- 30 Aralık 2009
- 23.472
- 93.397
- 1.123
arkadsım ınan yanlıslık olmus ınankı cunku bı ara o yoruma cok sinırlendım kusura bakmayın lütfen
Valla buraya kontes yazamaz diye bir kanun yok fikrimi beyan ettim ve defaatle arkasındayım..
İlahi adalet bana tecelli edecek sizin deyiminize göre...Peki siz kimin ahını aldınızda ilahi adalet böyle tecelli etti ?
Hayat deyip suçu oraya buraya yığmayın hayat sizi sürüklememiş ki siz kendinizi sürüklemişsiniz..Yine kahpe felek suçlu oldu..Canına yandığımın dünyası..
Şimdi yine kızacaksın ama sana yine çıkış yolu gösteriyorlar yine bildiğini okuyorsunAh canım demek seni rahatlatacaksa valla bu konuda da ustayımdır..
ne kadar rahatsınız ya basına gelmeyen anlamaz işte..... nysee
Canım kusura bakma konunu nereye saptırdık ama insanlar boş laf etmeyi çok severler her lafından ikisi sömürmektir kınamaktır. Allah onun başına da vermeden bilemez..
Öncelikle evli değilim ama gerçekten durumunuza çok üzüldüm. Çalışan bir bayansınız ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz bence bu kadar dayağı artık sindirmeyin. Birçok arkadaşın yorumunda okudum bir küfür bile boşanmaya götürebilir. Sessiz kalmayın sessiz kaldıkça daha çok ezerler. Bu durumu onun ailesi yada sizin ailenizden biri biliyormu?
ben kendi ellerimle kendi hayatımı mahvettiğimi kabul ettim zaten siz daha neyi gözüme sokmaya çalışıyosunuz ki?böyle oldu diye şimdi iyi oldu bana hakettim diyip susmam mı lazım.bir daha fikir alma hakkım yok mu yani sizin mantığınıza göre durum bu.kimseyi dinlemedin kendin ettin katlan şimdi mantığı mı?
bildiğimi okumuyorum bu hayatın böyle gitmeyeceği zaten belli.boşanma süreci davalar kanıt şahit vs durumlarıyla ilgili hiçbi bilgim olmadığı için başlığa da bakarsanız zaten bu süreçten geçmiş insanlardan fikir almak amacıyla açtım bu konuyu.insanlar yaşadıklarımı görsün de oh iyi oldu desin ya da ay yazık desin diye değil.
Üzücü ama kadın sığınma evleri belirli bir miktar para biriktirene kadar orada yaşasan. Daha nereye kadar sabıredeceksinki Allah göstermesin daha kötü şeyler olmadan boşanmanızı öneririm.hayır kimse bilmiyor 3 hafta oldu daha kime ne yüzle ne diyim
sağolsun avukata gidecek param bile yok..lafta çalışyıroum onu da gelip elimden alıyor..
Niye başına geldi de mi geldin konuya yorum yazdın ?
yooo ılla basımamı gelmesı lazım yanı?burdakı arkadasların basınamı geldıde hepsı yazıyo yda senınmı yaran varda ıkı saattır yazıyon
buna inanmak hiç istemedim ama bu doğruymuş..bunun kuzenleri falan gerçekten dindar insanlar bunun gibi değiller ama eşleriyle konuştuğumda onlardan da aynı şeyi duyuyorum beni hizmetçisi sanıyor diyor..
neyse bu konuyu katmak istemiyorum herkesin Allah'la kendi arasındaki şey..Dileğim Allah da onu bildiği gibi yapsın.Keşke gerçekten dindar olsaydı razıydım..Bu arada kalmış ne öyle olmuş ne böyle olabilmiş saçma sapan bi adam..
Ailene söyle diyosunuz..Benim ailem bana destek olmaz ki bu eve dönüşün yok dediler çıkarken.Zaten bi nebze de ordan kaçmak için evlendim.Ölüyorum desem yanımda duran olmaz yanlızım bu yolda.Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.Şimdi onlara söylesem rezil ettin bizi allah seni bildiği gibi yapsın bizim de huzurumuzu bozdun bi rahat vermedin gittin kurtulamadık senin sorunlarından dicekler.
ben kendi ellerimle kendi hayatımı mahvettiğimi kabul ettim zaten siz daha neyi gözüme sokmaya çalışıyosunuz ki?böyle oldu diye şimdi iyi oldu bana hakettim diyip susmam mı lazım.bir daha fikir alma hakkım yok mu yani sizin mantığınıza göre durum bu.kimseyi dinlemedin kendin ettin katlan şimdi mantığı mı?
bildiğimi okumuyorum bu hayatın böyle gitmeyeceği zaten belli.boşanma süreci davalar kanıt şahit vs durumlarıyla ilgili hiçbi bilgim olmadığı için başlığa da bakarsanız zaten bu süreçten geçmiş insanlardan fikir almak amacıyla açtım bu konuyu.insanlar yaşadıklarımı görsün de oh iyi oldu desin ya da ay yazık desin diye değil.
Ailenin yanına döndün, baban iki gün dırdır etti, annen başımızı öne eğdin dedi. İşe gittin, para kazandın, yavas yavas olanlar unutulmaya başlandı. Ayaklarının üzerinde durduuun, baktın dayanamayacak gibisin hooop ayrı ev. Bak nasıl çözüm.
Davaya, şahide, delile gerek yok, olsa iyi olur ama yok. Eğer sen boşanmak niyetindeysen gidersin evden, acarsın davanı, paşa paşa önüne bakarsın. Mahkemelerde enteresan bir durum olmadığı sürece hakimler kadınlardan yana.
yooo ılla basımamı gelmesı lazım yanı?burdakı arkadasların basınamı geldıde hepsı yazıyo yda senınmı yaran varda ıkı saattır yazıyon
............... sorun çözülmüş nasıl olmuş anlamadım ama çözülmüş
işte şu yazdıgına cevap vermesi gereken sensin :))
Bana ''Başına gelmeyen bilemez '' dedin
Ben de ''Basına mı geldi de biliyorsun '' dedim:))
Akabinde yazdığın şu savunma sana ne kadar laf anlatmam gerektigi konusunda beni bilgilendirdikonuya döneyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?