- 21 Haziran 2024
- 11
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi sevda343633
-
Yanınızda büyümediği için normal. Çaresiz değilsiniz. Avukat tutun barodan. Yasal yollara başvurun. Ama gerçekten aciliyeti var. Adamlar sapık. O çocuk orda onların yanında olmazzzzYok o konuda oğluma bakıyor babaannsi hemde çok iyi baktığı için çocuğum gelmiyor gelmiyor anlamıyorsunuz ben kucağıma alınca ona gitmek istiyor ağlıyor gelmiyor
Hala boyle insanlar boyle durumlar var mi ya hangi devirde yasiyoruz? Size sahip cikan kimse yok mu? Siginma evine gitseniz.Burda büyükler karar verir senin hakkında acacaktim izin vermediler
Bosansamda çocuğumu alirlar çocuğumu alsamda polise bavursam peşimi bırakmazlar öldürürler tek çarem ya çocuğu birakip bosayacam yada çocuk için katlanacan tek çarem bu ikisi
Ailen salak mi? Cocugu sen dogurmussun. Baskasinin nasil oluyorÇocuğum beni istemiyor ki eve bile gelmiyor şuan babaanesinde kalıyor aalmaya gittiğimde gelmek istemiyor ağlıyor ailem ise bisanacaksan başkasının çocuğunami ömür harciyacaksin diyor
Burda bu zihniyet var işteAilen salak mi? Cocugu sen dogurmussun. Baskasinin nasil oluyor
Sahip çıkan olsaydı bu hale düşmedik işte oğlumu alsam peşimi bırakmazlar çocuğu alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?