Boşanmak istiyorum

edademir54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
13
3
1
25
Arkadaşlar benim 3 senelik evliyim kocam. Beni 45 yaşındaki kadınla konuşurken yakaladım kadın annesinin en yakın arkadaşı evliliğim iyi gitmiyor suan bana iyi davranma sebebi gidicek bir yeri olmadığından ve ailem boşanmamı istemiyor 2 buçuk yaşında kızım var ailemi karşıma alsam konuşsam benim kararımı ciddiye almazlar hep kocamcılar ne yaparsa ne hata yaparsa onu seviyorlar aynı şeyleri yapsam beni öldürürler ben cok mutsuzum dışarı da mutluluk arıyorum artık psikolojim cok bozuldu kendime zarar verme noktasına kadar geliyorum

SAKIN o olumsuz şeyleri düşünme sen bir annesin ve önünüzde koca bir hayat var, en kötü kadın sığınmaya gidersin çalışırsın kendi ayakların üzerinde durursun bunun sayısız örneği var. Ailenle orta yol bulabilirsen tabii ne mutlu. İstersen psikolojik yardım al bu süreçte iyi gelebilir.

Off ! İkinizde çok küçük evlenmiş birde üstene çocuk yapmışsınız. Bu sorumlulular ikiniz içinde çok fazla bu yaşta. Tabi yine sizi aldatmasını haklı çıkarmaz.
Evet severek evlendik evlendiğim 3 sonra beni sokağa attı ölümle tehtit etti ailem hepsine göz yumuyo aldatıldım kocam bana istediğin erkekle konuş benim konuştuğuma karışma dedi şimdide beni bosamıyo ailemde onun tarafında ne yapıcam bilmiyorum

SAKIN o olumsuz şeyleri düşünme sen bir annesin ve önünüzde koca bir hayat var, en kötü kadın sığınmaya gidersin çalışırsın kendi ayakların üzerinde durursun bunun sayısız örneği var. Ailenle orta yol bulabilirsen tabii ne mutlu. İstersen psikolojik yardım al bu süreçte iyi gelebilir.
Ailem çocuğumu direk elimden alır bu yüzden gidemiyorım annem abim cok sinirli bir insanlar eşimin onca hatasına bişi demediler yapmazlar ama bana yaparlar kızımdan olmak istemiyorum

Evet severek evlendik evlendiğim 3 sonra beni sokağa attı ölümle tehtit etti ailem hepsine göz yumuyo aldatıldım kocam bana istediğin erkekle konuş benim konuştuğuma karışma dedi şimdide beni bosamıyo ailemde onun tarafında ne yapıcam bilmiyorum
Kocan da maşallah konya ovası. Siz nasıl evlendiniz severek mi mecburiyet mi ? Bu zihniyeti anlayamadım gerçekten

Ahlaklasız adam ya. Sakın bir çocuk daha yapmayın. Ailenzin umrunda olmadığınız açık. O yüzden önce bulabilirsiniz bir iş bulun sonrada ayrılın.

Çocuğumu bırakıcak kimsem yok elimden geldiğince evden çalışmaya çalışıyorum birikim yapıyorum

Kesinlikle çok iyi yapıyorsunuz. Bir çocuk daha asla yapmayın. Bir çocuk daha yaparsanız asla kurtlamaz , hayatınızı daha da berbat edersiniz

Arkadaşlar benim 3 senelik evliyim kocam. Beni 45 yaşındaki kadınla konuşurken yakaladım kadın annesinin en yakın arkadaşı evliliğim iyi gitmiyor suan bana iyi davranma sebebi gidicek bir yeri olmadığından ve ailem boşanmamı istemiyor 2 buçuk yaşında kızım var ailemi karşıma alsam konuşsam benim kararımı ciddiye almazlar hep kocamcılar ne yaparsa ne hata yaparsa onu seviyorlar aynı şeyleri yapsam beni öldürürler ben cok mutsuzum dışarı da mutluluk arıyorum artık psikolojim cok bozuldu kendime zarar verme noktasına kadar geliyorum
Bunlari yaşamanizin en büyük sebebi , arkanızda durmayan aileniz! Allah ailenin de hayirlisini versin

Kendin çok küçüksün daha ailenin arkanda olmayışı ve çocuğunun olması beni çok üzdü 😔

Öncelikle kanıt toplaman gerekiyor. Eşine belli etme kanıt topladığını. Daha bu süreçte ilk adım için ailene ihtiyacın yok. Böyle hayat geçmez bi şekilde bu adamdan kurtulup kendi yoluna bakmalısın zor da olsa. Bi avukatla görüşme şansınız varsa görüşün. Belki bu sitede olan avukat birine danışabilirsin. Bi dene.

Back
X