Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ilk bosanmaya kalktigimizda bizim ten uyumumuz yok dedi ben anlayamadim. Zaten ailesi araya girdigi için tekrar denemeye kalktik.Canım boşanmadığın sürece bu hayattan şikayet edemezsin.adam sana resmen beni boşa diyor.6defa cinsellik ne demek ya evlendiğinizden beri..pess
Valla bu konu ciddi olamaz.adam sana ten uyumumuz yok dedi ve sen hala onlasın...neden kendini küçük düşürüp duruyosun.sen kendine değer vermemişsinki.ay valla bana daral geldi boşan canım boşan...Bana ilk bosanmaya kalktigimizda bizim ten uyumumuz yok dedi ben anlayamadim. Zaten ailesi araya girdigi için tekrar denemeye kalktik.
Ben bu tür meselelerde direk boşan diyerek yorum yapmaya karşıyım.Ancak şöyle ki adam alkolik olduğu için muhtemelen ereksiyon problemi var eşcinselde olabilir bi araştırmak lazım.O nedenle bahane olarak da birlikte olmamak için bunu öne sürmüş olmalı.Çünkü baştan beri benim zorumla birlikte oluyor diyorsunuz hani bi süre denese adam ısınamadı ten uyumsuzluğu var diyeceğim ama yok sorun adamda.Bana ilk bosanmaya kalktigimizda bizim ten uyumumuz yok dedi ben anlayamadim. Zaten ailesi araya girdigi için tekrar denemeye kalktik.
Kardeş iyisimi sen eşin sızmışken tavayla vur kafasına belki aklı başına gelir.Yatak odana erkek sokmakta neymiş.Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
daha duruyor musun? !!!Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
aynı şeyi düşündüm dile getiremedimYa yanlış anlama ama aklımda bi sorun işareti oluştu senin ki gay olmasın ?
Geçen 'kocam bi tane kafama patlattı, bende senin ailene laf dersem sende bana patlat bişey dersem şerefsizim dedi' diye anlattılar
Bende sana patlattıysa zaten şerefsizdir dedim
Kocama öyle diyemezsin diye bana celallendi sanki ben patlatmışım gibi, hoba bi de ban yedim
Ben bişey demiyorum artık, herkesin kendi tercihi diyeyim böyle yüzeysel yüzeysel.
Arkadaşım ister tanı ister tanıma elin sarhoş adamlarının ne işi var evinizde yaa..Gece kalkıp o kafayla sana saldırsa nolucak kocan da zil zurna zaten.. Ben böyle adamlara Afedersin ama p....venk derim.. Nasıl bir ahlaksızlıktır bi ya birde yatak odasına sokmuş. Bundan koca moca olmaz acirsan acinacak hale düşersin.arkadaşlarının hepsini tanıyorum. iyi insanlar fakat mahallede oturanlar aynı şeyi söylemezler.. insan olarak arkadaş olarak eşim eğlencelidir ama aynı evde evli olmaz kendisiyle zor aile kuramıyoruz.. Benim yüzüm yumuşak o yüzden kimse üzülsün istemiyorum. belkide boyle oldugum için en çok ben üzülüyorumdur. yorumunuz için teşekkür ederim.
Ya işte öyle