Annem 12 yıl oldu kaybedeli ablam da eşiminin pislik yapmasından korkuyor gelme bana diyorÇocuk az daha büyüsün boşanın lütfen emin olun daha iyi olacak her şey gidecek yerimiz yok derken anneniz karşı mı çıkar boşanmanıza
Hepsine nasıl yetisecegimBakıcı ve ev tutup,çalışıp kendi hayatınıza bakacaksınız...
Adam pazar tezgahı gibi,yok yok....
Aileniz çocuğa bakmaz mı.çalışıp eve de destek olursunuz hem.Hepsine nasıl yetisecegimbeş kuruş yok ki cebimde
Allah rahmet eylesin maaşınızı o adama mı veriyorsunuz?Annem 12 yıl oldu kaybedeli ablam da eşiminin pislik yapmasından korkuyor gelme bana diyor
Mesleğinizde varmış. İş bulup çocuğa da bakıcı tutup boşanacaksınız. Başka çareniz yok. Azıcık kendinize güvenin.Merhaba hanimlar. Ben 23 yaşında anaokulu öğretmeni 4 aylık bebeği olan taze anneyim. Gerek hamileliğim gerek kızım doğduktan sonra eşimle hiç anlaşamamaya başladık çocuk olmadan önce ayrılma kararı almıştık geri barıştık. Keşke barismasaydim. Sürekli kahveye giden içki içen bizimle ilgilenmeyen biri oldu. Aşırı derecede yatak düşkünü. Böyle olduğu için istemedigimde başkasına gidiyor. Gururum kalmadı artık. Her tartışmada küfür hakaret diz boyu. Bebeğim iki aylıkken sütüm kesildi. Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki elim kolum kalkmiyo artık. Kızıma da iyi gelmiyorum böyle. Gidecek yerim de yok ne yapacağımı şaşırdım. Tek başıma çocuk büyütüyorum, tek başıma evliyim sanki. Çocuk az daha büyüsün bosayacagim seni diyo. Ufacık çocukla ne yapacağım?
Çalışıomusunuz?Merhaba hanimlar. Ben 23 yaşında anaokulu öğretmeni 4 aylık bebeği olan taze anneyim. Gerek hamileliğim gerek kızım doğduktan sonra eşimle hiç anlaşamamaya başladık çocuk olmadan önce ayrılma kararı almıştık geri barıştık. Keşke barismasaydim. Sürekli kahveye giden içki içen bizimle ilgilenmeyen biri oldu. Aşırı derecede yatak düşkünü. Böyle olduğu için istemedigimde başkasına gidiyor. Gururum kalmadı artık. Her tartışmada küfür hakaret diz boyu. Bebeğim iki aylıkken sütüm kesildi. Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki elim kolum kalkmiyo artık. Kızıma da iyi gelmiyorum böyle. Gidecek yerim de yok ne yapacağımı şaşırdım. Tek başıma çocuk büyütüyorum, tek başıma evliyim sanki. Çocuk az daha büyüsün bosayacagim seni diyo. Ufacık çocukla ne yapacağım?
Tam da düşündüğüm gibi. Halihazırda bir işiniz yok.Öncelikle şuan çalışmıyorum bebeğimdn ötürü ege universitesi iki yıllık çocuk gelişimi mezunuyum ayrıca lisede de çocuk gelişimi okudum. Atanmadim özelde çalıştım. Ayrıca aciz ve korkak değilim sadcee bebek olduğu için korkuyorum.
Biraz kadın sığınma evinde kalırsın olmadı iş bulana kadar. Çaresizim diye bir şey yok güzelim çok da güzel yaparsın. Kendine güven biraz. Benim annem de beni tek başına çalışarak büyüttü. Olunca oluyor. Biraz kafanı topla bir yol çi kendine bir an önce.Hepsine nasıl yetisecegimbeş kuruş yok ki cebimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?