendirme notu olarak burda dursun. Siz kafanızdan uydurdunuz ben doğruyu yazayım;
Darp izleri yok olmadığı sürece darp raporu alınabilir. Çünkü uzmanlar bu izlerin süresini tahmin edebiliyor.

Kendi kendine zarar verme meselesi ise tamamen kaçma tavrın. Kişi kendisini merdivenden atıp, kocam itti diyebilir. O kişinin vicdanıyla alakalı.
Nasıl gidebilirim peki yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Neden doktor değil de kaynana? Kaynananızın böyle biri olduğunu bile bile gidip ondan umut dilenip oğlunun kulaklarını çekmesini mi beklediniz? Hayır anlamıyorum anneniz biz senin arkandayım demiş. Sırf kaynana çatlasın diye bekliyormuşsun ya akşam dayak yemeyeceğin ne malum? Kendin ağzınla söylemişsin ya kp üzerime salar ya da kocamı diye hayır bile bile lades neden? Gerçekten mantıklı olmak mantıklı düşünmek bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…