boşanmak istiyorum dayanamıyorum.

cnm hayatın sonu değil ..İnsan olarak ıyı falan deme insan olsa karısı evdeyken eve yarı sarhoş arkadaşlarını getirir mi?Bu kişiden yarın çocugun olsa nasıl olucak ..Su yasadıgın hayatın aynısını bi akrabam yasıyodu onunda eşi arkadşlarım arkadaşlarım diyodu..Sonra bi gün içmişler içmişler aynı masa da ki arkadasıyla tartısıyo ve eşi vuruluyo akrabanın..Kadıncagız cocuklarıyla kaldı ortada aradan 10 yıl gectı ama gel gör o cocukların halini oglu aynı babası kızı aynı rahmetli babasının yolunda..ki adam eşine mukemmel davranırdı kadınına verdıgı makyaj malzemelerine giyime kuşama ben gibi insanlar 3 ay geçinir...belki daha güzel bi insanla tanısıcaksın ondan cocukların olucak aile ortamında sana deger veren biriyle buyutecksin cocuklarını..Nie hayatı kendine zindan ediyorsun ki?
bu arada 6500 perde hakket çok bacım ya naptın sen öle:KK33::)

cnm hayatın sonu değil ..İnsan olarak ıyı falan deme insan olsa karısı evdeyken eve yarı sarhoş arkadaşlarını getirir mi?Bu kişiden yarın çocugun olsa nasıl olucak ..Su yasadıgın hayatın aynısını bi akrabam yasıyodu onunda eşi arkadşlarım arkadaşlarım diyodu..Sonra bi gün içmişler içmişler aynı masa da ki arkadasıyla tartısıyo ve eşi vuruluyo akrabanın..Kadıncagız cocuklarıyla kaldı ortada aradan 10 yıl gectı ama gel gör o cocukların halini oglu aynı babası kızı aynı rahmetli babasının yolunda..ki adam eşine mukemmel davranırdı kadınına verdıgı makyaj malzemelerine giyime kuşama ben gibi insanlar 3 ay geçinir...belki daha güzel bi insanla tanısıcaksın ondan cocukların olucak aile ortamında sana deger veren biriyle buyutecksin cocuklarını..Nie hayatı kendine zindan ediyorsun ki?
nickine bayıldım kısa ve özsün :D

6500 tl perde değil sadece tül perde stor perde tutacakları falan :) birde evim çok camlı sadece iki cephesi 50m

Hala uzulmesini istemiyorum diyorsun
Bu adam neler etmis sana resmen cile cektiriyor bosanmaktan baska care yok
Birde bebek olursa ona yazik olmasin yol yakinken kurtar kendini hakkinda hayirlisi olsun

Hiç kimseye boşan demedim, diyemem de.Şahsi düşüncem ben olsam durmazdım.Anlattıklarınız çok ciddi problemler ve sizin gül gibi geçinip cicim aylarını yaşamanız gereken dönemde olmuş bunlar.Çok üzüldüm.Kendinize saygınızı, değerinizi daha fazla yitirtmeden umarım çıkar yol bulursunuz

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
hayata bir daha gelmiyceksin.mutlluk senin de hakkın.hele hele işin içinde alkol varsa düzelmez arkadaşım.iyi düşün.doğru karar ver.allah yardımcın olsun .üzüldüm...

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye gitti beni yanında götürmedi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle geldi ağırlamak zorunda kaldım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
Sadece burada yazdıklarınız eşinizin olumsuz özellikleri,eşinizi tanıdığınızda içki içiyormuydu??onu öyle kabul ettiyseniz değiştirmeye çalışmak büyük hata..üşenmeyin eşinizin olumlu ve olumsuz yönlerini yazın,boşanmak için çok erken bence,bence her erkek evlilik sürecine farklı zamanlarda alışır..peki boşandığınızı düşünün çalışıyormusunuz,aileniz bu duruma nasıl bakıyor..eşiniz ve sizin yaşınız genç sanıyorum..bence ilerde güleceksiniz eşiniz ve çocuklarınızla bu duruma..boşanmak zor bi süreç derler..ben evli değilim..ama boşanan arkdşlrm çok pişman..boşandıktan sonrasını hayal edin yok bu durumdan iyidir derseniz ki sanmıyorum siz eşinizi seviyosunuz..hiç acele etmeyin..

YANİ YATAK ODAMA ERKEK SOKUYOR DERKEN ARKADAŞI KALDI BİZDE ONU ODAYA SOKTU GARDIROPTAN KIYAFETİ KALACAK KİŞİ SEÇECEKMİŞ O YABANCI DEĞİLMİŞ. BEN ERKEK KARDEŞİMİ SOKMUYORUM ODAMADA ONLAR KİM DEDİM. ONDAN SONRA SOKMADI ODAYA KİMSEYİ
KOCALIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİYOR DOGRU. ERKEKLEŞTİRDİ BENİ
Bakın kendiniz sölediniz,bi daha almamış odaya arkdşnı çünkü o anda oranın mahrem bi yer olduğunu düşünememiş,şimdi o da gülüyodur içinden niye aldım yatak odama diye..sizde benim gibi düşünüyosunuz yorumlarınızdan belli..burdaki olumsuz yorum yapanlar ve de ben tam anlamıyla ne yaşadığınızı bilemeyiz..çalışıyorsanız işyerinde çalışmıyorsanız yürüyüş yaparak kararlar alın der uzmanlar..nacizane tavsiyemdir..boşan demek çok kolay ama çok erken

Bakın kendiniz sölediniz,bi daha almamış odaya arkdşnı çünkü o anda oranın mahrem bi yer olduğunu düşünememiş,şimdi o da gülüyodur içinden niye aldım yatak odama diye..sizde benim gibi düşünüyosunuz yorumlarınızdan belli..burdaki olumsuz yorum yapanlar ve de ben tam anlamıyla ne yaşadığınızı bilemeyiz..çalışıyorsanız işyerinde çalışmıyorsanız yürüyüş yaparak kararlar alın der uzmanlar..nacizane tavsiyemdir..boşan demek çok kolay ama çok erken
ben eşimi çok severek evlendim. tamam bazı huylarından vazgeçmiş olabilir. evet eşim evlenmeden öncede içiyordu fakat o zaman ayrı evlere gidiyorduk şimdi ise bu bizim yaşam kalitemizi düşürüyor. içkiliyken ne yaptıgını bilmiyor ve emin olun flört dönemi nişanlılık dönemiyle evlilik dönemi çok farklı boyutlar. mesele sadece bunlar değilki eşim bana ilgi göstermiyor. kaç kere bunun için konuştum evlilik terapistine gitmeyi bile önerdim. ben tek başıma ne kadar ugraşsamda bu evliliği artık tek taraflı yürütemiyorum. yoksa ne hayallerle evleniyorsun kim boşanmak ister ki :(

ben eşimi çok severek evlendim. tamam bazı huylarından vazgeçmiş olabilir. evet eşim evlenmeden öncede içiyordu fakat o zaman ayrı evlere gidiyorduk şimdi ise bu bizim yaşam kalitemizi düşürüyor. içkiliyken ne yaptıgını bilmiyor ve emin olun flört dönemi nişanlılık dönemiyle evlilik dönemi çok farklı boyutlar. mesele sadece bunlar değilki eşim bana ilgi göstermiyor. kaç kere bunun için konuştum evlilik terapistine gitmeyi bile önerdim. ben tek başıma ne kadar ugraşsamda bu evliliği artık tek taraflı yürütemiyorum. yoksa ne hayallerle evleniyorsun kim boşanmak ister ki :KK43:
Daha çok yeni evlisiniz,flört dönemi gibi ilgi beklemekte doğru değil bence,benim bi arkdşm evli arkdşm ilk yıllarında büyük sıkıntılar yaşadı şimdi ise kocası evin düzenine öyle bi alıştı ki tatile bile onsuz gidemiyor,siz çalışmıyosunuz sanırım,tüm gün evde eşinizden beklentiler kuruyosunuz,kurs ve aktivitelerle çevrenizi geliştirin..boşanmış olmakla hiç evlenmemiş olmak çok farklı bi durum..5 yılda evlilik oturmaya başlarmış..

Daha çok yeni evlisiniz,flört dönemi gibi ilgi beklemekte doğru değil bence,benim bi arkdşm evli arkdşm ilk yıllarında büyük sıkıntılar yaşadı şimdi ise kocası evin düzenine öyle bi alıştı ki tatile bile onsuz gidemiyor,siz çalışmıyosunuz sanırım,tüm gün evde eşinizden beklentiler kuruyosunuz,kurs ve aktivitelerle çevrenizi geliştirin..boşanmış olmakla hiç evlenmemiş olmak çok farklı bi durum..5 yılda evlilik oturmaya başlarmış..
ben çalışıyorum.. biliyorum evliliğin 5 yılda oturduğunu.

ben çalışıyorum.. biliyorum evliliğin 5 yılda oturduğunu.
Siz aslında bu platformda yazılanları okuyarak fikir almıyosunuz,fikriniz sabit..içki içen biriyle evlenmek risk zaten,kafasının herzaman yerinde olmayacağını bilmelisiniz..içki kültürü ailenizde yoksa anlamanız çok zor,ben erkek arkdşlrmda ilk kriter içki içiosan olmaz diorum,çünkü ailemde yok,bırakırım dior,ama inanmam bu vaade içkilinin gözü kaymış halini anababasında gören kaldırabilir

hiç bekleme canım benim allah bu canı bizi bir kere vermiş böyle dengesiz insanlarla ömrünü heba etme sakın acilen boşan allah yardımcın olsun..

üzülür falan demişsin de
ben üzülecek bir adam görmedim
sen gittikten sonra af dilememiş hareketlerine çeki düzen vermemiş
onun için olsa da olursun olmasa da olursun
sen üzülüyorsun bu evliliğin bitecek olmasına

İçmek var içmek var.Eşinle aran iyi olur,haftada ayda bir arkadaşlarıyla buluşur,içip gelir,o zaman tamam.
Ama düzenli içiciyse,eve ayyaşları getirip sabahlatıyorsa,üstüne bir de seninle alakası yoksa o zaman başka.
Senin susup sabredecek bir durumun yok.Kendin söylemişsin evde hizmetçi gibiyim diye.
Yazık değil mi sana ? Nedir yani bu adam kaçırılmayacak bir koca mı ? Özelliği nedir ?
Bırak dön evine,bak ne güzel ailen arkandaymış.

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye gitti beni yanında götürmedi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle geldi ağırlamak zorunda kaldım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
cinselliğe gelene kadar çok daha ciddi problemleriniz var.mesela gece erkek arkadaşını eve getirmesi.sizin yatak odanıza sokması.erkek arkadaşlarının sizde kalması.yarın bi gün arkadaşı istedi diye neler yapmaz bu adam.geç bile kalmışsın.

Mesajlarınız için hepinize ayri ayri teşekkür ederim. Yarın mahkeme var bosaniyorum.. ben evi terkettikten sonra birdolu mesaj attı. Beni birakma senin istediğin gibi bir adam olucam falan dedi ama bende bitti geri dönüş yok. Hepinize tekrardan teşekkür ederim.

Mesajlarınız için hepinize ayri ayri teşekkür ederim. Yarın mahkeme var bosaniyorum.. ben evi terkettikten sonra birdolu mesaj attı. Beni birakma senin istediğin gibi bir adam olucam falan dedi ama bende bitti geri dönüş yok. Hepinize tekrardan teşekkür ederim.

hakkınızda hayırlısı olsun.

Hem yarın mahkemem var boşanıyorum yazıyorsunuz,başka bir konuda da doğum kontrol hapı aldım 7 mayısta diosunuz..bu ne yaman çelişkidir Aman Allahım:)))))

Back
X