Boşanmak istiyorum korkuyorum yardimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İs bulup calısacaksın bacım
Cocuklar kücük değil okadar,7 yas oılan okula gidiyordur,5 yas da kres zorunlu değil mi zaten?
Onuda okul öncesine verip calısırsın.
Gül gibi de bakarsın cocıuklarına.
Olan olmus,sana senden baska kimse yardım edemez.
En azından kızlarına örnek olursun,annemiz aslan gibi calıstı bize baktı derler.
Okumanın,kendi ayakları üzerinde durmanın önemini anlarlar.
Saglıgın ne kadarına izin verirse okadar calısmak zorundasın:(

Allah yardımcınız olsun karamsarlığa düşmeyin. Evden bi iş yapamaz mısınız ilk önce bişeyler örün satın ev yemekleri satın yavaş yavaş para kazanırsanız kocanız da çalışmanıza izin verir. Ki izin de alınacak bir durum yok siz anneniz gibi pasif olmayın çocuklarınız sizin hayatınızı yaşamasın gerekirse kavga edin ama ilk işiniz kendinize bir iş bulmak olsun fabrikalar olabilir böyle küçük ev yemekleri dükkanında bulaşıkçı bu tarz yerler olabilir. Siz anneniz gibi olmayın bu adamın sözüne itimat etmeyin çalışacağım diyin lütfen annenizin pasifliğinden yakınmışsınız siz onun gibi olmayın.

Unuttum yazmayı hemen açıktan ortaokulu liseyi bitir bu arada :)

Cok uzuldum halinize ama uzulmekte care degil. Cocuklari babaya vermiyolar bi kete onu gecsin gostermem vs laflari bos aksine ben cocuklari gostermicem de. Neyse bosanma zor olmaz aksine eve bakmiyo kocalik vazifelerini yerine getirmiyo diye mahkeme acarsiniz herkes ozel avukat tutmuyor. Neyse zamani gelince bunlarda olur hallolurda yine buyuk bi sorun kavga yasamaniz lazim ki annenizin evine kacasiniz. Onun dsinda oyle hergun dovup siddet gostermiyor adam degil mi? 25 yasindasiniz is bulursunuz ya markette raf gorevlisi olursunuz icabinda hayat cok zor

Cok uzuldum halinize ama uzulmekte care degil. Cocuklari babaya vermiyolar bi kete onu gecsin gostermem vs laflari bos aksine ben cocuklari gostermicem de. Neyse bosanma zor olmaz aksine eve bakmiyo kocalik vazifelerini yerine getirmiyo diye mahkeme acarsiniz herkes ozel avukat tutmuyor. Neyse zamani gelince bunlarda olur hallolurda yine buyuk bi sorun kavga yasamaniz lazim ki annenizin evine kacasiniz. Onun dsinda oyle hergun dovup siddet gostermiyor adam degil mi? 25 yasindasiniz is bulursunuz ya markette raf gorevlisi olursunuz icabinda hayat cok zor
Boşandıktan sonra her türlü calisirim okuldan sonraları markette kasiyerlik yapıyordum yine oralara giderim
Yeterki şu adamı bosayabileyim
Hiç hevesim isteğim kalmadı şu dünya ya 25 değil 85 gbiyim

İşte ben en çok da bu yüzden kaybediyorum çok kez anneme gittim eşyalarımı toplayıp ama hep adam iyi olur düzelir aileler araya girerek beni tekrar geri gönderdiler
Sakin geri donme. Ne olursa olsun geri donme. Kadin siginma evi yokmu gidebileceginiz? O evden kac ve geri donme!

Ben 20 yaşındaydım çocuklarımın ikisi de küçüktü tam o sırada işte verem hastası olmuştum hamile kaldım o da beni bırakıp köye gidiyorduk bak dedim köye gideceğim ne ya bu çocuğu aldıralım bir şey yapalım ben zaten hastalığın başındayım hiç iyi değilim iki çocukla hamile başıma hasta halimle beni bırakıp gitme dedin o da aldı süpürgenin metal borusunu sen de çok konuşuyorsun diye beni bir güzel dövdu her tarafımızın siyah etti çıktı gitti anneside izledi
Ah yaa ah yaaaa...
Yapanında izleyeninde versin rabbim layığını..
Evet yolunuz çok zor ama umarım başarabilir ve huzurlu bir hayat yaşayabilirsiniz.
ALLAH yolunuzu kolaylaştırsın inşaALLAH.

Ne yazık ki elimden duadan başka bir şey gelmiyor.

Ben 20 yaşındaydım çocuklarımın ikisi de küçüktü tam o sırada işte verem hastası olmuştum hamile kaldım o da beni bırakıp köye gidiyorduk bak dedim köye gideceğim ne ya bu çocuğu aldıralım bir şey yapalım ben zaten hastalığın başındayım hiç iyi değilim iki çocukla hamile başıma hasta halimle beni bırakıp gitme dedin o da aldı süpürgenin metal borusunu sen de çok konuşuyorsun diye beni bir güzel dövdu her tarafımızın siyah etti çıktı gitti anneside izledi
Kusura bakmayın ama o zaman kk nin klasik sorusunu soracağım ilk kez :"Böyle bir evliliğe neden 2.cocuk " 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X