Boşanmak istiyorum

yamen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
71
5
1
29
Arkadaşlar benim 6 yıllık bir evliliğim var iki tanede biri 5 yaşında biride 3 yaşında çocuklarım var eşimle aramda 10 yaş vardı ben 22 eşimde 32 yasindaydi bir kere evlenip boşanmış ve bir kere Nisan atmıştı ne olduysa kader bizi birleştirdi ve evlendigimde fark ettim ki eşim bana gelene kadar bütün duygularını tüketmiş gergun kavga ve bu kavgalara sürekli aileside şahit oluyordu içiyordu eve sarhoş gelmiyordu ama geç saate eve gelme sebebi oydu bize hiçbir şekilde zaman ayirmiyor gün içerisinde asla bir gün arayipta mesaj atıp beni çocuklari asla sormaz neyse son iki aydır artık madde kullandiginida öğrendim ailesinden yardım istedim asla yardım etmediler ve hala bana bekle diyorlar düzelir diyorlar çocuklarımın piskolojileri bozuldu resmen ve artık tek düşünmem gereken çocuklarım ve size sorum bu sizce kalıp biseyleri duzeltmelimiyim yoksa çocuklarımı alıp gidip yeni bi duzen kurabilirmiyim bunu basarabilirmiyim cunku artık dayanamıyorum karşıdan hiçbir çaba goremiyorumm

Alkol madde eve geç gelme ilgisizlik bence beklemek sizin için zaman kaybından başka bir şey değil. Boşanmak en iyisi

Bosanin tabi ki. Kimseden de yardım beklemeyin hele koca tarafından hiç onlarda boşanmanizi istemez adam gidip Onlara bela olur diye herkes kendini düşünüyor. Sende kendini ve evlatlarını düşün

Eşinizi eğitmek, düzeltmek gibi bir sorumluluğunu yok. O anne-babasının işiydi. Pek beceremedikleri için bu işi senin yanında kalsın da kendilerine yük olmasın istiyorlar.

Bu aralar madde kullanımı iyice coştu sanırım bu hafta kaçıncı bu.
Adam en başından beri böyleymiş değişmek istese değişmez miydi sence?
Ben insanların huyundan da alışkanlıklarından da vazgeçeceğini düşünmüyorum. Geçen varsa da çok nadirdir.

Sana gelene kadar duygularını tüketmemiş; böyle gergin, ruhsuz, özensiz bi ayıcık olduğu için diğerleriyle de bitmiş muhtemelen.
Niye peşpeşe iki çocuk ya, sizler ya çok akılsızsınız, düşünmeden hareket ediyosunuz ya da çok cesursunuz. O mutsuzluk ve hengamede sevişmek ayrı olay, bir de çocuk yapmak?
Ben boşanacağını sanmıyorum nedense.
Eğitim, meslek, iş var mı? Ailen destek olur mu böyle bi durumda?

Bunları yazmak istemiyorum fakat evlenirken ne yaşına bakıyorsunuz ne daha önce evlenip boşanmış olmasına bakmışsınız ne de sorumluk Sahibi mi değil mi hiç bir şeyine bakmıyorsunuz. Üstene birde bu sorumsuz herifleri baba yapmakla ödülendiriyorsunuz Sonra böyle her şey gözünüze gözünüze batmaya başlıyor.

çocuklarınla kendine bir hayat kur bu adamdan hiç bir cacık olmaz canım yazık geçen zamanlarına ve çocuklarına

6 yıla iki çocuk sigdirdin

28 yaşındasın eşinde olmaması gereken herşey var

Bir çocuk daha olmadan ayrıl o adamdan senle yaşlar daha üniversite okuyor

Kendi düzenini kur adamın hayatin da yoksun ki sadece çocuk yapıyorsunuz hepsi bu

Sana gelene kadar duygularını tüketmemiş; böyle gergin, ruhsuz, özensiz bi ayıcık olduğu için diğerleriyle de bitmiş muhtemelen.
Niye peşpeşe iki çocuk ya, sizler ya çok akılsızsınız, düşünmeden hareket ediyosunuz ya da çok cesursunuz. O mutsuzluk ve hengamede sevişmek ayrı olay, bir de çocuk yapmak?
Ben boşanacağını sanmıyorum nedense.
Eğitim, meslek, iş var mı? Ailen destek olur mu böyle bi durumda?
İkinci çocuğumu beklemiyordum açıkçası onlemimide almistim ailem sonuna kadar arkamda durur lise bitti mesleğim yok universite sınavlarına hazirlanacam

İkinci çocuğumu beklemiyordum açıkçası onlemimide almistim ailem sonuna kadar arkamda durur lise bitti mesleğim yok universite sınavlarına hazirlanacam
Üniversite sınavına gir tabii de o uzun vadeli bi plan. Önce bi iş falan bulmaya çalış derim. Ailen de arkandaysa daha kolay olabilir.

Eşinizin madde bağımlılığıyla ilgili 20 günde açtığınız dördüncü konu bu. Farklı ne okumak istiyorsunuz? Her konunuzda herkes gerekeni yazdı. "Bir ilaç var, bağımlılar bunu içince saniyesinde bırakıyorlar" mı yazalım? Boşanmak istenilmez; düşünülür, karar verilir ve dava açılır.

Back
X