Boşanmak istiyorum dedim ama ...

Sen seviosun esini ama esin seni umursamiyo bence..sevgin herseyibastircaksa devam et.. aksi halde biliyosun zaten

Bız sevgılıyken de esim küser , konusmaz ne biliyim kendı yapamadıgı bır sey icin bana surat asardı ama ben bu kadar ileri olacagını ön göremedim.. Benım aptallıgım..Ya bır kere nazlanamadım , maddi manevi ona yük olmadım.Bır kere ben sinirlenıp bagıramadım... üstüme yürüdü hakaret etti ve ben sustum o'nu sevmeme sebep bırakmamasından korktum. Ama o bni sindirdiğini sandı...
Şiddet mi vardı yorumlarda öyle yazmışlar ben eski konunuzu bilmiyorum o yüzden kurtarılabilir yazdım ama şiddet varsa çekme. Bir kaç gün üzülürsün sonra geçer inşallah.

Bılıyorum cok haklısınız ... Ama pekı ben bu durumu nasıl asacagım.. iş dönusu kırmızı ısıga yakalansam sinirlerim bozuluyor kzııma gec kalacagım dıye.. Alacak kızımı hafta sonunu ben deli gibi beklerken bensız olacak kızım... Ben bunu nasıl asacagım... Sürekli konusmak zorunda kalmayı nasıl asacagım...
Kendinize bir iyilik yapın ve bir psikologla görüşün.
Eminim size çok iyi gelecek
Mis gibi aileniz de var.
Ben bu süreci atlatacağınıza inanıyorum.

Evet sinirleniyor ve tolere edılmeyecek sözleri oluyor.. sonrasında da özür bile dilemez.. haftalar gecer bır sekılde konusmaya baslanır..Sacma sapan bir evlılık...:
O sonrasi kotu iste. Benimkide cabuk sinirlenir ama cabukta soner. Esiniz bi destek falan alsa duzelir belki cocugunuz icin fedakarligin karsilikli yaplmasi lazim ama malasef hem fedakar olan taraf biz kadinlar oluyoruz :(

Belki ufak bir ayrılık onu kendine getirebilir,en azından neleri kaybedeceğini görmeli.cikardiginiz tepenizden bı indirin bakalım aşağıya.

Bılıyorum cok haklısınız ... Ama pekı ben bu durumu nasıl asacagım.. iş dönusu kırmızı ısıga yakalansam sinirlerim bozuluyor kzııma gec kalacagım dıye.. Alacak kızımı hafta sonunu ben deli gibi beklerken bensız olacak kızım... Ben bunu nasıl asacagım... Sürekli konusmak zorunda kalmayı nasıl asacagım...

Su anda zayifsiniz, esiniz sizi sindirmis o yüzden böyle düsünüyorsunuz.Bir an önce toparlanmalisiniz.Sürekli konusmak zorunda olmayi nasil asacagim diyorsunuz eger simdi ayrilmazsaniz ayni evin icinde yasiycaksiniz.Belki moraliniz bu kadar bozuk oldugundan kiziniz icin bu kadar kaygilaniyorsunuz.Siz kendinize güvenin gerisi gelir.Iyi bir isiniz, sizi destekleyen bir aileniz , size ihtiyaci olan bir kiziniz var.Karsi tarafta ise kompleksleri yüzünden sizi sindirmeye calisan, fiziki ve psikolojik siddet uygulamaktan cekinmeyen, aciz biri var.Simdi bir düsünün bakalim kimin isi daha zor.

Kadınlar her zaman daha güçlü üstelik aileniz arkanızda işiniz gücünüz var bi silkeleyin söyle eşinizi bakalım ne inciler dökülecek karayokeden önemli başka şeyler var demekle yediğim daha önemli haltlarmi var demek istedi acaba bilemedim düşünce şekline bağlı bir cvp vermis

Cok tesekkur ederim... Ben de gecmıs konularımı okudugumda , nasıl katlanmısım dıyorum ama bu sacma sapan his rahat bırakmıyor beni. Hala kıskanıyor olmak , merak edıyor olmak mahvedıyor beni. Güçlü olmaya calısmaktan yoruldum :KK43:. Bu konusmadıgımız dönemde hanı duet karaoke falan yapılan uygulamalar var ya , oraya uye olmus .. Mılletle duetler yapmıs ya..Bunu yuzune vurdugumda daha onemlı seyler var dedi bana .. Allah askına bu önemsiz bir seyde ben mı büyütuyorum...
Daha önemli olan şey neymiş? Bu adam senin canını acıtmaktan zevk alıyor galiba, vampir gibi kanını emerek hayatta kalıyor sanki

Su anda zayifsiniz, esiniz sizi sindirmis o yüzden böyle düsünüyorsunuz.Bir an önce toparlanmalisiniz.Sürekli konusmak zorunda olmayi nasil asacagim diyorsunuz eger simdi ayrilmazsaniz ayni evin icinde yasiycaksiniz.Belki moraliniz bu kadar bozuk oldugundan kiziniz icin bu kadar kaygilaniyorsunuz.Siz kendinize güvenin gerisi gelir.Iyi bir isiniz, sizi destekleyen bir aileniz , size ihtiyaci olan bir kiziniz var.Karsi tarafta ise kompleksleri yüzünden sizi sindirmeye calisan, fiziki ve psikolojik siddet uygulamaktan cekinmeyen, aciz biri var.Simdi bir düsünün bakalim kimin isi daha zor.
Ah ne güzel yazmıssınız... çok ama cok tesekkür ederim.. her gun acıp okuyacagım bu yazdıgınızı ....

Ya cok tesekkur ederim... İnanın aynı yazdıgınız gibi kendıme guvenım o kadar azaldı ki.Cok yakın bir arkadasım ; ben senın yerinde olsam havamdan gecılmezdi sen neden böylesin der hep.. Kendımı artık gucsuz basarısız hıssedıyorum hem de cook....
güçsüz olmasan boşanmayı dillendiremezdin.
sen onu kıskanmıyorsun, rahatlığını, umursamazlığını kıskanıyorsun.
sen kafayı yemek üzereyken, o nasıl hiçbir şey olmamış gibi yaşar diye kahroluyorsun.
sevgi hemen bitmeyebilir ancak alışkanlık sevgiden daha güçlüdür. çünkü insan kötüye de alışır ve çok zor vazgeçer.
sen hele hayırlısıyla ayrıl, özgürce nefes almaya başla, o zaman ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin.

dünyanın en güzel şeyi doğum bile, ne kadar sancılı ve can yakar ama sonu dünyanın her şeyine bedeldir.

farzet ki yeni hayatına adım atmanın sancısı bunlar, sonu güzel olacak inşallah.

eşinizi ıslak odunla dövmek istiyorum şu an...kesnlkle sizi haketmiyor..sizi annenizi babanızı kızınız...ki babanızın ciddi ameliyat sonrası verdiği tepkiye bak..destek olacağı yerde...iyi katlanmışsınız yol verin igtsin.. böyle bi adamı nasıl kıskanırsınız..o sizin onu sevidğini biliyor ondan bu rahatlığı..psikolojik destek alın..

güçsüz olmasan boşanmayı dillendiremezdin.
sen onu kıskanmıyorsun, rahatlığını, umursamazlığını kıskanıyorsun.
sen kafayı yemek üzereyken, o nasıl hiçbir şey olmamış gibi yaşar diye kahroluyorsun.
sevgi hemen bitmeyebilir ancak alışkanlık sevgiden daha güçlüdür. çünkü insan kötüye de alışır ve çok zor vazgeçer.
sen hele hayırlısıyla ayrıl, özgürce nefes almaya başla, o zaman ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin.

dünyanın en güzel şeyi doğum bile, ne kadar sancılı ve can yakar ama sonu dünyanın her şeyine bedeldir.

farzet ki yeni hayatına adım atmanın sancısı bunlar, sonu güzel olacak inşallah.
Cok tesekkur ederim .. tanımadıgım bir el uzanıp benı kurtarmaya calısıyor .. destek oluyor öyle iyi gelıyor kı yazdıklarınız .. okudukca evet guclu olacagım gececek dıyorum...cok ama cok tesekkur ederim..

eşinizi ıslak odunla dövmek istiyorum şu an...kesnlkle sizi haketmiyor..sizi annenizi babanızı kızınız...ki babanızın ciddi ameliyat sonrası verdiği tepkiye bak..destek olacağı yerde...iyi katlanmışsınız yol verin igtsin.. böyle bi adamı nasıl kıskanırsınız..o sizin onu sevidğini biliyor ondan bu rahatlığı..psikolojik destek alın..
Çok aptalca farkındayım, kıskanıyorum merak edıyorum.. ama asmam gerekıyor farkındayım gececek bu dönem. Toparlanacagım, güçlü olacagım.....

Cok tesekkur ederim .. tanımadıgım bir el uzanıp benı kurtarmaya calısıyor .. destek oluyor öyle iyi gelıyor kı yazdıklarınız .. okudukca evet guclu olacagım gececek dıyorum...cok ama cok tesekkur ederim..
elbette.
hayatta her şey geçiyor.
acı da bitiyor sevinç de.
ve çok şanslısın.
işin, dünyalara değişmeyeceğin bir evladın, ardında kaya gibi sağlam duran annen baban var.
kestiğin tırnağı vermeye tiksineceğin insanlar için kendini üzdüğüne değmez.

elbette en çok evladın için üzülüyorsun. ancak herkes iyi anne baba, eş olamıyor maalesef.

hayatın cilvesi.

çoğu kadının anne babadan yana desteği yok. inan bu çok büyük bir nimet.

Çok aptalca farkındayım, kıskanıyorum merak edıyorum.. ama asmam gerekıyor farkındayım gececek bu dönem. Toparlanacagım, güçlü olacagım.....

geçecek tabiki...benimde böyle bi ilişkim olmuştu zamanında..şimdi düşünüyorumda duygu boşluğuymuş..düşünce karmaşıklığı..hatta çok gülüyorum şu an o zamanlarıma..siz de öyle olacaksınız..sizi daha iyi hakeden insanlarla karşılaşacaksınız..yeniden aşık olun..sizin ona değil..o zavallının size ihtiyacı var..hiç merak etmeyin..güzel günler kapı da..

Eski konulariniza da soyle bir baktim da dengesiz esiniz sizin de dengenizi bozar. Duygularinizdaki bu durum normal. En zoru bosanma kararini almak. Ancak bosandiktan sonra da bir donem gelgitler yasiyor insan. Bu normal. Cunku yillarin bir aliskanligi var. Ancak sonrasinda iyi ki bitmis deniyor.
Neden boyleyim diye sorgulamayin. Sancisiz dogum olmuyor. Her sey sonrasinda guzel olacak merak etmeyin. Cocuklar daha kolay alisiyor onu soyleyim.

elbette.
hayatta her şey geçiyor.
acı da bitiyor sevinç de.
ve çok şanslısın.
işin, dünyalara değişmeyeceğin bir evladın, ardında kaya gibi sağlam duran annen baban var.
kestiğin tırnağı vermeye tiksineceğin insanlar için kendini üzdüğüne değmez.

elbette en çok evladın için üzülüyorsun. ancak herkes iyi anne baba, eş olamıyor maalesef.

hayatın cilvesi.

çoğu kadının anne babadan yana desteği yok. inan bu çok büyük bir nimet.
Haklaıınız...Onlar gözlerimin icine bakıyor ... üzülmeyeyim diye...Bense mazoşist gibi sureklı kendıme acı cektırıyorum. Eşim benım gayet iyi cok güclü oldugumu söyluyor. Çunku her aksam kızımla oyun oynuyorum gülüyoruz eglenıyoruz. O da bunu hazmedemıyor. Ruh halimi kzııma yansıtmamak ıcım nasıl caba harcıyorum farkında degıl.. Sanıyor kı her sey benım ıcın cok kolay.. Hep el bebek buyutulmusum sımartılmısım...Aslında geregınden fazla hassasım bılıyor .. Gececek ...Ben de güclü duracagım...

Eski konulariniza da soyle bir baktim da dengesiz esiniz sizin de dengenizi bozar. Duygularinizdaki bu durum normal. En zoru bosanma kararini almak. Ancak bosandiktan sonra da bir donem gelgitler yasiyor insan. Bu normal. Cunku yillarin bir aliskanligi var. Ancak sonrasinda iyi ki bitmis deniyor.
Neden boyleyim diye sorgulamayin. Sancisiz dogum olmuyor. Her sey sonrasinda guzel olacak merak etmeyin. Cocuklar daha kolay alisiyor onu soyleyim.
Cok tesekkur ederim .. Öyle degerli ki yazdıklarınız.. Bana guc verıyorsunuz, daha genıs bakabılmemı saglıyorsunuz...Sancısız dogum olmuyor evet ,hep aklımda olacak bu cumle. Sabah uyanır uyanmaz okudum tekrar yazılanları öyle basladım gune ....

Back
X