Kızlar eşimle olan sorunları artık kaldıramıyorum.. yaptıklarıyla sevgisini de saygısını da yitirdi yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden.. bu adamla bi ömür böyle geçmez kendime olan sevgimi yaşam enerjimi yitirdim kaç yıldır. Bi konudan dolayı 2-3 haftadır küsüz bugün yine kavga ettik adam kendinde gram suç bulmadığı gibi yine beni kötüleyip haddini aşmaya başladı. Yani ben bitsin desem canına minnet olacak hatta başta kendi de bitirecek ama çocuk var tutuyor belli. (Kapıyı çarptı gitti gelmez diyordum geç olmadan geldi )
Artık kaldıramıyorum ayrılığı iyice düşünmeye başladım ama sorun şu cesaret edemiyorum adam beni bıraksın gram ego yapmıycam o durumdayım... çünkü diğer türlü bebeğimin vebaline girecekmişim gibi hissediyorum.. kendimle alakalı bi durum yüzünden onu babasız bi hayata ellerimle sürüklemiş gibi olmaktan ve aklı erip sorduğunda neden ayrıldın die beni suçlamasından korkuyorum... elim kolum bağlı resmen kalakaldım
Artık kaldıramıyorum ayrılığı iyice düşünmeye başladım ama sorun şu cesaret edemiyorum adam beni bıraksın gram ego yapmıycam o durumdayım... çünkü diğer türlü bebeğimin vebaline girecekmişim gibi hissediyorum.. kendimle alakalı bi durum yüzünden onu babasız bi hayata ellerimle sürüklemiş gibi olmaktan ve aklı erip sorduğunda neden ayrıldın die beni suçlamasından korkuyorum... elim kolum bağlı resmen kalakaldım