evet canım aynen devam..
zaten şuan tek yaşıyor herşeyini kendin karşılıyorsun evde bir görüntü olmasına gerek yokki
valla canım benim herzaman dikkat ettiysen bazı yorumlarımda da görmüşsündür boşanma benim için en son plan olur ve bazı arkadaşlardan konu çok basit olsada hemen boşan yorumu geliyor ,boşanmak nekadar basitleşmiş hayretler içinde kalıyorum bazen. ben asla boşan taraftarı olmadım olmamda ortada düzelicek birşey varsa çok çaba sarfederim ama senin durumun farklı çocuğun yok ,eşin askerlik yapmamış,işi yok zaten nasıl böle bir evlilik yaptın onuda anlamadım sevgine saygım sonsuz fakat bu tek taraflı bir sevgiyse,senin sevgine fedakarlığına eşin karşılık vermiyorsa bu evlilik zaten yürümez.
konu sahibi arkadaşım seni eski konundan hatırladım eşin çalışmıyordu ve bütün borçlar resmi olarak senin üzerinde idi kredi çekmiştin kendi adına kredi kartı borçları vardı ve hepsi senin adına idi avukatsız boşanabilirsin peki boşanınca bütün borçları tek başınamı ödeyeceksin eger evliyken aldıgınız ev,araba vs şeyler varsa bunlar boşanırken %50 paylaşılır yarısı senin olur yarısı eşinin olur Allah yardımcın olsun arkadaşım inş sorunlarını en kısa sürede atlasırsın çocugunda yokmuş iyikide olmamış bir yönden çünkü eşin çok sorumsuzmuş hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Haklısın inan cahillik kadar kötü birşey yok.gençliğimin cahilliğimin bedelini 4 yıl ödedim.daha doğmamış olan bebeğimi düşünürekten böyle bir eşe nasıl sahip olmak istemiyorsam.inan yarın bir gün evlat sahibi olduğumda da evladım böyle bir babanın evladı olmak istemeyecektir.o yüzden aldığım karar zaman gelecek.içime burkacak.eskileri hatırlayıp efkarlanacağım üzüleceğim.ama artık yeni bir başlangıçla hayata gülümseyeceğim.her son bir başlangıç değilmi zaten hayata..ben 4 yılda kaybettiğim özgüveni artık geri kazandım.ezilmeyeceğim burdan bütün bayanlara sesleniyorum.EZDİRMEYİN KENDİNİZİ..
sen güçlü bir kadınsın bundan hiç şüphem yok.umarım karşına seni senden çok seven biri çıkar ve çabucak unutursun eskiye dair ne varsa hoş anladığım kadarıyla eskiye dair yaşadığında birşey yok.sana değer veren bir adamdan çocuğun olur bir ömür mutlu olursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?