işte ne geliyorsa başa bu dindar tiplerden çıkıyor bulamadınmı şöyle modern açık görüşlü bir tipte elin yobazının tacizleriyle uğraşıyorsun ama sen bile bile evlenmişsin bir de o durum var hemen şimdi topla eşyalarını ailenin yanına git a davanı kurtul bu heriften altınların da senin hakkın kanuna göre ama işte hakkını aramayı bilmiyorsun anlaşılan.
Breatin Ankaradasın galiba, eğer istersen sana avukatımın numarasını verebilirim, iyidir, ne istiyorsan söke söke alır. Parayı da karşı tarafa yükler. Belki cok az bir kapora verebilirsin.
eşini doğru seçersen başına gelmez valla hele gidip dindar adamla evlenirsen bile bile lades dersen kimse yok sonradan değişti öyle değildi demesin baştan tüm izlerini veriyor insan sen anlamıyorsan yapacak bir şey yok.. ben niye yaşamıyorum öyle şeyler gidip dindar dinci adam seçmedim şimdi rahatım eşimle mutluyum
kendinizi öyle kandırabilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez açın gazeteleri hergün kadın cinayeti herkesmi dindar geçiniyor? bu adamlara sorsan allah kitap ağzından düşmez ama karımı döverim dinim bana hak veriyor der çıkar işin içinden demek ki dindarlıktan oluyor bunlar. hep mülüman ülkeler şiddetle gündeme geliyorsa burada dindar geçinenler deyip sıyrılamayız.
kendinizi öyle kandırabilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez açın gazeteleri hergün kadın cinayeti herkesmi dindar geçiniyor? bu adamlara sorsan allah kitap ağzından düşmez ama karımı döverim dinim bana hak veriyor der çıkar işin içinden demek ki dindarlıktan oluyor bunlar. hep mülüman ülkeler şiddetle gündeme geliyorsa burada dindar geçinenler deyip sıyrılamayız.
baban öyle yapmıyormuş ne güzel demek ki ülkemiz kadına şiddette dünya sıralamarına girmemiş oluyor bizim gördüklerimizi afrikalıar yapıyormuş. bak şimdi içim rahatladı.
baban öyle yapmıyormuş ne güzel demek ki ülkemiz kadına şiddette dünya sıralamarına girmemiş oluyor bizim gördüklerimizi afrikalıar yapıyormuş. bak şimdi içim rahatladı.
kızlar ebiş'e yorum yapmayın,vebal altında kalmayın lütfen
konu sahibine daha sevgililik zamanında erkek arkadaşının yalanlarını göstermeye çalıştık.evlenmekten vazgeçtim dediğinde ise sevinmiştim.bile bile lades dedi ama bu konuda çözemediğim bir tuhaflık var:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?