Boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok

kendinizi nasıl görüyorsanız tam olarak tersi durumdasınız
 
Özel bir kreşte iş bulursunuz çocuğunuz da sizinle olur. Bebek bakan kreşler var aslında. Çocuk baktırma derdiniz de olmaz böylece. Nafaka illaki bağlanır bir şekilde küçük bir ev bulup idare edebilirsiniz.
 
Öğretmenim demişiniz. Boşanıp bebeği bakicıya verip çalişsanız. 6. Ayda ek gidaya geçer zaten o ara calışabilirsiniz. Bu arada başkasına gidiyor derken aldatiyor yani , evli kalmayın bir zahmet
 
Öğretmenim demişiniz. Boşanıp bebeği bakicıya verip çalişsanız. 6. Ayda ek gidaya geçer zaten o ara calışabilirsiniz. Bu arada başkasına gidiyor derken aldatiyor yani , evli kalmayın bir zahmet
Ayrıca siz biryere gitmeyin duzeniniz aynı kalsın , o gitsin bir zahmet. Boşanma dilekçenize hakimden aile konutunda sizin kalmanizi isteyin bir de acele karar isteyin gemen verir o g gidip derdinizi anlatırsaniz
 
Şuan size korkunç geliyor olabilir ama böyle karaktersiz bir adamı hayatınızdan çıkardıktan sonra bu yıllarınıza dönüp baktığınızda asıl korkunç olanın bu yaşadıklarınız olduğunu göreceksiniz. Sizi daha güzel yarınlar bekliyor olacak.
 
İş baksanız kv denize bırakabilir misiniz kenara para atsanız desem bilemiyorum ki durum çok kötü keşke evlenmeden ayrılsaymışsınız ama olan olmuş aileden kalan maaş durumu falan olmaz mı ayrılsanız?
 

BU yüzden 6 yil dayanip cocuk getirmedim. Düzelmiyor arkadas DÜZELMEZ
 
Çocuk gelişimi mezunları Anaokulu öğretmeni değildirler. Öğretmen olmak için eğitim fakültesi mezunu olmak gerekiyor.
 
Çocuktan önce boşanma kararı almışsınız
Merak ettim naptı da boşanma kararı aldınız?
Tahmin edeyim, aldattı karar aldınız söz verdi bir daha yapmıcam diye sizde barıştınız
Doğru mudur?
 
Bence 23 yaşında ki bir kadının üstelik daha yeni doğum yapmış bir kadının üzerine biz de bu kadar gidersek tamamen umutsuz olacak.
Durumun çok kötü ama ev arkadaşı olarak görmelisin bir süre. Bu süre de de belediye, kaymakamlık , aile ve sosyal politikalar bakanlığı aklına neresi geliyorsa ara.
Akıllı ol ve kanıt topla. Evden onu uzaklaştır. Orası sizin yuvanız.
O bebeğin her şeyden çok güçlü bir anneye ihtiyacı var.
 
Lohusa sayilirsin yasadiklarin cok agir seyler. Esinin sana destek olmasi gerekirken aldatmaya kadar vardirmasi cok igrenc.
Once bir is bulup belli bi miktar para biriktirdikten sonra bosanman daha dogru olur.
Cocuk gelisimi mezunlari okul oncesi ogretmeni olmuyor. Ama ozel kurumlarda is bulursun mutlaka. Cocugun biraz buyuyunce onu da calistigin yere goturursun gozunun onunde olur.
 
istemedigimde baskasina gidiyor ne demek. bunu kabullenmeyin. ayrica size hastalik bulasir, AIDS var, Hep C var, cocugunuza da bulasabilir. Cinsellikte sorun varsa bosanir kendine gore birini bulur. Baskasina gitmek, hele ki cinsellik icin para verip kadin bedenini kullanmak etik degil, vicdani degil. bir an once ayrilin.
 
canim aslinda calismak icin en iyi meslege sahipsin. bir yerde ise basla once, sonra da bebegi de orada krese ver. gozunun onunde olur. o sirada da ne yapacaginin planini yaparsin. Allah yardimcin olsun
 
Madem bosanmayi dusunuyorsunuz,esinizi ev arkadasi olarak gorun bir sure birikim yapin . Cocugunuzla calisabileceginiz is arayin . Kres vs once isinizi halledin ve bir sure birikim yapin . Siddet var miydi?
 
Şu aşamada gidemeyecekseniz mantıklı cevaplar vermek gerek
Hanımlar,şu dönem de eve iki maaş girerken bile insanlar yetişemiyor hiç birşeye
Kiralik ev bile bulmak zor,yok çünkü
Annesi yokmuş konu sahibinin
El kadar bebege nasıl bakici bulsun hemen?
Burda ki bakici konularini okuyoruz biliyoruz

Şuan için yapmanız gereken bebeginize odaklanin onu büyütün
Para biriktirmenin yollarini arayın
Kpss için oturun çalışın
Kendinize güvendiginiz bi anda boşanın ve tabiki ikinci çocuk olmaması için önlemlerinizi 2 kat fazla alın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…