• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum ama kafam çok karışıyor

Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Akraba olması daha kötü ya.. Kesinlikle boşanmalısın.. Ya zaten 1 yıl ayrı kalmışsınız.. Anlam veremedim daha neden birleştiniz.. Ailenize de Allahtan şifalar diliyorum kötü birşey söylemek istemiyorum.. O nedir yani sabret düzelir falan demeler.. Sizi bir yıl sonra tekrar göndermeler falan 😨

Elini kolunu kesen adam seni de öldürür. Kac kurtul kardeşim. Aile de bekle düzelir diyor yuh

Konunuzu okuyunca asabim bozuldu. Allah yardım etsin , inşallah biran evvel karar verip ayrılırsınız. Adam kollarıni kesen, arkadaşlarının sizi aramasını isteyen !!!!! biri . Kendi ailesi bu adamın huyunu bilmiyormuymuş neden sizin başınızı yakmış lütfen onlara güvenmeyin onlar da bal gibi biliyorlar oğullarının adam olamayacağını. Aileniz kabul etmiyorsa da işe girin bir şeyler yapın ama kurtulun

Konunuzu okuyunca asabim bozuldu. Allah yardım etsin , inşallah biran evvel karar verip ayrılırsınız. Adam kollarıni kesen, arkadaşlarının sizi aramasını isteyen !!!!! biri . Kendi ailesi bu adamın huyunu bilmiyormuymuş neden sizin başınızı yakmış lütfen onlara güvenmeyin onlar da bal gibi biliyorlar oğullarının adam olamayacağını. Aileniz kabul etmiyorsa da işe girin bir şeyler yapın ama kurtulu

Madde yok alkol de kullanmıyor ki herkeste bunu savunuyor bu kadar kötü değil diye sadece kendine zarar veriyor öfke kontrolü yok bende mutlu olamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Allah beyni olmayan ailene beyin versin ve böyle insanların da ebeveyn olmasına mani olsun inş. Ailen yapıcı falan değil bildiğin akıl yoksunu

Şiddet uygulamadı bana ama psikolojik şiddeti daha etkili görüyor bana zarar vermemek için kendine veriyormuş
Anlattığınız gibiyse 1 gün bile durmayın. Bir dahakins adan kendine değil sana zarae vermek isteyecek. Zaten 1 yıl ayrılık acısı yaşamışsın keşke geri dönmeyip ayrılsaydın.böyle bir adamdan çocuğun olmasınıster misin? Düşün yavrunun gözü önünde kendini jiletliyor. Hangi anne ister bunu. Sen kararlı olduktan sonra ailelerde kabul eder emin ol. Seni ikna etmelerini bekleme. Yazını okurken bile üzüldüm. Hayat enerjini bitirmiş adam. Ayrıl git kendi yoluna bak. Yoksa 3 5 seneye babasını soran baba yolu gözleyen ama eve gelmeyen bir adamdan çocuk büyütüyor olacaksın. İnsan kendi yaşadığına 1 üzülüyorsa aynı durum evladının başına gelince 100 misli üzülüyor. Bunu bir anne olarak söylüyorum. Boşver millet 2 3 ay konuşur boşandı ayrıldı diye sonra herkes unutur gider

Ne kadar sevgili kaldınız. Bir insan durup durup evlendiği hafta neden değişir ki

Bak canım bu evi terketmeler hiç bitmeyecek benimki de böyleydi. Ben kadın olarak evi terk etme lüksüne erişememiştim çünkü benden önce o yapıyordu. Ve bu bi çesit daha en başından ben sorumluluk almıyorum demek. Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum. Namus kavramları olsa zaten eşlerini aylarca yalnız bırakmazlar. Devam edeceklerse ederler etmezlerse bitirirler ama buna bile cesaretleri yok.

Şimdi şu yazdıklarına boşanma diyecek olanın aklına şaşarım zaten. Bu adamdan boşanılmayacak da kimden boşanılacak. Hasta bi adamla ömür gecmez annesi bile demiş o hasta diye daha ne olması gerekiyor bitirmen için? Kendisini degıl de seni kesmesi mi?

2 ay evlendikten sonra da pişman oldum dedi evlenene kadar ayaklarımı yerden kesmeyi becerip evlendikten 1 hafta sonra pişmanım dedi
2 ay çok kısa değil mi sizce de :KK43: Sevgililikte bile adamın 2. ayıyla 6.-7. ayı bir olmuyor. Boşanmaktan başka çare yok. Hem pişmansa eve gelmiyorsa o da boşanmak ister herhalde sorun da çıkarmaz

2 ay evlendikten sonra da pişman oldum dedi evlenene kadar ayaklarımı yerden kesmeyi becerip evlendikten 1 hafta sonra pişmanım dedi
Beni yanlış anlamazsanız birsey dicem, erkekler evlenecekleri kadının vücudunu cok güzel hayal ederek evlenirler, evlendikten sonra onu göremeyip hayal kirikligi yaşadıklarında aninda evlendiklerine pisman olurlar, böyle bir sorun olmus olabilir mi

Back
X