- 11 Eylül 2012
- 386
- 16
- 68
Arkadaşım diğer okuduğum yorumlarda nişanlıkyen vs de bunları gördüğünü ama bi şekilde evlendiğini anladım. Çok kaderci değilşimdir işte ama olacak olunca ne olursa olsun bir şekilde olutyor maalesef artık geçmişte olanları kafana takıp dövünüp boşuna iyice kendini yıpratma. Dayak yediğin anda çık evden git karakola adli tıpa da git rapor al bir şekilde dayan yediğini anlıyorlar zaten ve raporu veriyolar. En azından 10 sene önce böyleydi şu an nedir durumlar hastanelerde bilmiyorum. Kanıt bulamasan bilei ispatlayamasan bile ne kadar uzun sürecek olursa olsun olayları yaşayan ve kesin bir gün öldürecek beni diyen sensin. O adam ile birlikte yaşamaya devam etme. Şu an ayrılsam eve dönsem elalem ne der ailem ne der üzülürler diye düşünme. Seni öldürdüğünde inan daha çok üzlür ailen. Elalemi de boşver. İspatlasan ne olacak ? Ben senin yerinde olsam sessiz sakin hallederim çünkü bu adamlar boşandıktan spnra da rahat bırakmaz insanı. Ben olsam boşanır mümkünse bulamayacağı şekilde yer değiştiririm. Okumadıysam üniversitemi okurum. Gerekirse hem çalışır okurum. Daha dikkatli davranırım her konuda ki aynı şeyleri yaşamayayım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun.