• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

Arkadaşım diğer okuduğum yorumlarda nişanlıkyen vs de bunları gördüğünü ama bi şekilde evlendiğini anladım. Çok kaderci değilşimdir işte ama olacak olunca ne olursa olsun bir şekilde olutyor maalesef artık geçmişte olanları kafana takıp dövünüp boşuna iyice kendini yıpratma. Dayak yediğin anda çık evden git karakola adli tıpa da git rapor al bir şekilde dayan yediğini anlıyorlar zaten ve raporu veriyolar. En azından 10 sene önce böyleydi şu an nedir durumlar hastanelerde bilmiyorum. Kanıt bulamasan bilei ispatlayamasan bile ne kadar uzun sürecek olursa olsun olayları yaşayan ve kesin bir gün öldürecek beni diyen sensin. O adam ile birlikte yaşamaya devam etme. Şu an ayrılsam eve dönsem elalem ne der ailem ne der üzülürler diye düşünme. Seni öldürdüğünde inan daha çok üzlür ailen. Elalemi de boşver. İspatlasan ne olacak ? Ben senin yerinde olsam sessiz sakin hallederim çünkü bu adamlar boşandıktan spnra da rahat bırakmaz insanı. Ben olsam boşanır mümkünse bulamayacağı şekilde yer değiştiririm. Okumadıysam üniversitemi okurum. Gerekirse hem çalışır okurum. Daha dikkatli davranırım her konuda ki aynı şeyleri yaşamayayım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce kurtulursun.

ya ebis sen her konuyu dine çekmeyi nasıl başarıyosun...
ne alıp veremediğin var dinle senin... ayy hangi konuda yorum yazdığını görsem yok din şöyle dio böle demio, dinciler şöle böle baydın artık yaaa

fikir beyan etmekdemi yasak sizi ne ilgileniyor...aman ne güzel dindarlar içki içip karılarını dövüyorlar ne de iyi ediyorlar desem mutlumu olacaktınız?

Bırakın kendine haline kızlar :27: beğenmiyorsan terk eder bu ülkeyi ;)
Hoş bütün pisliklerde dışardan geliyor hala çözememiş..

ne fikirmiş bu bee, her konuda aynı şey,yaz yaz bitmedi..
konumuzun dinle ne alakası var...
ben şimdi burda kocam 5 vakit namaz kılıo ama beni 5 vakit dövüo desem adım gibi eminim sen zevkten dört köşe olacaksın.....

kendinizi öyle kandırabilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez açın gazeteleri hergün kadın cinayeti herkesmi dindar geçiniyor? bu adamlara sorsan allah kitap ağzından düşmez ama karımı döverim dinim bana hak veriyor der çıkar işin içinden demek ki dindarlıktan oluyor bunlar. hep mülüman ülkeler şiddetle gündeme geliyorsa burada dindar geçinenler deyip sıyrılamayız.[/QUOT

Çok Çok haklısınız!!!ama o bahsettiğiniz kişiler tıpkı SİZİN gibi dinin ne olduğunu bilmeden kulaktan dolma bilgilerle dine her türlü yakıştırmayı yapıp,önünde onca kaynak varken aklını(!) kullanma zahmetinde bulunup araştırmaya öğrenmeye bile zahmet etmeden atıp tutan kişiler işte!!!!

Konu sahibine de boşanmaktan başka yol görünmüyor zaten.Allah yardım etsin

Son düzenleme:
Yahu yazsın dursun ne diye cevap veriyorsunuz ki ? Garipsiniz he..Bitti tamam herkes yazdı o da yazdı konuya odaklanın :)

arkadaslar konu din deılkı herkesın dine bakış açısı farklıdır deılmı bence onemlı olan breantıne yardımcı olabılmek konu bu

hangi araştırmalarmış o söyle de bilelim gidip ankaranın lüks mahallelerinde araştırma yapıp ülke genelindeymiş gibi göstermeye çalışan dinci takımının yaptıkları olması onlar? sonra üni mezunları dindar olamaz diye kuralmı var??

o yüzden bırakın savunmayı eğer erkeğin kölesi olarak görmek istiyorsanz kendinizi devam edin ama sonra buralarda ağlamayın kocam dövüyor hakaret ediyor diye.

yok artık şaka yapıyor olmalısınız .dinci takımı ne demek yaaa .uslubunuz çok yanlış.:19:

hatta bana diceksin ki, ohh iyi olmuş sana,
sen gidip de namaz kılan hacı hoca dindar biriyle evlendiğin için dayağı da haketmişsin demektir diceksin... :51:

Çok Çok haklısınız!!!ama o bahsettiğiniz kişiler tıpkı SİZİN gibi dinin ne olduğunu bilmeden kulaktan dolma bilgilerle dine her türlü yakıştırmayı yapıp,önünde onca kaynak varken aklını(!) kullanma zahmetinde bulunup araştırmaya öğrenmeye bile zahmet etmeden atıp tutan kişiler işte!!!!

Senin elini öpmek istiyorum ablacım. iki kere beğenme hakkım olsa gene basardımmm :27:

nisa 34 -
Nisa 34- Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
elmalılı hamdi yazır çevirisi.

dindar adam bunu okuyup karısı döverse suç kimin?

arkadaslar konu din deılkı herkesın dine bakış açısı farklıdır deılmı bence onemlı olan breantıne yardımcı olabılmek konu bu

arkadaşım bu konu hassas bir konu biri gelip sizin kutsal saydığınız bir şeyi aleni kötüleyemez amacımız bu da bu şekilde dini kötüleyen arkadaşın amacı ne asıl soru bu.

bu karı ayetlere saldırmaya kadar götürdü işi şahsım adına bu bir hakarettir..Dini inançlara saldırıdır..

Kib'liyorum

çözüm basit, sende fenalık ve fesatlık çıkarma haha :51:

nisa 34 -
Nisa 34- Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
elmalılı hamdi yazır çevirisi.

dindar adam bunu okuyup karısı döverse suç kimin?

Burada fenalık ve geçimsizlik derken zina gibi şeyleri kastediyor. Kadının dışarı çıkmasını değil. Ama size boş yere anlatmama gerek yok çünkü istediğiniz gibi anlıyorsunuz.

Ya Allah aşkına sırf kendi fikriniz onansın diye konuyu nerelere getirdiniz yaa, kızın konusu pisi pisine kapanacak.

KONU DİN DEĞİL! DİN DEĞİL!

Back
X